فکر نکنم هیچ DVD پلیری یو اس بیش به پای WD برسه!
مرسی
من خودمم تو یکی از سایتهای سامسونگ مقایسه کردم ، ظاهرا قابلیت بهترین usb تو dvd player هاش بازم از b690 کمتر بود
دوستان من سامسونگ مدل b550 فول HD دارم که از USB فیلم پخش نمیکنه . میخواستم بپرسم چی بگیرم که وقتی از روی هارداکسترنال میخام فیلم ببینم بهترین کیفیتو داشته باشم ؟
---------- Post added at 03:45 AM ---------- Previous post was at 03:42 AM ----------
منظورم اینه که چه پلییری بگیرم که اکثر فرمتهای فیلمها رو ساپرت کنه و USB هم بخوره .
مر30
wd hd media player live
نمیدونین قیمتش چنده ؟
patriot box office پلیر جالبی از آب درامده .روی اینم میتونید فکر کنید
امکانات این patriot box office بهتر از wd هست ؟از لحاظ ساپورت فورمتهای مختلف تصویری و ، زیرنویس فارسی کدوم بهتره؟
قیمتی ازش دارین ؟توی ایرانهم هست دیگه ؟
یه جایی در مورد cinema tube یه چیزایی خوندم که واقعاً عالی بود باقیمت 100 تومن .حتی flv و rmvb رو هم ساپورت میکرد.فقط ایرادش این بود که میگفتن توی ایران نیستش.شما چیزی راجبش نمی دونید ؟مر30
دوست عزيز
نيازي به خريد پلير جديد نيست . تلويزيون شما بصورت مخفي امكان پخش انواع فرمتهاي تصويري رو داره
فقط بايد از طريق منو مخفي اون قابليت را فعال كني .
اگه خواستي آموزش را برات ميزارم .
ولي مسئوليت دستكاري نادرست به عهده خودت هست چون منو مخفي بسيار حساس هست و با كوچكترين اشتباهي
تلويزيونت را غير قابل استفاده ميكنه .
اگه زحمتی نیست آموزش رو بزارید .
پاتریوت که اینجا هست. باید زیر 150 باشه . دلاریش 90 دلاره. flv و rmvb رو هم پخش میکنه. ساب از یونیکد پشتیبانی می کنه ولی نمیدونم فارسی رو درست نشان میده یا نه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)