سلام آقا مجید قرار شد 3تا راهنمایی کنن همه نه 2تا
لطفا پستت رو ویرایش کنید....یه راهنمایی دیگه لازمه
سلام آقا مجید قرار شد 3تا راهنمایی کنن همه نه 2تا
لطفا پستت رو ویرایش کنید....یه راهنمایی دیگه لازمه
Last edited by underworld; 20-12-2009 at 22:06.
احیانا جک نیست سگش همکنارش...
این بنده خدا تو fallout 3 نیست؟؟
شینوبی نیست؟همون که تو سگا بود![]()
نه. بچه ها 1 راهنمایی دیگه میکنم. حیوونش یه پرنده هست.
آخه حیوون گوگولی مگولی ارتبطش با پرنده چیه؟!
اینطوری نمیشه ...به نظرم قوانین تاپیک باید حتما یه تغییراتی بکنن
عزیزم جواب سوال رو بلد نیستی چرا حرف الکی میزنی؟
مگه پرنده حیوون نیست؟ نکنه شما واقعا جدی گرفتی؟ وقتی گفتم گوگولی مگولی منظورم خرگوش دم پنبه ای نیست که ! اون رو برای شوخی گفتم(اگه توجه کرده باشی جلوش همگذاشتم).
در ضمن بچه ها تو پست هاشون سگ رو گفته بودن. پس اونا هم گوگولی مگولی رو جدی نگرفته بودن. پس مشکل از سوال نیست!
به هر حال اگه به نظرت بد پرسیدم حالا که میتوی جواب بدی.
حیوونش پرنده هست.
یه راهنمایی دیگه:
جزء بازی های تقریبا جدید هست.
خیلی آسونه جواب. چون بازی قشنگیه و خیلیا بازی کردن. . .
Last edited by aghamajid1369; 21-12-2009 at 17:00.
دوستان شما می گید قوانین باید تغییراتی بکنه که خیلی ها موافق اون هستن
منم پیشنهاد دادم که شما قوانین مورد نظر رو بگید و با هم در رابطه با اون بحث می کنیم
این که فقط بگیم قوانین تغییر کنه هیچ اتفاقی نمیفته
و حیف دوستی هاست که سر مسائلی که به سادگی قابل حل شدنه از بین بره
هر کسی پیشنهادی در رابطه با قانون داره و قانون جدید مد نظر داره مطرح کنه تا بحث کنیم
تو مسائل زیر, من با "سم فیشر 10" صحبت کردم و منتظر جواب ایشونم (پس خواهشن اینا رو از محدوده نظراتتون خارج کنید)
1- هر شخص 2 بار بتونه حدس بزنه (1بار بعد از طرح سوال و 1بار بعد از راهنمایی)
2- اولین راهنمایی 1ساعت بعد از طرح سوال - دومین راهنمایی 2ساعت بعد از راهنمایی قبل
3- حداکثر زمان برای یک سوال, 12 ساعت
نکته: اگه موارد قرمز رنگ تایید شد میتونیم سر زمانشون بحث کنیم
درمورد راهنمایی, باور کنید تعداد راهنمایی مهم نیست بلکه کیفیتش اهمیت داره, من میتونم 10 راهنمایی بدردنخور بگم که در انتها کلی کارکتر بمونه یا فقط 3 راهنمایی کنم و 1 کارکتر بمونه
این مورد هم با توجه به پیشنهاد S.Y.K میگم: انتهای هر ماه, نام نفرات برتر ذکر میشه و در انتهای سال (اگه تا اون موقع تاپیک...) نام برترین های سال رو ذکر میکنیم (این تاپیک که جایزه نداره حداقل به این طریق از دوستان, قدردانی میشه)
اولا شما چرا اینطوری جواب یکی رو میدی وقتی انتقاد میکنه؟!( چرا حرف الکی میزنی؟)
وقتی گفتی پرنده تازه خوب شد....ولی اینکه از اول بگی حیوون گوگولی مگولی راهنمایی جالبی نیست( به قول دوستمون یکی شاید 100 تا راهنمایی بکنه...ولی کلی کارکتر رو بشه حدس زد...یکی هم میاد با 3تا راهنمایی کاری میکنه که فقط 3-4 کارکتر باقی میمونه)....موضوع اینه که که پرنده کجا...سگ کجا...لاکپشت و .... کجا!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)