خیر عزیزم شما داری اشتباه میکنی اصلا باشگاه آرسنال از زمان اومدن ونگر این رویه رو در پیش گرفته.
آرسنال بدهی نداشت اما تدابیر ونگر جوری بود که برای باشگاه بسیار از لحاظ مالی مفید بود و تیمی مانند آرسنال نیاز به ورزشگاه بزرگتری داشت که به امارات نقل مکان کرد.
این نقل مکان برای بدهی باشگاه نیست بلکه با وجود سود سر شار از کشف استعدادها توسط ونگر و فروش اونها باعث اون شده و ربطی به وضعیت مالی نداره.
ونگر هیچگاه سراغ اسمهای بزرگ نمیره و منم دارم این تفاوت آرسنال رو میگم.
ببینم الان کدوم باشگاه می تونه به یه ورزشگاه جدید مثل امارات نقل مکان کنه؟ جواب سریح اینکه هیچ تیمی نمی تونه.
الان آرسنال نه تنها بدهی نداره بلکه از ثروتمند ترین تیمها هست!
پس وضعیت مالی خوب هست ولی آرسنال و ونگر ذاتشون اینکه نام های بزرگ نخرند.
یه نمونه از شاهکارهای ونگر رو مثال بزنم که هیچ مربی انجام نداده و از این جور مثال ها فقط ونگر داره.
آنلکا با قیمت نیم میلیون پوند به آرسنال میاد ولی بعد از 1.5 فصل 25 میلیون پوند به رئال مادرید میره.
می خوام ببینم کدام باشگاه می تونه مثل آرسنال اینطوری سود دشته باشه؟
آرسنال الانم بازکن های بزرگ داره که تماما از ساختار ونگر هستند نمونش فابرگاس و ون پرسی و ...
در مورد اون ستاره هایی هم که نام بردی منظورم آنری و دنیس برکمپ البته دنیس قضیش فرق میکنه چون قبل از ونگر اومد ولی قبلش در اینتر اون زیاد بازکن معروفی نبود اما آنری شاید بشه اون رو نمونه بارزی از بهترین پرورش های ونگر نام برد.
چون زمانی که آنری در موناکو بود و خیلی جوان ونگر اون رو کشف کرد بعد پس از مدتی که ونگر از موناکو به ژاپن رفته بود او هم به یوونتوس رفت که دوران وحشتناک بدی رو داشت و اصلا در اون زمان جز بازیکنان درجه دو و پائین تر بود.
و زمانی که ونگر مربی آرسنال شد و آنری شاگرد قدیمی خودش رو اورد شد بهترین بازیکن تاریخ آرسنال و برترین گلزن جزیره پس آنری هم در آرسنال ستاره شد.
مانند ویرا که بازیکنی گم نام بود و به آرسنال اومد و شد بهترین هافبک دفاعی جهان.
امیدوارم اینها رو فراموش نکرده باشید!
پس آرسنال الان پول داره ولی کلا ماهیت آماده خوری و خرید بازیکنان که دست رنج خودش نباشه نمی کنه.
با تشکر
والا تا جاییکه من می دونستم قضیه ی آرسنال همون بود که گفتم...
من طرفدار آرسنال نیستم ، ولی یه پسرخاله دارم که با آرسنال زندگی می کنه!شاید یکی از عللی که من راقب شدم به دنبال کردن خبرای آرسنال همین پسرخالمه!با چیزایی که میگه هرکس دیگه ای هم باشه مشتاق میشه بیشتر بدونه در مورد آرسنال!
به هرحال بحث خوب و جالبی بود!من از شما ممنونم...
کاملا موافقم
باریکنایی مثل فابرگاس از 17سالگی به آرسنال اومدن و الان جز ستاره های جزیره و جهان هست
یکی از دلایل عمده ای که تا الان بعد از این همه سال هنوز ونگر سرمربی آرسناله همین سود آوریش واسه باشگاهه که میتونست بره بجای اینکه استعدادهای جوونو کشف کنه میلیونها دلار بده ستاره بخره که منچستر سیتی و رئال نمونشه.به نظر من این کاری که الان آرسنال با بازیکنای جوونش انجام میده ارزشش از تیمهایی مثله چلسی و منچستر خیلی بیشتره, پریروزم که منچستر از تیم دسته دومی باخت و از جام حذفی کنار رفت که نشون میده منچستر از وقتی که کریس رونالدو رفت با مشکل مواجه شده و بازیکنای جوونش نتونستن خوب جواب بدن در صورتی که آرسنال با تیم دومش میاد بازیو میبره.این نشون میده که از همون اول آرسنال با بازیکنای جوونش ساخته شده و کمتر دنبال جذب ستاره ها بوده.
برادر من شما چیو تایید کردی؟!
خب ما که قبلا در مورد کل این مسائل صحبت کرده بودیم...
حرف تازه داری بگو بخونیم.