کوربی پرو دایوکس هم پخش می کنه،اینو فراموش کردید.
کوربی پرو دایوکس هم پخش می کنه،اینو فراموش کردید.
اصلا کوربی پرو که جدیدترین نسخه کوربی به نظر من بهترین نسخه کوربیه و یه ترکیبی از استار کوربی معمولی و B3410 که خیلی ها اونو با کوربی تکست اشتباه میگیرندوربین 3.2 کیبورد کیوورتی خوشدستی دیگه از یه گوشی در حد متوسط چی میخواینبه خاطر این میگم متوسط چون فقط دوربینش پایینه اگه اون هم 5 میشد دیگه میشد معرکه
سلام دوست عزیز تا اونجایی که من میدونم گوشیهایی که آخرش 3 هست فارسی ساپورت میکنه مثل 8003 یا S5233 Star یا همین کوربی S3653 که واسه ایران ساخته شده.بهت پیشنهاد میکنم اگر هم خواستی فارسی کنی ببر پیش پارس مایکروتل مطمئن تره.
سلام
دوستان من یک مشکلی با این کوربی دارم اونم اینکه روش برنامه نصب میکنم و بدون مشکل نصب میشه و کار هم میکنه ولی بعد از اینکه از برنامه میام بیرون نمیدونم کجا نصب شده و فقط جاییکه نصب نشدش موجوده را میبینم و از نصب شده خبری نیست اگه دوستان کسی میدونه لطفا راهنمایی بفرمایید
با تشکر وحید
بالای یه مگ نصب میشه ولی اجرا نمی شه.
علی جان متشکر از پاسخ سریعتون
برنامه نصب شده و اجرا هم میشه دفعه اول (نرم افزار بانک صادرات هست ) ولی مشکل اینکه بعد از نصب برنامه خودش میپرسه آیا می خوای اجرا کنی که من هم بله را زدم و اجرا شد ولی وقتسی کارم با برنامه تمام شد اون را بستم حالا که دوباره میخوام بازش کنم نمیدونم کجا نصب شده.
مخلص کلام شما فکر کن یک برنامه کوچکتر از یک مگا بایت نصب کردی برنامه نصب شده و آماده اجرا کجا میره و از کجا میشه دوبار اجراش کرد
با تشکر وحید
صفحه منوتو ورق بزن تا بازیها و بیشترو پیدا کنی اونجا برنامه ها ی نصبیته.
همونجوری که تو عکس هست باید صفحه دوم باشه،همونی که عکس یه جوی استیکه
Last edited by ali8510; 28-04-2010 at 19:33.
سلام
آقا تشکر
شرمنده من زیاد به سامسونگ وارد نبودم واقعا کمکم فرمودید
وحید
اختیار داری.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)