سلام من توي بازي down-the painted towerگير كردم توي اون قسمتي كه آبرنگ رو از فرشنده مي گيرم بعدش نميدونم بايد چي كار كنم لطفاًاگر كسي بلد هست كمك كنه
سلام من توي بازي down-the painted towerگير كردم توي اون قسمتي كه آبرنگ رو از فرشنده مي گيرم بعدش نميدونم بايد چي كار كنم لطفاًاگر كسي بلد هست كمك كنه
جالبه
منم میخواستم بگم NEVERHOOD. اون موقع که بازیش اومده بود من راهنمایی من تازه سیستم نو خریده بودم.
سخت ترین جای بازی که خنده داره بگم نتونستم تمومش کنم آخر بازی بود که یه سری شکلک باید پشت سر هم جور میکردی و یه دری باز میشد و آخرین فیلم رو پشت اون در بر میداشتی!
من یک بار فقط پسر خالم اون رو رد کرد اونم شانسی.
سر اون بازی موشه که باید میرفت خونه شون هم دورغ نگم 3 .4 ماهی علاف شدم و فوش میکشدم به این ملت که بازی رو ساختن. واقعا عالی بود.
همیشه دنبال نسخه دومش بودم.![]()
The neverhood واقعا شاهکار بود
موشه یه راه حل آسون داره
البته منم 2 ماه سره موش گیر کردم
نسبت به سال ساختش واقعا شاهکاره هنوزم بازی روش نیومده
شما Machinarium رو بازی کنی نظرت عوض میشه البته اگه بدون رتهنمای بازی بازی کنی !!!
منم موافقم![]()
معمای سه درب بسته مشهور فاینال فانتزی12،یا چطوربایدخادم سیزدهم رو تسخیر کنیم.متاسفانه بعداز 3سال نتونستم جوابی برای این دومعما پیداکنن
...این هم یک جورشه دیگه.......
من خیلی دنبال بازی شرلوک هولمز بودم. خیلی وقت پیش ولی متاسفانه هیچ جا گیرش نیاوردم. من خوراکم بازیهای فکری هست. آخریش هم اساسینس کرید 2 بود .
یه سری بازیهای کم ججم فکری هم دارم که حسابی آدم رو سر کار میگذاره!
ولی بازم میگم مهمترینش همون NEVER HOOD بود
همیشه سری re خیلی معماهای توپی داشت.....
من خودم شخصا خیلی با 3 حال کردم.
مخصوصا اون معماش که باید ریتم اون آهنگ رو درست میکردیم.
یادش بخیر.....
![]()
آقا کسی ایجا بازی Gravity برای PC رو تونسته تا آخرش بره !؟!
بنده که رسما از مرحله 50 به بالا سرطان مغز گرفتم
Neverhood هم که به جرات میشه گفت حرف نداشت، چقدر که قدیما 3 نفری!! سرش نمیشستیم![]()
بازی Necronomicon
(شبیه نام کاربریمم هست اسم بازی)
باید روح یه فرد خاص ر واحضار می کردید
و برای اینکار ب خاکستر اون فرد نیاز بود
اما اونجا حدودا سی چهل هزار تا ظرف خاکستر مرده وبد!
عملا نیم شد همه اونها رو امتحان کرد و باید با بررسی نشونه ها اون کوزه ی به خضوص رو پیدا می کردید(نهایتا 6 تا کوزه اون مشخصات رو داشتن که باید اون 6 تا ور با آزمون و خطا امتحان می کردید)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)