تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: درباره ی این بازی چه نظری دارید؟

راي دهنده
42. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • یکی از بهترین بازیهایه که بازی کردم

27 64.29%
  • خوبه

4 9.52%
  • متوسطه

4 9.52%
  • بده

2 4.76%
  • بدترین بازییه که تو عمرم بازی کردم

5 11.90%
صفحه 6 از 16 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 159

نام تاپيک: The Elder Scrolls IV: Oblivion

Banned the_god_of_3dsmax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    tehroon

پيش فرض

اسم يكي از مرجله هاشه اونجا كه يه زنه تو خونش موش نگه مي داره و يكي ديگه يه شير انداخته تو خونش كه موشهاشو بكشه و ما بايد بريم شير رو بكشيم

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط the_god_of_3dsmax
    اسم يكي از مرجله هاشه اونجا كه يه زنه تو خونش موش نگه مي داره و يكي ديگه يه شير انداخته تو خونش كه موشهاشو بكشه و ما بايد بريم شير رو بكشيم
    شما باید شیرها رو بکشی و بری نزدیک خونه یک نفر که این شیرها رو میفرسته کمین کنی ببینی چه کار میکنه . بعدش بیای تو خونه زنه ، بهش خبر بدی .

آخر فروم باز END_BOY's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    0151

پيش فرض

اقا داستان اين بازي چيه؟ كلي منطقه داره ادم توش گم ميشه
    من كه هيچي نفهميدم
    چه كار بايد كرد؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    tehroon

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط amirpers
    شما باید شیرها رو بکشی و بری نزدیک خونه یک نفر که این شیرها رو میفرسته کمین کنی ببینی چه کار میکنه . بعدش بیای تو خونه زنه ، بهش خبر بدی .
    مرسي
    راستي اين بازي به جز اين 4 تا شمشير چيز بهتر و قوي تري نداره؟
    بهترين شمشيري كه پيدا كردم +4 بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام خدمت همگی من پیشنهاد می کنم بگیرید البته سیستم قوی می خواهد و الته من یک برنامه پیدا کردم که میشه براش مد ساخت البته سیستم قوی تر از حد بازی می خواهد من این بازی را با سیستم قوی (البته اگر قوی بدونید) تونستم در حد متوسط اجرا کنم
    سی پی یو 3000 full
    گرافیک 256 6800
    رم 512
    البته باید بگم این بازی حداقل رم 512 می خواهد و روی رم 256 اجرا نمیشه
    من اول بازی هستم ومیخواهم یک دزد بشم رفتم پیش رییس دزد ها یک امتحان ازم گرفت و یک مالخر بهم معرفی کرد
    رفتم به انداره 100 سکه بهش جنس فروختم ولی الان دیگه نمی دونم چه کار کنم تا قبولم کنه و البته مار تین را بردم پیش یک ساختمونی که نزدیک شهر برونا هست که توی ساختمون علامت زده ولی من نمی تونم وارد ساختمون بشم در قفله باید چه کار کنم در ضمن یک مقدار در مورد مراحل اولیه توضیحات بیشتر بدهید نه اینکه راه حل ها را بگید من خودم یک شخصیت که نمی دونم چیه ساختم اونجا که روز تولد و اینجور چیز ها را انتخاب می کنید
    منظورم اینه که توضیح بدهید چه گروه هایی هست .البته من زمین مسابقه گلادیاتور ندیدم اگر میشه بگید کجا هست و چجوری میشه شرط بندی کرد من شنیده بودم جواهر فروشی هست ولی اون را هم ندیدم راستی برای خره های این بازی میگم یادم نیست که کجا دیدم ولی اگر خواستید دنبالش میگردم یک سایتی دیدم که به غیر از اسلحه و جادو کوئست فقط 250 تا 300 تا مد مربوط به ساختمان ها را برای دانلود گذاشته بودند (اضافه شونده ها ) آمار سایر موارد هم توی این مایه هاست تازه چندین اصلاح کننده عالیه دیگه هم داشت که مثلا تنظیم کننده حالت چشم ها و در آوردن از اون حالت گیجی توی نگاه ها و البته اضافه کردن مو روی سطح بدن پشت دست ها و امثال این در کل خدای مد بود مثلا یکی از عنوان هاش این بود House matrix که یکی از کار بران طراحی کرده بود البته متاسفانه زبان من خوب نیست
    در مورد شمشیر فکر میکنم خیلی متنوع تر از اینها باشه البته یک چیزی شنیدم اون هم این هست که شما با کار گذاشتن جادو در زره و شمشیر و سایر وسایل قدرتشون را ده ها برابر می تونید بکنید
    و البته اینو بگم حاشو بکنید حالا حالا ها باید بشینید و بازی کنید من کسی را میشناسم که تا حدود لول 170 رسیده و تمومش نکرده این را خودم ندیدم ولی یکی تعریف می کرد که زمانی که خون آشام بوده توی یکی از شهر ها ازش مجسمه ساختن و مجسمه روزها ازش دود بلند میشده دیگه خودتون ببینید چه قدر دقیق کار شده راستی به طور کلی چجوری میشه فهمید برای پیدا کردن یک کوئست باید پیش کی رفت و البته کاندیدای بهترین بازی سال 2006 هم شده و شانسش خیلی بالا هست و در کل بازی برای تمام فصول
    Last edited by albous; 06-10-2006 at 23:27.

داره خودمونی میشه The Knight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Battlefield

پيش فرض

يكي از بهترين بازيهايي رو كه تو عمرتون تجربه ميكنيد رو دارم بهتون پيشنهاد ميكنم؛ يكي از گسترده ترين بازيهايي كه تو عمرم ديدم(شايد بهتر باشه بگم گسترده ترين بازي) الكي نيست كه بهترين بازي ماه شناخته شد. فعلا هم كه كانديداي بهترين بازي سال 2006 هست ؛ و مطمئنم هيچ چيز نيست كه امسال بياد و بتونه ازش جلو بزنه ، يا حتي به گرد پاش هم برسه.
    از شما چه پنهون كه منم اولش كه هنوز نيومده بود فقط تعريفشو تو اين سايتا ميديدم ولي اعتقاد پيداكرده بودم كه ميتونه بهترين بازي باشه ، و شد! هيچ بازيي تا حالا نديدم كه انقدر گسترده باشه. يعني يه بازي چقدر ميتونه بزرگ ، طولاني ، جذاب ، پرگرافيك ،‌اكشن ، ماجرايي ، نقش آفريني و... باشه!!!
    نقد بازي خيلي طولانيه با اينكه سعي كردم تا جايي كه ميتونم كوتاه بنويسم و از خيلي چيزا صرف نظر كردم ؛ ايراد اصلا نگرفتم ! همش تعريف كردم؛ البته دروغ هم نگفتم ايرادي نداره ... ولي بهرحال اگه ميخايد متقاعدتون كنم كه بازي رو بخريد بريد نقد رو بخونيد!
    از نقشه شروع ميكنيم‌، نقشه خيلي خيلي بزرگه ، ولي مثل Boiling Point مسخره نيست كه همش جنگل مثل هم باشه و مجبور باشي با ماشين هاي بيخود و اون دست فرمون ضايع بري ، يا جاهايي رو كه بلدي و قبلا رفتي بتوني با تاكسي بري؛ بازي از قابليت Fast Travel‌ كه تو بازي هاي قبلي Bethesda مثل Pirates of Caribbean يا Sea Dogs كه خلي هم كمك ميكنه. زمان بندي بازي خيلي دقيقه ، ساعت هاي زماني طبق زمان خود بازي حركت ميكنه و هيچ وقت اشتباه نميكنه ، مثلا اگر قرار باشه كسي رو نيمه شب ببيني بايد حتما بعد از ساعت 12 شب ببينيش ممكنه يه ربع هم تاخير كنه طرف ولي زودتر نمياد (از اين لحاظ مثل خودمون اند!). شب و روز هم عوض ميشه ، سعي كنيد شبها تو جنگل نباشيد و گرنه خطرناك ميشه! (خودتون ميفهمين چرا!!!)
    تو بازي بيش از 2500 كاراكتر خاص وجود داره كه هركدوم اخلاقيات ، قيافه ، صدا و حرفها و اكثرا هم كوئست هاي خاص خودشون رو دارن. امكان نداره دونفر رو ببيني كه شبيه به هم باشن يا حتي صداشون مثل هم باشه!!!! بجز سربازا كه اوناهم مجبورن حرفشون يكي باشه وگرنه اخراج ميشن!
    بازي از يك نقشه ي خيلي بزرگ كه شامل 7 شهر كاملا متفاوت با مردم متفاوت و سليقه هاي متفاوت و اخلاقيات متفاوته تشكيل ميشه.
    تمام نقشه رو بااسم Cyrodiil كه اسم اون خطه (كشور) هست ميشناسيم .
    جريان اصلي بازي سر اينه كه شما رو خدا به زندانهاي قصر شهر اصلي كه مركز امپراطوري Cyrodiil هست فرستاده تا سر راه امپراطور قرار بگيريد و از اون محافظت كنيد.
    قبل از شروع بازي شخصيت خودتون رو از بين يكي از اين نژادها انتخاب ميكنين:

بعد از انتخاب نژاد جنسيت اون رو بين زن و مرد انتخاب ميكنين.بعد شكل صورت و رنگ پوست اعضاي صورت و دركل شكل كلي كاراكترتون رو درست ميكنين و ميريد سراغ بازي...
    بازي همونطور كه گفتم تو زندان شروع ميشه ، امپراطور مياد و درمورد اين كه شما رو سرنوشت سر راهش قرار داده و شما رو تو خواب ديده صحبت ميكنه ، همونجا يه دري رو از توي زندان باز ميكنن و وارد زير زمين هاي زندان ميشن كه پره از موش هاي قاتل و حيووناي شمشير باز!!! خلاصه اونا سربازا شما رو يه جا ميگذارن و با امپراطور به طرف هدفشون كه هنوز نفهميدم تو اون زير زمين چي ميخاد ميرن...
    همونجا يكيشون ميميره و خوشبختانه حداقل شما يه شمشير بدست ميارين ، بعد از رفتن اونها دو تا موش ديوار رو سوراخ ميكنن و شما بايد بكشيدشون ، بعد از اون چند تا اتاق رو رد ميكنين ، البته اين قسمت حالت آموزشي داره ، نه مثل بازيهاي ديگه بگه "شما ميتوانيد با دكمه هاي WASD به جلو ، چپ ، عقب و راست حركت كنين" !!! يه چيزايي درمورد باز كردن قفل ها و مخفيانه حركت كردن و تيراندازي كردن و تجهيز كردن خودتون ياد ميده و خلاصه دوباره به امپراطور ميرسيد تا يه جا امپراطور قبل از كشته شدن به شما گردنبند پادشاهان رو ميده ؛ اين گردنبند يه چيز فوق جادوئيه كه فقط بايد پادشاه و همخون هاي اون اين گردنبند رو به گردن بندازن ، واگر هم به دست شياطين كه بعد از چند دقيقه شاه رو ميكشند بيفته دنيا در تاريكي فرو ميره ، بعد اون گردنبند رو به شما ميده تا به دست يه شخص مورد نظر برسونيد. همه ي داستان رو اگه بخام بنويسم تا دوروز طول ميكشه پس بريم سراغ نقد بازي...
    از داستان بينظير بازي كه بگذريم و شخصيت هايي كه باشون آشنا ميشيد و تجربه هايي كه كسب ميكنيد و غنيمت ها و جايزه هايي كه در انتهاي هر قسمت از داستان بدست مياريد ... به كوئست ها (ماموريت ها) ي فرعي ميرسيم كه يكي از يكي جالب تر و جذاب ترند. از روي هركدوم از كوئست ها ميشه يه فيلم سينمايي درست كرد. نميشه گفت همه معمايي اند يا همه براي يه كار خاص جايزه ميدن ، هركدوم از اونها در ازاي كاري كه انجام ميديد كه كاملا هم اختياري هست يه جايزه يا هرچيزي كه اسمشو ميزارين در اختيارتون قرار ميده. ممكنه ماموريتي براي كشتن يك نفر يا پيداكردن قاتل يه نفر باشه. كه هركدوم هم يه جور حل ميشه كه خيلي هم جالبه ولي هيچ كدوم به پاي داستان اصلي بازي نميرسه كه هرچي جلتر ميره جالب تر و قشنگ تر ميشه. بازي اصلا دموي Pre-Rendered نداره و اصلا نيازي هم به اونها نداره ، انقدر گرافيك بالاست و منظره ها خوب طراحي شده كه خودش مثل يه فيلمه ؛ هرلحظه آرزو ميكني خودت اونجا بودي و باچشمت اين منظره رو ميديدي (البته بجز شب كه خدائيش خيلي ترسناك ميشه ) ولي تو روز مسافت هاي دور رو كه ببيني روحت شاد ميشه!!!

تو كل بازي فقط يه دوموي از پيش رندر شده ديدم كه اونم موقعي بود كه داستان اصلي رو تموم كردم . هيولاهاي بازي انقدر زياد و متفاوت اند كه هر لحظه احساس ميكني جديدند.
    آخ ، يه مساله رو داشتم جا ميگذاشتم ، بجز اين دنيايي كه توش زندگي ميكنيم ، يه دنياي ديگه هم به اسم Oblivion وجود داره كه خود جهنمه ، دشمنايي كه اونجا زندگي ميكنن گردنبند پادشاهان (Amulet of kings) رو دزديدن و هر لحظه دروازه هايي رو كه حالت پرتال (مثل چيزايي كه تو هالف لايف ديديم و وقتي واردش ميشي يه جاي ديگه ميري) دارن هم جاي Cyrodiil‌ باز ميكنن و تو بايد واردشون بشي و ببندي. وقتي وارد دنياي Oblivion ميشي احساس ميكني تو خود جهنمي!!! زمين و زمان قرمزه رنگ خون! ابراي خوني ،‌ آب مواد مذابي و خلاصه كلي موجود اهريمني...
    ديگه مثل اينكه درمورد بازي خيلي حرف زدم ، البته جاي تعريف زياد داره ، يعني خيلي خيلي كم گفتم ولي فعلا چيزايي رو كه يادمه و خوشم اومده مينويسم ...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نویسنده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    هرگونه کپی برداری از مطلب با ذکر نام نویسنده و لینک صفحه مجاز میباشد
    Last edited by Knight-; 08-10-2006 at 05:38.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    tehroon

پيش فرض

مرسيknight
    کمکم داره از این بازی خ.شم می یاد
    و آفرین به امضات

یه سوالم دارم . این easylock چرا کار نمی کنه .
    اگر می شه یه توضیح هم راجع به شهر ها بده که گفتی اخلاقیاتشون فرق مکنه
    مرسی

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام خدمت همگی من خودم نمی دونم دقیقا باید از کجا بفهمم ماموریت از کی بگیرم
    شهر ها هم مختلفه یک شهر هست در شمال نقشه به اسم رونا که اهالی آن به صورت عمومی انسان هستن و برفگیر هست
    در مرکز شهر امپراطوری هست اگر اشتباه نکنم مرکز تهییه و خرید یک چیز هایی مثل زره وشمشیر و آهنگر زیاد هست که در حوالی اون شهر اینجور که من شنیدم یک دهکده هایی هست که الف نشینه و میشه از اونجا به مقدار بسیار زیاد تیر و کمان بدست آورد از جمله شهر های زیبا که من قصد دارم اگر یاد گرفتم اونجا یک خونه بخرم اولیون یا یک چیزی توی این مایه ها هست یک حوض یک قسمت شهر هست که یک حوض توشه که یک پرزی دریایی روی سنگ نشسته که محیط اون شهر به طور کلی حال میده یک روز برین توش قدم بزنین تا اینجا این موارد یادم بود یکی از کار ها که من خیلی دوست دارم توی این بازی دزدی کردن از خونه های مردمه که همه چیز توش میشه گیر آورد البته جیب بری از مردم که جای خود دارد البته فتح غار های جای مخصوص داره که من بهتون پیشنهاد می کنم امتحان کنید چیز های خیلی توپی توش گیر میاد البته یک مقدار دل و جرئت می خواهد و الته توی مسیر مراقب راهزن ها باشید من تا اینجا یک چیز هایی در موردش گفتم اگر ممکنه یکی سوالات من را هم جواب بده

داره خودمونی میشه The Knight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Battlefield

پيش فرض

سلام خدمت همگی من خودم نمی دونم دقیقا باید از کجا بفهمم ماموریت از کی بگیرم
    خیلی از NPC ها یا همون مردم معمولی شهر بطور اتفاقی وقتی باشون حرف میزنی یه کاری رو ازت میخان که براشون انجام بدی. بازی سیر داستان اصلی خودش رو هم داره که البته با تموم شدن اون بازی تموم نمیشه . Guild ها هم ماموریت های خودشون رو میدن مثلا Mages Guild همونطور که از اسمش معلومه کلن جادوگراست و با عضو شدن توش به ماموریت های جادوگری می پردازی.
    یه سوالم دارم . این easylock چرا کار نمی کنه .
    اون دکمه که میگین اتو ماتیک سعی میکنه که قفل رو باز کنه حالا شانس نیاری قفلت میشکنه بیاری باز میشه
    اگر می شه یه توضیح هم راجع به شهر ها بده که گفتی اخلاقیاتشون فرق مکنه
    اخلاقیات شهرها که فرق نمیکنه ! اخلاقیات نژادهای مردم بازی فرق میکنه مثلا Dark Elf ها یکم بد اخلاق درست شدن و درست حرف نمیزنن. Orc ها که هر لحظه ممکنه بزنن بیخ گوشت یا imperial ها که آخر ادب و شعورند
    مرسی
    خواهش میکنم سوال دیگه ای هم بود در خدمتم

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    همه جا و هیچ جا

پيش فرض

بچه ها خيلي ممنونم كه در نبود من يه حالي به فروم داديد.....
    خدافظ

صفحه 6 از 16 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •