تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 7 اولاول ... 234567 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 62

نام تاپيک: دانلودرها از چه اینترنتی استفاده می کنن؟

آخر فروم باز jooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

3. متاسفانه در مورد آدرس سایت و شرکت نمی تونم کمکتون کنم چون شخصا باهاشون کار نکردم. شخصی که من باهاش کار می کنم از این روش استفاده می کنه.
    فکر نکنم اون کسی رو که گفتی از این روش استفاده کنه ، اون فقط به دوستان VPS داده ، که اونا فایلهاشون رو خودشون روس سرور بکشن ، بعد ایشون از روی سرور با پهنای باندی که داره دانلود کنه .

در کشورهای خارجی کپی رایت واقعا جدی گرفته میشه ، اونم چی ، یه شرکتی بیاد و به خاطر چندغاز پولی که دانلودر (که توی ایران هست) به طرف (شرکت) میده ، خودش رو به دردسر بندازه !

اگه نباشه جاش خالی می مونه Colton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

یعنی میخوای بگی اینها از فرانسه هارد وارد میکنن ؟!!!!
    بابا مگه دانلودرها دیوانه ان آخه 5کیلو بار از دوبی بچه ها لپتاپ فرستاده بودن 100 تومن پیاده شده بودند مگه ممکنه همچین چیزی باری شندر غاز تومن پرداخت کنن ! فکر نکنم بابا
    coltonجان اگه سرور ایران بود یه حرفی همچین چیزی میشد حساب کن طرف توی خیابون پیروزیه سرور هم توی هفت تیره یه پیک بفرسته نهایتش پنج تومن بیشتر نمیشه !! من فکر کردم سرورها توی ایرانه
    نه فکر نکنم اینجوری بخوان خودشونو اذیت کننن از فرانسه هارد وارد کنن بعدش اونو رایتش کنن نه بابا مگه دیوانه ان نه اصلا همچین چیزی نیست !
    با عقل جور در نمیاد
    مگه این که طرف ماهواره ای داشته اشه
    خودشون هم که زحمت نمیکشن بیان این تاپیک رو یه ورق بزنن راز کارشون رو بگن !!! متاسفانه ملت جالبی هستیم
    ارسال 2-3 عدد هارد از یک کشور خارجی به ایران چیش عجیبه؟
    به نظر شما غیر منطقیه شخصی که ماهی 1.5 الی 2 میلیون تومان از این راه در آمد داره 300-400 هزار تومان در این راه هزینه کنه؟

با سرویس های ماهواره ای نمی توان همچین حجمی از اطلاعات را با قیمت های رایج دانلود کرد.

در هر صورت من گفته های شخصی رو نقل کردم که برام ماهانه حدود 100 گیگابایت دانلود می کرد.

3. این کاربر از Colton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

البته به شرطی که پلیس فرانسه نیاد در خونه تون یه جریمه 20 هزار یورویی به جرم دانلود کپی رایتی تقدیم تون کنه (که تقدیم دوست ما کردن)
    برای احتیاط اطلاعات رو کد گذاری می کنند. به اطلاعات هارد دیسک اونجا گیر نمی دن ولی تو ایران چرا. به همین دلیله که هیچ دانلودری حاضر نمی شه فایل های حاوی مطالب نقض کننده قانون ایران رو دانلود کنه.

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

فکر نکنم اون کسی رو که گفتی از این روش استفاده کنه ، اون فقط به دوستان VPS داده ، که اونا فایلهاشون رو خودشون روس سرور بکشن ، بعد ایشون از روی سرور با پهنای باندی که داره دانلود کنه .

در کشورهای خارجی کپی رایت واقعا جدی گرفته میشه ، اونم چی ، یه شرکتی بیاد و به خاطر چندغاز پولی که دانلودر (که توی ایران هست) به طرف (شرکت) میده ، خودش رو به دردسر بندازه !
    اول اینکه اطلاعات به صورت کد شده روی هارد کپی می شود. دوم اینکه ریسلری که سرور رو می فروشه طبق قرار دادش با مشتری موظفه در صورت درخواست مشتری از اطلاعات پشتیبان بگیره و براش بفرسته (براش مهم نیست اطلاعات چی هست). تا زمانی هم که از صاحب سرور شکایت نشه شرکت هاستینگ در قبال اطلاعات موجود روی سرور مسئول نیست و فقط به وظیفه اش عمل می کنه. الان شخص هست روی دیتاسنتر کارو، (از سخت گیرترین دیتاسنتر ها در قبال سایت های وارز) سرویس هاستینگ وارز عرضه می کنه.

در صورت شکایت هم فقط 24 ساعت فرصت می ده و بعد اطلاعات رو پاک می کنه. همین.
    فکر می کنید برای مثال شرکتی مثل برادران وارنر میاد به خاطر دانلود یک فیلم از یک شخص شکایت کنه. نه. چون اگر قرار باشه ار تمام ناقضین کپی رایت شکایت کنه باید 100 برابر درآمدش رو صرف این کار بکنه.
    از ناقض کپی رایتی مثل Mininova شکایت می شه و درش رو تخته می کنن نه از یک شخص.

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

به طور کلی دانلودر ها کسانی هستند که اینترنت مفت دارن.( یا حجمشون داره تلف میشه==>> کافی نت ها در زمان تعطیلی+شب ها)
    پس بحث اینترنت پولی کاملاً منتفیه و اصلاً نمیصرفه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

کلتون جان معلومه حق با توئه داداش

پروفشنال ChaoticHead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

فکر می کنید برای مثال شرکتی مثل برادران وارنر میاد به خاطر دانلود یک فیلم از یک شخص شکایت کنه. نه. چون اگر قرار باشه ار تمام ناقضین کپی رایت شکایت کنه باید 100 برابر درآمدش رو صرف این کار بکنه.
    از ناقض کپی رایتی مثل Mininova شکایت می شه و درش رو تخته می کنن نه از یک شخص.
    البته این دقیقا کاریه که می کنن؛ از اشخاص(ترجیحا پرمصرف و آپلودرها) شکایت می کنن با جریمه های سنگین میلیونی تا درس عبرتی بشه برای دیگرا ن و بنرسوننشون، بعدشم که lawsuit به نتیجه برسه دیگه نیازی نیست دوباره همه اون هزینه ها انجام بشه، بعدا حیلی راحتتر به استناد اون حکم بقیه را می گیرن.
    البته ما که اصلا نباید نگران این حرفا باشیم چون ما نمی خوایم بریم خارج دانلود کنیم، فقط نتیجه اشو دریافت می کنیم. اون کسی که اونجا کارو می کنه باید ریسکشو قبول کنه

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

به طور کلی دانلودر ها کسانی هستند که اینترنت مفت دارن.( یا حجمشون داره تلف میشه==>> کافی نت ها در زمان تعطیلی+شب ها)
    پس بحث اینترنت پولی کاملاً منتفیه و اصلاً نمیصرفه.
    دانلودرهایی که در حال حاضر در بعضی سایت ها فعالیت می کنند و سفارش های چند ده گیگابایتی و حتی چند صد گیگاباتی دریافت می کنند، حداقل باید یک خط 10 مگابیت داشته باشند تا بتوانند به تعهداتشون عمل کنند. (در صورت داشتن این میزان پهنای باند هم 24 ساعته باید دانلود کنند تا ...)
    اگر هزینه ماهانه هر مگابیت را در ایران فقط 200 هزار تومان در نظر بگیریم، دانلودر باید آخر ماه یه چیزی هم از جیبش بگذاره که کاملا غیر منطقی هست. (حالا اگر هزینه های دیگر و زحمتی که می کشه رو حساب کنیم ...)
    هزینه سرویس ماهواره ای یک طرفه با سرعت 2 مگابیت و محدودیت 50 گیگابایت هم چیزی حدود 120 هزار تومان هست که باز هم صرف نمی کنه.
    در مورد کافی نت ها هم من تا به حال کافی نتی ندیدم که پهنای باندش از یک یا دو مگابیت بالاتر باشه.
    هیچ ISP هم نمیاد با دانلود کردن پهنای باندش رو اشغال کنه و با آزار دادن کاربراش، اعتبارش رو زیر سوال ببره.

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

البته این دقیقا کاریه که می کنن؛ از اشخاص(ترجیحا پرمصرف و آپلودرها) شکایت می کنن با جریمه های سنگین میلیونی تا درس عبرتی بشه برای دیگرا ن و بنرسوننشون، بعدشم که lawsuit به نتیجه برسه دیگه نیازی نیست دوباره همه اون هزینه ها انجام بشه، بعدا حیلی راحتتر به استناد اون حکم بقیه را می گیرن.
    البته ما که اصلا نباید نگران این حرفا باشیم چون ما نمی خوایم بریم خارج دانلود کنیم، فقط نتیجه اشو دریافت می کنیم. اون کسی که اونجا کارو می کنه باید ریسکشو قبول کنه
    منظورم این بود که شرکت های نرم افزاری و ... نمی تونن از تمام افراد شکایت کنند و فقط از سایت های وارز بزرگ و تورنت مثل Mininova شاکی می شوند که البته در بسیاری موارد شکست می خورند. (فقط زورشون به نپستر و مینی نووای بدبخت رسید. دی)
    یعنی به نظر شما پلیس در کشوری مثل فرانسه به افراد به خاطر داشتن چند فیلم و نرم افزار که به صورت غیر قانونی دانلود شدن می تونه گیر بده؟ (البته قانونش وجود داره ولی گیر دادن به این موارد در کشوری مثل فرانسه مثل گیر دادن به م.ا.ه.و.ا.ر.ه در ایران می مونه)
    من تا به حال نه دیدم و نه شنیدم که در کشورهای غربی با دانلودرها برخورد جدی بشه. فقط با کسانی برخورد می شود که اطلاعات را به اشتراک می گذارند. البته به تازگی خبرهایی شنیدم که قراره کاربران ناقض قانون کپی رایت برای مدتی از استفاده از خدمات اینترنتی محروم بشوند که اون هم فعلا در حد یک حرفه.

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

کلتون جان معلومه حق با توئه داداش
    خواهش می کنم. من خودم هم با اطمینان صد در صد نمی تونم در این مورد نظر بدم. فقط حرف هایی رو که در این مورد شنیده بودم نقل کردم. ( که البته از فرد قابل اعتمادی این حرف ها رو شنیدم )
    در بین گزینه های موجود هم منطقی ترینش همینه و البته قابل انجام هم هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •