تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 15 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 141

نام تاپيک: نظرسنجی در مورد مادربوردهای ازراک

آخر فروم باز BLACK-BLACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهرون,لواسون,دارآباد

پيش فرض

جواب دندان شکني بود لطف کن چند تا دليل هم براشون بگو تا پاسخ محکمي باشه مثل چکش تو مغز فروشندگان
    لطف میکنید اگه دلایلشم بگید
    فقط مستند باشه
    ممنون
    1-عدم هماهنگی چیپست به کار رفته در مادربردهای ارزان قیمت با برخی کارتهای گرافیک و کارتهای کپچر(به دلیل ماهیت چیپست ارزان قیمت به کار رفته در مادربرد) که در این صورت شرکت گارانتی کننده هیچگونه مسئولیتی درقبال تعمیر مادربرد بر عهده نمیگیره البته دیگه تعمیرم نمیشه و اگرم بشه افتابه خرج لحیمه
    2-ایرادهای عجیب و غریب (بازم به خاطر ماهیت چیپست ارزون) که حتی باعث سوختن برخی قطعات میشه (مثل هارد) یا اینکه بعضی قطعات مثل رایتر خوب کار نکنه و بعضی مواقع اصلا رایتر شناسایی نمیشه!به خاطر مادربردم 2 بار هاردم سوخت.
    3-از کار افتادن برخی اسلاتهای ارتقا بعد یه مدت استفاده(این دیگه برا ی خودم خیلی جالب بود!)

البته این چیزایی که من میگم همش بر اساس تجربس ها.یعنی ممکنه قطعه از روز اول که خریداری میشه مشکلشو نشون نده و بعد از 6 مااه سیل مشکلاته که میریزه سر خریدار اونوقت هم که میبری گارانتی میگن به ماربطی نداره

2. این کاربر از BLACK-BLACK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

1-عدم هماهنگی چیپست به کار رفته در مادربردهای ارزان قیمت با برخی کارتهای گرافیک و کارتهای کپچر(به دلیل ماهیت چیپست ارزان قیمت به کار رفته در مادربرد) که در این صورت شرکت گارانتی کننده هیچگونه مسئولیتی درقبال تعمیر مادربرد بر عهده نمیگیره البته دیگه تعمیرم نمیشه و اگرم بشه افتابه خرج لحیمه
    2-ایرادهای عجیب و غریب (بازم به خاطر ماهیت چیپست ارزون) که حتی باعث سوختن برخی قطعات میشه (مثل هارد) یا اینکه بعضی قطعات مثل رایتر خوب کار نکنه و بعضی مواقع اصلا رایتر شناسایی نمیشه!به خاطر مادربردم 2 بار هاردم سوخت.
    3-از کار افتادن برخی اسلاتهای ارتقا بعد یه مدت استفاده(این دیگه برا ی خودم خیلی جالب بود!)

البته این چیزایی که من میگم همش بر اساس تجربس ها.یعنی ممکنه قطعه از روز اول که خریداری میشه مشکلشو نشون نده و بعد از 6 مااه سیل مشکلاته که میریزه سر خریدار اونوقت هم که میبری گارانتی میگن به ماربطی نداره

شما اگر اشتباه نکنم یک جای دیگه هم این تاپیک را زدی ولی مدل دقیق مادربرد و قطعات را نگفتی

خوب اونجا هم گفتم که کارتهای --- با چیپست انویدیا اساسا مشکل دارند حتی مادربردهایی که از چیپ گرونقیمت 790I از انویدیا استفاده می کنند که حدود 300 هم قیمت دارند

اما در مورد سایر ایرادات سیستم شما باید دید کلا اصلا مادربرد شما از چه مارکی هست و سایر قطعات چی هست!!!

4. 3 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

خوب من دو مدل دیگه از چند برند مختلف میذارم تا باز هم مقایسه بشه بدین شرح :

خوب اون مدل بالایی حدود 75-80 قیمت داره که تقریبا در رنج قیمتی هست که مورد بحث هست این چند مدل هم که پایین میذارم بین 95-150 قیمت دارند :

خوب بالایی ASUS M4A77 TD PRO هست که حدود 150-160 اگر گیر بیاد قیمت داره در بازار ما

بالایی MSI 770-C45 هست که 95 قیمت داره

این بالایی هم که معرف حضور همه هست و نیازی به توضیح نیست و قیمتش هم 105 هست

حالا در یک مقایسه کلی میشه گفت که تمامی این بردها از لحاظ امکانات یکی هستند و چیپ هر سه یکی هست ولی مثلا دو مدل امکان کراس فایر را دارند که به نظر من اصلا نباید روش حساب کرد

اما در مورد قابلیت اورکلاک که خوب قضیه فرق میکنه

با تمام این بردها میشه پردازنده 955 را تا 4 گیگاهرتز اورکرد ولی از اون بیشتر را فقط دو برد هست که این امکان را دارند یکی ایسوس و دیگری گیگا

ضمن اینکه برای کاربری که محصولی در این رده انتخاب کنه نباید انتضار اورکلاک بیشتر از این مقدار را داشت

ضمن اینکه حدود 80% از کاربرانی که سیستم می خرند و در این تاپیک تقاضای مشاوره دارند به دنبال اور نیستند(البته آمار من دقیق نیست)

ولی به صرف قاطع میگم که بیش از 90% کاربران به اور کردن محصولی مثل PHENOM II X4 955 به بیش از 4 گیگاهرتز فکر نمی کنند

6. 3 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره برای خرید قطعات سخت افزاری sir payman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این چیپست که شما میفرمایید رو خود ازراک که درست نکرده و همونطور هم که ess_1362 گفت مشکل از انویدیا هست و تمام مشکلاتیم که فرمودید مربوط به چیپست بود.

آخر فروم باز sasan816's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

این چیپست که شما میفرمایید رو خود ازراک که درست نکرده و همونطور هم که ess_1362 گفت مشکل از انویدیا هست و تمام مشکلاتیم که فرمودید مربوط به چیپست بود.
    جالب اينجاست که چيپي که خرابه چرا بايد در مادر برد استفاده بشه

آخر فروم باز BLACK-BLACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهرون,لواسون,دارآباد

پيش فرض

شما اگر اشتباه نکنم یک جای دیگه هم این تاپیک را زدی ولی مدل دقیق مادربرد و قطعات را نگفتی

خوب اونجا هم گفتم که کارتهای --- با چیپست انویدیا اساسا مشکل دارند حتی مادربردهایی که از چیپ گرونقیمت 790I از انویدیا استفاده می کنند که حدود 300 هم قیمت دارند

اما در مورد سایر ایرادات سیستم شما باید دید کلا اصلا مادربرد شما از چه مارکی هست و سایر قطعات چی هست!!!
    بحث من سر مادربردم نیست .به طور کلی دارم در مورد مادربرد های دل فریب با چیپست ارزون قیمت حرف میزنم.

ضمنا این نه تنها برای خودم بلکه برای خیلی جاهای دیگه هم که دیدم پیش اومده.خب اونجا نتونستی بگی که چرا یه سیستم (مال خودم نیست ها)با یه کارت گرافیک کار میکنه با یکی دیگه نه.

من موندم مگه شما رییس شرکت تولید کنندهای مادربرد ارزون قیمتی که ما هر جا میریم می خای ثابت کنی که حرفای ما غلطه.

خب عزیز من ازراک میاد یه چیپی رو به کار میبره که واسش به صرفه باشه به قول معروف هر ارزونی بی حکمت نیست

وقتی یه چیپی مشکل داشت و یهسری مادربرد رو خراب کرد باید اونو از رده خارج کنن.

این بالایی هم که معرف حضور همه هست و نیازی به توضیح نیست و قیمتش هم 105 هست

حالا در یک مقایسه کلی میشه گفت که تمامی این بردها از لحاظ امکانات یکی هستند و چیپ هر سه یکی هست ولی مثلا دو مدل امکان کراس فایر را دارند که به نظر من اصلا نباید روش حساب کرد

اما در مورد قابلیت اورکلاک که خوب قضیه فرق میکنه

با تمام این بردها میشه پردازنده 955 را تا 4 گیگاهرتز اورکرد ولی از اون بیشتر را فقط دو برد هست که این امکان را دارند یکی ایسوس و دیگری گیگا

ضمن اینکه برای کاربری که محصولی در این رده انتخاب کنه نباید انتضار اورکلاک بیشتر از این مقدار را داشت

ضمن اینکه حدود 80% از کاربرانی که سیستم می خرند و در این تاپیک تقاضای مشاوره دارند به دنبال اور نیستند(البته آمار من دقیق نیست)

ولی به صرف قاطع میگم که بیش از 90% کاربران به اور کردن محصولی مثل PHENOM II X4 955 به بیش از 4 گیگاهرتز فکر نمی کنند

البته این رو هم نگفتی که با ای مادربرد گیگا رکورد اورکلاک رمهای ddr2 توسط یه سری ایرانی شکسته شده!

بذارید یه چیزی رو کلی بگم:اینکه شما مادربرد الایت گروپ 50تومنی بخرید یا مادربرد گیگا بایت 460 تومنی هیچ نفع یاضرری برای من نداره من فقط دلم از این میسوزه که این بهایی که من برای بدست اوردن این اطلاعات دادم شما هم مجبور شید بپردازید تا به اطلاعات من برسید.اونوقت تازه میفهمید که رسیدید سر خط

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

تاپیک فعلا قفل و بعد از رسیدگی دوباره باز خواهد شد.

11. 8 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام

دسترسی کاربر خاطی به انجمن های سخت افزار بسته شد و چند پست هم حذف شد، کلیه بحث هایی که در انجمن صورت می گیره صرفا تبادل نظر دوستانه بین کاربران هست.

13. 10 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

جالب اينجاست که چيپي که خرابه چرا بايد در مادر برد استفاده بشه

خوب قبلا هم گفتم که چیپ ایراد نداره ولی با یکسری از تجحیزات جانبی هماهنگی نداره

خب عزیز من ازراک میاد یه چیپی رو به کار میبره که واسش به صرفه باشه به قول معروف هر ارزونی بی حکمت نیست
    بحث من سر مادربردم نیست .به طور کلی دارم در مورد مادربرد های دل فریب با چیپست ارزون قیمت حرف میزنم.

ضمنا این نه تنها برای خودم بلکه برای خیلی جاهای دیگه هم که دیدم پیش اومده.خب اونجا نتونستی بگی که چرا یه سیستم (مال خودم نیست ها)با یه کارت گرافیک کار میکنه با یکی دیگه نه.

من موندم مگه شما رییس شرکت تولید کنندهای مادربرد ارزون قیمتی که ما هر جا میریم می خای ثابت کنی که حرفای ما غلطه.

البته این رو هم نگفتی که با ای مادربرد گیگا رکورد اورکلاک رمهای ddr2 توسط یه سری ایرانی شکسته شده!

بذارید یه چیزی رو کلی بگم:اینکه شما مادربرد الایت گروپ 50تومنی بخرید یا مادربرد گیگا بایت 460 تومنی هیچ نفع یاضرری برای من نداره من فقط دلم از این میسوزه که این بهایی که من برای بدست اوردن این اطلاعات دادم شما هم مجبور شید بپردازید تا به اطلاعات من برسید.اونوقت تازه میفهمید که رسیدید سر خط

خوب بحث سر ASROCK یا دیگر برندهای ارزون نیست

مثلا یک چیپ مثل NFORCE 520 از انویدیا را که فکر می کنم شاید همون چیپ مورد نظر شما باشه را گیگابایت و اسوس و MSI روی مادربردهاشون استفاده کردن پس امیدوارم مشخص شده باشه که وقتی چیپی ساخته میشه همه برندها از اون استفاده می کنند

وقتی یه چیپی مشکل داشت و یهسری مادربرد رو خراب کرد باید اونو از رده خارج کنن.

خوب با این حرف شما کاملا موافقم
    البته اون مادربردی که من معرفی کردم از رم DDR3 ساپورت می کنه و مدل DDR2 هم داره که هم مدل DDR2 و هم DDR3 بدرد رکورد زدن نمی خورند و بعید هم می دونم که رکوردی داشته باشه

فکر می کنم مدل مورد نظر شما یک مدل با تراشه P45 اینتل از همین برند باشه (گیگابایت)

خوب تا حدودی با شما موافقم و تا حدودی هم با شما مخالفم

موارد موافقت من که مهم نیست بریم سر موارد مخالفتم :

خوب کاربرد خیلی در انتخاب مادربرد اهمیت داره مثلا یک کاربر ساده خانگی اصلا توجیحی نداره که یک برد 450 تومنی بخره تازه اگر خرید حدود 80-90% قابلیت های برد باید خاک بخوره مثل پورتهای ESATA یا 1394 یا پورتهای اضافه شبکه یا اسلاتهای کراس فایر یا SLI

ضمن اینکه شما آخرش هم مدل مادربردت را نگفتی
    Last edited by ess_1362; 22-01-2010 at 13:21.

اگه نباشه جاش خالی می مونه NELLY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام
    من این سوال رو یه جای دیگه هم مطرح کردم اما فکر نمیکنم جواب بگیرم
    میخواستم بپرسم این مسئله ای که میگید بعضی چیپست ها با بعضی کارتها مشکل دارند به چه شکلیه؟
    بعضی جاها دیدم که میگن --- ها با بعضی مادربوردها و چیپ ها مشکل پایه ای دارند
    و البته همون جاها هم دیدم که میگند اصلا این مسئه رو جدی نگیرید

من خودم یه کارت اسکای 2.8 دارم و الان هم میخوام سیستم رو ارتقا بدم و قراره از مادربوردهای Am3 سوکت استفاده کنم
    میخواستم بپرسم این مسئله تا چه حد صادقه و آیا شامل من هم میشه؟
    متشکرم

صفحه 6 از 15 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •