تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 33 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 325

نام تاپيک: شبکه کردن کامیپوتر با HDTV سامسونگ B690

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    راستش من طی این مدت انقدر به تلوزیون ور رفتم که یادم نیست این جریان مک قبل از آپگرید بود یا بعدش
    اما درسته ، منم مشکل تلتکست داشتم و از سام اومدن و تلوزیون رو آپگرید کردند و مشکل حل شد منتها نرم افزاری که باهاش آپگرید کردند به تاریخ 13/11/2009 هست و احتمالا با نرم افزار فعلی شما فرق داره . البته احتمالا
    سلام

ممنون از جوابتون
    فیرمور کارخونه ای تلویزیون من به تاریخ 2009/07/02 بود و من خودم به 2009/11/28 آپگرید کردم. البته هنوز مشکل تلتکست و مک آدرس پابرجاست.
    راستی کالیبراسیون AV رو هم به هم زدم و دارم دنبال پترن های کالیبراسیون میگردم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام، من هم همين مشكل تلتكست رو دارم (پس بايد زنگ بزنم سام سرويس؟) در موزد شبكه كردن هم به علت فاصله زياد فعلا نمي دونم چكار كنم مي گن كابل بلند نويزش زياد و مشكل برقراري ارتباط داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام، من هم همين مشكل تلتكست رو دارم (پس بايد زنگ بزنم سام سرويس؟) در موزد شبكه كردن هم به علت فاصله زياد فعلا نمي دونم چكار كنم مي گن كابل بلند نويزش زياد و مشكل برقراري ارتباط داره
    سلام

مشکل تلتکست با آپدیت کردن فیرمور حل میشه. یک زحمت براتون دارم. لطفا اگر منوی تلویزیونتون انگلیسیه، وارد قسمت Setup و بعد Network setup بشید و گزینه Network test رو بزنید و ببینید در مقابل MAC Address چی مینویسه ؟
    میخوام ببینم اگر شما هم با FF:FF:FF:FF:FF:FF مواجه شدید، مطمئن بشم که با آپگرید مشکلمون حل میشه.
    ضمنا کابل شبکه اگر جنس خوبی داشته باشه، راحت بالای 10 متر جواب میده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

یه پیشنهاد دارم دوست عزیز
    در مورد تلوزیون غیر از شبکه کردن اگر سوالی داری ، توی تاپیک تلوزیون و لوازم خانگی مطرح کنید
    البته فضولی کردم ببخشید . فقط پیشنهاد بود

و در مورد شبکه کردن ، من با یک کابل cat 5e معمولی ( تازه می گن جنسی که خریدم خیلی مرغوبم نیست ) با فاصله 8 متر به تلوزیون متصلم . مشکل خاصی هم نبوده . فقط یکبار وسط یک فیلم قطع شد

سلام

ممنون از جوابتون
    فیرمور کارخونه ای تلویزیون من به تاریخ 2009/07/02 بود و من خودم به 2009/11/28 آپگرید کردم. البته هنوز مشکل تلتکست و مک آدرس پابرجاست.
    راستی کالیبراسیون AV رو هم به هم زدم و دارم دنبال پترن های کالیبراسیون میگردم
    دوست عزیز
    من نمی دونم دقیقا منظورتون از کالیبراسیون av چی هست
    اگر جای بخصوصیه بفرمایید من از روی تلوزیون خودم عکس می گیرم براتون pm می کنم که بتونید تنظیمش کنید

پ.ن : تلتکست تلوزیون من وقتی زبان تلوزیون ( منوها ) فارسی باشه . بدون مشکل هست و درست انجام میشه و همه فونتها خواناس . اما اگر زبان انگلیسی باشه ( منو ها انگلیسی باشه ) نمی تونه فونتهای تلتکست فارسی رو بخونه

5. این کاربر از pmax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

یه پیشنهاد دارم دوست عزیز
    در مورد تلوزیون غیر از شبکه کردن اگر سوالی داری ، توی تاپیک تلوزیون و لوازم خانگی مطرح کنید
    البته فضولی کردم ببخشید . فقط پیشنهاد بود

و در مورد شبکه کردن ، من با یک کابل cat 5e معمولی ( تازه می گن جنسی که خریدم خیلی مرغوبم نیست ) با فاصله 8 متر به تلوزیون متصلم . مشکل خاصی هم نبوده . فقط یکبار وسط یک فیلم قطع شد

دوست عزیز
    من نمی دونم دقیقا منظورتون از کالیبراسیون av چی هست
    اگر جای بخصوصیه بفرمایید من از روی تلوزیون خودم عکس می گیرم براتون pm می کنم که بتونید تنظیمش کنید

پ.ن : تلتکست تلوزیون من وقتی زبان تلوزیون ( منوها ) فارسی باشه . بدون مشکل هست و درست انجام میشه و همه فونتها خواناس . اما اگر زبان انگلیسی باشه ( منو ها انگلیسی باشه ) نمی تونه فونتهای تلتکست فارسی رو بخونه
    سلام

ممنون که به فکر مشکل من هستید.
    منظورم از کالیبراسیون AV این بود که وارد منو مخفی شدم و گزینه ADC/WB و بعد هم ADC رو انتخاب کردم و AV Calibration رو زدم که بعدش از Success به Failure تغییر کرد و دیگه درست نمیشه و تصویری که از ورودی های AV پخش میکنه هم بعد از اینکار کمی تاریک شده.
    شما اگر لطف کنید و از زیر منوهای ADC/WB برام عکس بگیرید ( یعنی وارد منوهای ADC Target و ADC Resault و White Balance بشید و از مقادیرش برام عکس بگیرید ) لطف بزرگی در حقم کردید.

موفق باشید دوست من

تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

سلام

ممنون که به فکر مشکل من هستید.
    منظورم از کالیبراسیون AV این بود که وارد منو مخفی شدم و گزینه ADC/WB و بعد هم ADC رو انتخاب کردم و AV Calibration رو زدم که بعدش از Success به Failure تغییر کرد و دیگه درست نمیشه و تصویری که از ورودی های AV پخش میکنه هم بعد از اینکار کمی تاریک شده.
    شما اگر لطف کنید و از زیر منوهای ADC/WB برام عکس بگیرید ( یعنی وارد منوهای ADC Target و ADC Resault و White Balance بشید و از مقادیرش برام عکس بگیرید ) لطف بزرگی در حقم کردید.

موفق باشید دوست من

خواهش می کنم
    چون به این تاپیک ربطی نداشت براتون پی ام کردم
    اگر دوست دیگه ای لازمشون داره ، بگه آدرس عکسا رو براش بفرستیم

پ.ن : البته وقتی از سام اومدند برای آپگرید و تلتکست ، یه دستی هم به این منوها زدند و گفتند عمر پنل اینجوری زیاد میشه . منظورم اینه که این تنظیمات اریجینال نیست .

8. این کاربر از pmax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

خواهش می کنم
    چون به این تاپیک ربطی نداشت براتون پی ام کردم
    اگر دوست دیگه ای لازمشون داره ، بگه آدرس عکسا رو براش بفرستیم

پ.ن : البته وقتی از سام اومدند برای آپگرید و تلتکست ، یه دستی هم به این منوها زدند و گفتند عمر پنل اینجوری زیاد میشه . منظورم اینه که این تنظیمات اریجینال نیست .
    بینهایت ممنون دوست من

ایشالله جبران کنم برات

راستی یه سوال دیگه
    وقتی برای آپگرید اومدن، پولی هم از شما گرفتن یا نه؟
    خودتون زنگ زدین گفتین بیان؟ یا شما مشکل رو گفتین و اونها خودشون اومدن؟
    Last edited by m_jasour; 02-01-2010 at 22:51.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

بینهایت ممنون دوست من

ایشالله جبران کنم برات

راستی یه سوال دیگه
    وقتی برای آپگرید اومدن، پولی هم از شما گرفتن یا نه؟
    خودتون زنگ زدین گفتین بیان؟ یا شما مشکل رو گفتین و اونها خودشون اومدن؟

خواهش می کنم

نه هیچ پولی نگرفتن . فقط یک فاکتور دادن امضا کردم . مثکه پول رو از خود سام می گیرن
    اتفاقا از خود VIP هم بعدش تماس گرفتند که تلویحا چک کنن پولی نگرفته باشن

من فقط زنگ زدم VIP گفتم مشکل تلتکست دارم . اونا گفتن باید به نزدیکترین نمایندگی زنگ بزنم . از روی آدرس نزدیک ترین نمایندگی رو بهم معرفی کردند ولی من دنبالش رو نگرفتم . تا اینکه 1-2 هفته بعد خودشون زنگ زدند که چی شد ؟ گفتم پیگیری نکردم . گفتند حتما تماس بگیر
    یکروزی من تماس گرفتم ، عصرش اومدند 10-12 دقیقه کارشون طول کشید و رفتند
    همین

11. این کاربر از pmax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام

مشکل تلتکست با آپدیت کردن فیرمور حل میشه. یک زحمت براتون دارم. لطفا اگر منوی تلویزیونتون انگلیسیه، وارد قسمت Setup و بعد Network setup بشید و گزینه Network test رو بزنید و ببینید در مقابل MAC Address چی مینویسه ؟
    میخوام ببینم اگر شما هم با FF:FF:FF:FF:FF:FF مواجه شدید، مطمئن بشم که با آپگرید مشکلمون حل میشه.
    ضمنا کابل شبکه اگر جنس خوبی داشته باشه، راحت بالای 10 متر جواب میده.
    سلام، نه يك آدرس ديگه بود، به نظر مياد آدرس تلويزيون شما مثل يك آدرس خالي يا صفر مي مونه.شبكه هم با كابل بلند كار كرد، هنوز اينترنت رو امتحان نكردم نكته جالب اينه كه مودم من هم AM602 هست، ببينم چه كار ميشه كرد الان كه تو امتحاناست!!!

13. این کاربر از Mehdim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

امروز با VIP تهران صحبت کردم
    گفتن مشکل mac fail فقط با تعویض main board حل میشه.
    قرار شد هر وقت فرستادن شهرمون بهم زنگ بزنن. گفتن یک هفته ای طول میکشه. البته اینجوری بد هم نشد، چون کالیبراسیون AV بهم خورده بود و ناراحت بودم.
    ممنون از لطف عزیزان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •