میشه بگین از کدوم نمایندگی خریدین، چقد باهاتون حساب کرد؟
Seagate FreeAgent Theater+ HD Media Player
Western Digital TV HD Media Player
میشه بگین از کدوم نمایندگی خریدین، چقد باهاتون حساب کرد؟
ولی به نظر من Seagate از نظر طراحی خود دستگاه خیلی زیبا تره و جای پورت USB رو دستگاه خیلی معقول تره همچنین ریموتش خیلی کاملتر و بهتره
در ضمن فرمت های بیشتری رو ساپورت میکنه و من تو چند تا سایت خوندم که گیرش کمتره فکر کنم انتخاب مناسب تری باشه.
---------- Post added at 01:20 PM ---------- Previous post was at 01:20 PM ----------
![]()
Last edited by Pejman3; 25-03-2010 at 12:34.
از نظر ساپورت فرمت بین این دو تا که تفاوتی نیست!
کانفیگشون بزار اونجوری بهتر میشه قضاوت کرد
Seagate Config
- Video: MPEG–1, MPEG–2 (VOB/ISO), MPEG–4 (Xvid), DivX®, DivX HD, Xvid HD, AVI, MOV, MKV, RMVB Real Media, AVC HD, H.264, WMV9, VC–1, M2TS, TS/TP/M2T
- Video Resolutions: NTSC 480i/480p, PAL 576i/576p, 720p, 1080i, 1080p
- Subtitles: SAMI (smi), SRT, SUB
- Audio: AAC, MP3, Dolby® Digital, DTS, ASF, FLAC, WMA, LPCM, ADPCM, WAV, OGG
- Playlist: M3U, PLS
- Photo: JPEG files (up to 20 megapixels), BMP, GIF, PNG, TIFF
WD Config
Audio
MP3, WAV/PCM/LPCM, WMA, AAC, FLAC, MKA, AIF/AIFF, OGG, Dolby Digital, DTS
Photo
JPEG, GIF, TIFF, BMP, PNG
Video
AVI (Xvid, AVC, MPEG1/2/4), MPG/MPEG, VOB, MKV (h.264, x.264, AVC, MPEG1/2/4, VC-1), TS/TP/M2T (MPEG1/2/4, AVC, VC-1), MP4/MOV (MPEG4, h.264), M2TS, WMV9
Playlist
PLS, M3U, WPL
Subtitle
SRT, ASS, SSA, SUB, SMI
Note
MPEG2 MP@HL up to 1920x1080p24, 1920x1080i30 or 1280x720p60 resolution.
MPEG4.2 ASP@L5 up to 1280x720p30 resolution and no support for global motion compensation.
WMV9/VC-1 MP@HL up to 1280x720p60 or 1920x1080p24 resolution. VC-1 AP@L3 up to 1920x1080i30, 1920x1080p24 or 1280x720p60 resolution.
H.264 BP@L3 up to 720x480p30 or 720x576p25 resolution.
H.264 MP@L4.1 and HP@4.1 up to 1920x1080p24, 1920x1080i30, or 1280x720p60 resolution.
An audio receiver is required for multi-channel surround sound digital output.
Compressed RGB JPEG formats only and progressive JPEG up to 2048x2048.
Single layer TIFF files only.
Uncompressed BMP only.
حق با شماست قربان ولی من بازم فکر میکنم که سیگیت بهتره البته من مشخصات سخت افزاریشون رو پیدا نکردم اگر کسی می دونه بذاره چون اون جوری خیلی راحت تر می شه قضاوت کرد.
اگر سخت افزار هر کدومشون قوی تر باشه مشکل ساپورت فایل و این حرفا با آپدیت حل میشه.
سلام.در مورد شبکه شدن مارک وسترن که انگار این قابلیت رو فقط مدل لایوش داره.اگه با کامپیوتر شبکش کرد مصلما فایل های روی هارد را میشناسه و پخش می کنه.اما در مورد فایل های dvd یا cd شک دارم.(در این مورد اگه کسی مطمئن هست و امتحان کرده بگه)من دستگاه را با پست یکی از دوستام گرفت و نمیدونم از چه نمایندگیی بود اما 150 تومن هزینش شد.در مورد مارک سیگیت هم باید بگم خب این مارک هم مثل وسترن از بهترین مارک ها هست.از نظر سخت افزار تقریبا در یک سطح هستند.اما مزیت سیگیت این هست که لااقل 4-5 تا دکمه روش هست و اگه ریموتش خراب شد می شه با دستگاه کار کرد اما وسترن فقط و فقط با ریموت قابل کنترل هست.در مورد سیگیت نمی دونم اما وسترن که ریموتش فوق العاده قوی هست.از نظر کارایی ریموت هم باید بگم که سیگست چیزی که بیشتر داره تنها قابلیت تنظیم صدا(کم و زیاد کردن و موت)هست.اما ما بقیه تنظیماتی که سیگیت داره را وسترن هم داره.شاید حتی کاملتر.با فشردن دکمه home ریموت کلیه تنظیمات دستگاه،تصویر،صدا و عکس به صورت فهرست و کامل پدیدار می شه.وسترن یه مزیت خیلی عالی داره که نمی دونم سیگست داره یا نه اما واقعا نیاز هست.اون هم قابلیت سرچ کردن و جستجو هست.با فشردن دکمه سرچ از روی ریموت یه صفحه کلید مجازی روی صفحه ظاهر می شه و با تایپ کردن اسم فایل می شه فایل را از بین هزاران فایل دیگه به سرعت پیدا کرد.برای چنین دستگاهی بودنی چنین امکانی 100%لازم هست.حتما یه تحقیق بکنید ببینید سیگیت این قابلیت را داره یا نه.چون اگه نداشته باشه من می گم 100% وسترن بگیرید وگرنه لا به لای هزاران فایلی که روی هارد دارید(هرچقدر هم مرتب)گم می شید.محل پورت usb وسترن هم2تا هست.یکی بقل سمت چپ و یکی هم پشت دستگاه.از نظر فرمت ها تقریبا هیچ تفاوتی نداره.از نظر زیرنویس ها هم در حال حاظر با آخرین ویرایش نرم افزار وسترن هر دو در یک سطح قرار گرفتن(خداییش نرم افزار وسترن خیلی زود زود آپدیت می شه)در آخر این که زیاد خودتونو گیج نکنید.هر دو دستگاه اونقدر ارزون هست که ارزش این همه تحقیق را نداره.اما من با توجه به قابلیت سرچش وسترن را ترجیح می دم.
می شه لطفاً لینکش رو بذارین.
این ادرس سایتدر قسمت فیلد سرچ اسم و مدل سیگیت یا وسترن را سرچ کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بخش هم در صفحه جدید وجود داره که دستگاه های مشابه معرفی می کنه
سلام بچه ها عید همه مبارک باشه
من شانسی تونستم با وسترن فیلمهای دی وی دی را با زیرنویس کامل خودش بیارم فقط یه مشکل دارم اون هم اینه که سریالهای
تو هر دی وی دی هست معمولا سه قسمت هست ولی از روش زیرنویس دار فقط یک قسمتش رو پخش میکنه البته وسترن معمولی نه
لایو . بعد سوال دیگه که گفته بودید که میشه پسوند اس ار تی فارسی پخش کرد فایل تصویریش باید چه پسوندی
داشته باشه که اونو اجرا کنه
سلام سوال داشتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)