اینو من ندیدم؟! اگه حقیقت داشته باشه. خیلی احمق بازی در آورده. شخصیت مربی تیم رو جلوی دوربینها خرد کرده.یه فکری باید به حالش بردارن خوب ...بی شعور وقتی افشین قطبی اومد بهش دست بده بهش دست نداد ! یعنی چی اخه ؟ یه بازی کن چه قدر می تونه نفهم باشه ؟
هیچ جوره باحاش حال نمیکنم! اینکه صددرصد .... ولی من ادم منطقیم اگه یه چیزی واقعا جای تحسین داشته باشه غرورمو میزارم زیرپا و میگم. ولی تو این بازی من هیچی ندیدم که بخوام تحسینش کنم !همینه دیگه .. تیم که میبازه فحشو میکشین به مربی تیم .. وقتی هم که میبره یه سری بهونه الکی میارین که برد رو لوث کنین! خوب از قطبی خوشت نمیاد بگو ازش خوشم نمیاد هیچ جوره هم باهاش حال نمیکنم دیگه!
تا اونجای که ما میدونستیم این دوتا هافبک نفوذی هستن، حالا چطور رفتن نوک نمیدونیم ....اتفاقا این نصف قدرت تیم هم نبود... الان مهاجمامون هنوز درست جا نیفتادن تو تیم ... میداوودی هنوز چند بازی دیگه نیاز داره تا به اون میداوودی استقلال اهواز نزدیک بشه اونوقت با کریم انصاری فرد یه زوج خطرناک تو خط حمله میسازن... نکونام و شجاعی هم اگه باشن قدرت خط میانیمون خیلی بیشتر میشه ... فعلا همین
انگلستان هم تا اونجای که میدونست از سیمن کشید تا هنوزم که هنوزه یه دروازه بان در حد تیم ملی ندارن .... نمیخوان عبرت بگیرن؟!27-28 سالشه هنوز حداقل 4-5 سال واسه بودن درون دروازه تیم جا داره!
خداییش اینو قبول دارم ...حداقلش اینه که دیگه مثل دوبازی قبل سوتی های تابلو نمیدادن! دلیلشم این بود که کعبی و نصرتی و سپهر رو بیرون گذاشته بود!
نمیخواد متاسف باشی .. حرف منطقی بزن، حرف منطقی جواب بگیر...عجبا...
وقتی به همین شکست خورده همیشگی روی اشتباه فردی کعبی باختیم که شلوار قطبی رو جر دادید...
حالا که کره شمالیو برده هیچی نیست؟؟
متاسفم...
بر فرض هم کعبی اون اشتباه رو نمیکرد ... اونوقت تیم ملی ایران با قطر به زور 2-2 میکرد ... فکر نمیکنم این واسه جایگاه ایران فرقی بکنه با باخت سه،دو
توضیح دادم در بالا واسه رفیقمون .... هیچکس به خاطر دروازه بان ( حداقل من) ایراد نمیگرم ... خودم هم تو یه تیم رسمی ( جوانان) فوتبال بازی میکنم ... دروازه بانی هرثانیش تجربه،هرثانیش!ببخشید...وحید طالب لو توپ جمع کنه دیگه؟؟؟
همین شماها اگه قطبی بیاد دروازه بانو تغییر بده یه جور دیگه ازش ایراد میگیرین..میگین دفاع نداره رفته سراغ دروازه بان...
واقعا متاسفم....
خوب مربی میاد اینا رو درست کنه قربون برم دیگه نه؟!اره نسبت به بازی های قبل واقعا اره ! :دي
کل استراتژی بازی های قبلمون این بود که بزنیم زیر توپ ! :دي
دفاع که عقیلی خوراکشه ! رفته بودیم استادیوم بازی کره - ایران همون که 1-1 شد ! جا نبود رفتیم بالا ! از بالا عقیلی رو از همین طریق می شد شناسایی کرد ! :دي تا توپ می اومد دستش می زد زیرش ! :دي
به هر دیگه بحث تمومه، مشکل از ریشه، به نظر من اگه یه سال در فدراسیون رو تخته کنن .... 80% بعدش سیر صعودی میگریم
موفق و پیروز باشید.