سلام دوستان
کسی خبر نداره این تلویزیونهای کی میاد ایران
قیمتشون
توی بانه هم گیر میاد؟
سلام دوستان
کسی خبر نداره این تلویزیونهای کی میاد ایران
قیمتشون
توی بانه هم گیر میاد؟
Conversion to 3-D.
Leterrier approached the studio early on about a 3-D conversion but it was expensive and very new technology. After Avatar, the studio put pressure on Leterrier to convert the film. He was worried because of his previous concerns but was convinced after seeing the View-D conversion process. Leterrier considered the 3-D conversion to improve the viewing experience and should not be seen as a gimmick. However, this has been criticised by many film reviewers and viewers because of the lack of any 3D effects throughout the movie. Some viewers have even claimed to have kept their 3D glasses off most of the time
اين متن رو يه جا در مورد نسخه ي سه بعدي نبرد تايتان ها خوندم گفتم اينجا هم بگذارمش بيربطم نيست
چيزي که من از متن فهميدم اينه که در ابتدا بخاطر اينکه سه بعدي سازي فيلم چند ميليون دلار خرج روي دستشون ميگذاشته ــ اين فيلم از مانند اواتار از ابتدا بصورت سه بعدي فيلم برداري نشده بود ــ باهاش موافقت نکرده اما بعد از ديدن نتيجه ي اواتار مسئولان استودیو به لتریر فشار میارن که فیلم رو سه بعدی کنه
اما بعد از اکران فيلم همه به سه بعدي بودن فيلم اعتراض ميکنن و ميگن نتيجه ي کار اصلا رضايت بخش نبوده
حتي خيلي از افراد گفتن که در بيشتر طول فيلم عينک رو از روي چشماشون ور ميداشتن
اون که چند ميليون دلار خرجش کردن همه گفتن سه بعدي نشده بوده حالا سام چجور ميخواد بدون پول اينکارو کنه خدا ميدونه
اگه کسي از دوستان اينگليسيش خوبه بره يه ترجمه از ريويو هايي که در مورد اين قابليت پنلهاي جديد سام نوشته شده بکنه و اينجا بگذاره
با تشکر
خوب نقايصي دارند ديگه
از cnet نقل ميكنم در مورد يكي از جديد ترين مدلهاي 3d
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
The good: Better black levels than other edge-lit sets; accurate color with linear grayscale; numerous picture controls and tweaks; sleek styling with inch-deep panel; superb streaming and widget content via well-integrated Apps platform; 3D compatible; 2D to 3D conversion system works better than expected.
The bad: Extremely expensive; subpar uniformity and off-angle viewing; lighter black levels than full-array local-dimming sets; black areas tinged bluer; doesn't handle 1080p/24 content properly; 3D exhibited ghost images along edges (crosstalk); does not include 3D glasses; terrible remote
در مورد نواحي مشكي كه يكمقدار گويا بلور ميشه
و اينكه مشكي روشني داره نسبت به بعضي دستگاههاي ديگه
سايه هايي در نواحي تصوير در تصاوير 3d
خوب مزايايي هم دارند![]()
وبسایت Flatpanels HD پنل C6000 سامسونگ رو بررسی کرده که البته نقد زیاد مثبتی نیست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by *Alucard*; 12-05-2010 at 18:21.
كاملا موافقم چيزي كه من از نزديك ديدم نا اميد كننده بود
من که C6900 رو از نزدیک دیدم تو نمایندگی سامسونگ جمهوری، عالی بود از B6000/7000 حداقل خیلی بهتر بود به نظر من. سری 6500 یا همون 6900 به نظر من از نظر ظاهر و تصویر خیلی خوب بود.
شما هنوز نگفتی که C630 رو از کجا دیدی وقتی هنوز وارد بازار نشده قرار شد بری بپرسی و قیمت کنی؟!
سلام
ببخشيد اين مدل LED سامسونگ وارد ايران شده؟
ممنون.
یه سوال خیلی مهم دارم : این BD Wise واقعا قراره کیفیت DVD معمولی رو بالا ببره یا من درست متوجه نشدم?![]()
توي پاساژ بهزاد مشهد طبقه هم كف خدمتتون عرضم كردم دقيقا مدلش خاطرم نيشت ولي همين بود كه گفتم c630 40 اينچش رو حدود 1600 تا 1700 گفتند با قاب سياه و خاكستري بدون toc
همون روزم عرض كردم اين مدل led كه شما ميگين خوبه ديدم ولي گفتين نيومده هنوز![]()
من الان جمهوری بودم. از ال سی دی ها مدلهای C530,C550 و C630 تو بازار موجود بود. قیمتها هم به ترتیب 1189و 1289 و 1459 تومنه.
همشون قابلیت پخش فیلم از usb رو دارن و بجز 530 اون دوتای دیگه پورت شبکه هم دارن. مدل 630 هم 100 هرتزه.
مدل 530 یه فرستنده اف ام داره که میتونه صدای تلوزیونو رو رادیو یا بلنگوهای بیسیم پخش کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)