تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 20 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 193

نام تاپيک: بررسي Sharp LCD , LED شارپ ، هر چي ميدوني بگو

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

اين مطلبو از كجا گفتين؟
    خيلي زياد در كيفيت تصوير تاثير داره.
    من كه خودم از نزديك ديدم ميدونم. واقعا تاثير داره و رنگها خيلي واقعي تر هستن.
    فقط به قول اين دوستمون ايرادش اينه كه 40 داره فقط. اميدوارم زودتر بياد سايز بزرگترش.

از نظر مصرف برق هم اتفاقا با اينكه اين برند فول ال اي دي ست ولي برق كمتري مصرف ميكنه چون بين LED و پنل، يك فيبر آكرليك وجود نداره (در Edge وجود داره )
    یکسری از دوستان اینجا راجب اینکه پنلهای جدید شارپ از آرایش جدید LED استفاده میکنه صحبت کردن که من یه جمع بندی از جوابهام اینجا میکنم کلا LED ها بر اساس آرایش LED دو دسته هستن Edge lit و Back lit ها منتها Local dimm ها که جزو Back lit ها هستن و به صورت مستقیم از پشت پنل نوردهی میکنن به نوعی Direct LED هم هستن به حدی مورد توجه هستن که عموما تصور بر این هست که Edge lit ها و Local dimm ها دو نوع آرایش به کار رفته در تمامی LCD ها هست.
    اولا که کلا روی صحبت من این بود که این تکنولوژی جدید نیست حالا شاید Improve شده باشه ولی سابقا در حدود 3-4 سال یش اولین بار سونی چند مدل prototype و بعد یک مدل high end هم از back lit های LED معرفی کرد.
    کلا من راجب کيفيت تصوير پنل شارپ LE700 با پنلهاي ديگه اي که دوستان اشاره کردن نظري ندادم ولي از نظر کيفيت تصوير اينکه شما دو تا پنل رو ديده باشي براي کسي سند و مدرک نميشه چون اولا مشخص نيست شما دو تا پنل رو تحت چه شرايطي ديدي زماني ميشه راجب اين قضيه به ديدن تکيه کرد که سورس و محتواي مورد نمايش و دستگاه پخش کننده وحتي کابل به کار رفته براي متصل کردن يکسان باشه و محل قرار گيري دو پنل هم از نظر شرايط نور کاملا يکسان باشه پس اينکه شما ديدي و از همه مهمتر به واسطه اين ديدن به درجه يقين هم رسيدين (با توجه به جمله "من كه خودم از نزديك ديدم ميدونم.") براي کسي نميتونه سنديت داشته باشه.

اين امتيازات سايت Cnet به اين پنل هست:

مربوط به B7000:

مربوط به LE700:

اين گوشه اي از نقل و قول Cnet در مورد شارپ مدل LE700:
    Black levels not as deep as LED and some non-LED-based LCDs; less-accurate grayscale; glossy screen reflects ambient light; minor backlight uniformity issues.
    که اشاره کرده به بازتوليد رنگ مشکي ضعيف اين در برابر LED ها و حتي خيلي از پنلهايي که بک لايت LED ندارن.

وجود acrylic Fiber در LED هاي Edge lit براي يکنواخت کردن نور هست در Direct LED شارپ ادعا شده که چون LED ها پشت صفحه قرار دارن فاصله طي شده پرتوهاي نوري کوتاه تر هست بنابراين مقدار نور کمتري مورد نياز هست که به واسطه اين مقدار نور دهي مورد نياز کمتر لازم نيست درخشش زيادي از LED ها گرفته بشه که اين از نظر مصرف برق موثر بوده چون درخشش بيشتر LED مستلزم مصرف برق بيشتر هست.
    در ثاني به دليل حذف آکريليک فايبر مابين LED و پنل هوا وجود داره که نرخ انتقالي بالاتري نسبت به آکريليک فايبر براي فتونها داره اين مسئله هم به ادعاي شارپ باعث ميشه LED ها با مقدار کمتري از درخشش به ميزان برايتنس ايده آل برسن که خود به خود مساوي هست با مصرف برق کمتر.

اما مورد اصلي که نقش کليدي در اين ماجرا داره استفاده از LED هايي با بهره وري بالا هست يعني LED هايي که با مصرف برق کمتر درخشش بيشتري توليد ميکنن مثلا به ازاي هر وات برقي که مصرف ميکنن ميتونن 10 Lumen روشنايي توليد کنن.
    در حال حاضر اون چيزي که در کاتالوگ تبليغاتي شارپ که اين دوستان مطالعه کردن و به طور نه چندان روشن بهش اشاره شده به کارگيري LED هاي energy-efficient يا همون بهروه وري بهينه هست که نقش کليدي تري نسبت به همه اون موارد ذکر شده در بالا داره که در نسل جديد در Edge lit ها هم مورد استفاده قرار خواهد گرفت و اتفاقا يکي از دلايل توجه بيشتر کمپانيهايي مثل سوني و سامسونگ براي تمرکز بر روي پنلهاي Edge lit همين مسئله هست که تعداد LED ها در Edge lit ها به دليل آرايش قرارگيريشون هميشه کمتر از Direct LED ها خواهد بود و در عوض با بهينه کردن رفلکتورها و استفاده از LED هاي energy-efficient ميشه مصرف برق کمتري در Edge lit ها شاهد بود.

به هر حال توي پست قبلي هم ذکر کردم بين اون چيزي که سازنده ها روي کاغذ مطرح ميکنن و اون چيزي که در دنياي واقعي اتفاق ميوفته هميشه فاصله هست اين پنل شارپ در 90 درصد نقدهايي که از اين پنل شده نتونسته نظر منتقدها رو آنچنان جلب کنه منم اين پنل رو بقل هيچ پنل ديگه اي نديدم که نظر بدم چيزي هم که گفتم صرفا نظر منابع معتبري مثل Cnet و.... بوده البته اينو در آخر اضافه کنم که اگر دوستان جزو فنهاي تصاوير براق و Over Bright هستن اين مدل شارپ ظاهرا گزينه بهتري نسبت به LEDـهاي B6000 و 7000 و 8000 سامسونگ هست.

2. 9 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همه دنيا ميدونن كه تحليل هاي CNET جهت داره. شما كه واردي نبايد روي ريويو اين سايت بسنده كنيد.
    حداقل اين رو هم بايد بدونيد كه خاصيت دايركت LED، ايجاد رنگ سياه به بهترين صورت هست.

4. این کاربر از alilosting بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

همه دنيا ميدونن كه تحليل هاي CNET جهت داره. شما كه واردي نبايد روي ريويو اين سايت بسنده كنيد.
    دوست عزیز گیرم حق با شما باشه در رابطه با نظریه و ریو های سایت cnet

10 منابع معتبر دیگر دنیا هم جهت دار هست ؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    ..............
    اين رو هم بايد بدونيد كه خاصيت دايركت LED، ايجاد رنگ سياه به بهترين صورت هست.
    البته روی کاتولوک های تبلیغاتی کمپانی ها , برای فریب افکار عمومی کشور های جهان سوم و فروش بیشتر در این گونه کشورا! و گرنه بک لایت led ها به دلیل فریب افکار عمومی با گذاشتن اسم led tv بر روی این گونه پنل ها ! در بعضی از کشور ها از جمله بریتانیا فروشش ممنوع است .
    Last edited by Ami R 940; 24-01-2010 at 17:04.

6. 6 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

احساس ميكنم ديگه داريم وقت همديگرو ميكشيم.
    چون دقيقا سايت هايي كه گفتي همش از شارپ و Full LED تعريف كرده بهتره لينكاي زيرو ببيني:

دوست عزيز كاش همينجوري آدرس نمي دادي تو آدرس هايي كه خودتون داديد هم معايب Edge LED رو گفته و راي رو به Full LED داده

کد:
    بد نيست اين فروم رو هم يك نگاهي بندازي: LG و Sharp كه Direct LED هستند مورد توجه همه است.

کد:
    سايت bestrecovery.com هم كه وجود خارجي نداره مي تواني ثبت اش كني بنام خودت

در مورد سايت hdtvtest هم مي تواني Review ال اي دي هاي شارپ و بخوانيد:
    کد:
    اگر حوصله نداريد Summary شو بخوانيد متوجه مي شيد كه Full LED هاي شارپ همه جا نمره خوبي گرفتند، LE700E شارپ جز recommendation هاي HDTVtest هستش

سايت هاي ديگه اي كه معرفي كرديد هم كه اصلا مطلبي داخلشون وجود نداره.

ولي حالا چون اصرار داري باشه آقا
    شارپ خر، گاو منه

8. 2 کاربر از alilosting بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

احساس ميكنم ديگه داريم وقت همديگرو ميكشيم.
    چون دقيقا سايت هايي كه گفتي همش از شارپ و Full LED تعريف كرده بهتره لينكاي زيرو ببيني:

دوست عزيز كاش همينجوري آدرس نمي دادي تو آدرس هايي كه خودتون داديد هم معايب Edge LED رو گفته و راي رو به Full LED داده

کد:
    بد نيست اين فروم رو هم يك نگاهي بندازي: LG و Sharp كه Direct LED هستند مورد توجه همه است.

کد:
    سايت bestrecovery.com هم كه وجود خارجي نداره مي تواني ثبت اش كني بنام خودت

در مورد سايت hdtvtest هم مي تواني Review ال اي دي هاي شارپ و بخوانيد:
    کد:
    اگر حوصله نداريد Summary شو بخوانيد متوجه مي شيد كه Full LED هاي شارپ همه جا نمره خوبي گرفتند، LE700E شارپ جز recommendation هاي HDTVtest هستش

سايت هاي ديگه اي كه معرفي كرديد هم كه اصلا مطلبي داخلشون وجود نداره.

ولي حالا چون اصرار داري باشه آقا
    شارپ خر، گاو منه
    در رابطه با لینک هایی که از سایت av پست کردی

سایت avforums به دو بخش تقسیم میشه یک فروم و نظرات شخصی یوزر ها در رابطه با پنل ها که نظرات شخصی ایشان هستش و هر چند محترم اما نه قابل اعتماد بنابرین صحبت هر گونه یوزر در فروم آزاد هستش (مثل همین فروم ), قسمت دوم سایت ریو های معتبر ارائه شده توسط ادیتور های سایت هستش,و در این قسمت نظرات شخصی عموم نه ثبت و نه بررسی خواهد شد .

شما باید به این قسمت سر بزنی دوست عزیز
    کد:
    اینم ریو 46LE700 از برند شارپ
    کد:
    همانطور که مشخص هست این مدل از Edge lit های سامسونگ هم ضعیف تر ظاهر شده .

و اما سایت hdtvtest

این مدل شارپ رو نسبت به مدل های قبلی شارپ بهتر دونسته نه بهترین پنل led یا برترین hdtv

در حال حاظر بهترین پنل با بک لایت led که نسبت به دیگر بک لایت ها جهش مثبتی داشته تا صرفا پسرفت مدل xbr8 سونی یا همون x450 هستش .

recommendation های سایت hdtvtest همانطور که در صفحه اصلی سایت قید شده این مدل ها هستش نه این مدل شارپ!!

* Pioneer PDP-LX5090
    * Panasonic TX-P42V10
    * Panasonic TX-P42G10
    * Samsung LE40B750
    * Sony KDL40W5500
    * Samsung LE40B650
    .........

در رابطه با صحبت های دیگه شما این مدل شارپ مشکی عمیق تری نسبت به پنل های دیگه داره

مشکی جی 10 3 برابر عمیق تر از این مدل شارپ هستش.

g10 پاناسونیک

شارپ le700
    Last edited by Ami R 940; 25-01-2010 at 12:43.

10. 4 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در رابطه با لینک هایی که از سایت av پست کردی

سایت avforums به دو بخش تقسیم میشه یک فروم و نظرات شخصی یوزر ها در رابطه با پنل ها که نظرات شخصی ایشان هستش و هر چند محترم اما نه قابل اعتماد بنابرین صحبت هر گونه یوزر در فروم آزاد هستش (مثل همین فروم ), قسمت دوم سایت ریو های معتبر ارائه شده توسط ادیتور های سایت هستش,و در این قسمت نظرات شخصی عموم نه ثبت و نه بررسی خواهد شد .

......................................
    و اما سایت hdtvtest

این مدل شارپ رو نسبت به مدل های قبلی شارپ بهتر دونسته نه بهترین پنل led یا برترین hdtv

در حال حاظر بهترین پنل با بک لایت led که نسبت به دیگر بک لایت ها جهش مثبتی داشته تا صرفا پسرفت مدل xbr8 سونی یا همون x450 هستش .

recommendation های سایت hdtvtest همانطور که در صفحه اصلی سایت قید شده این مدل ها هستش نه این مدل شارپ!!

* Pioneer PDP-LX5090
    * Panasonic TX-P42V10
    * Panasonic TX-P42G10
    * Samsung LE40B750
    * Sony KDL40W5500
    * Samsung LE40B650
    .........

در رابطه با صحبت های دیگه شما این مدل شارپ مشکی عمیق تری نسبت به پنل های دیگه داره

1-
    من مشكلم اصلا شارپ يا سوني يا ال جي نيست.
    من ميگم فول اچ دي خيلي بهتر از Edge هست. ( LED400 < LED 1500 )
    حالا شما داري جانب دارنه صحبت ميكني رو هم همه ميدونن.

مثلا اين حرفي كه زدي ميگي: بهتره ولي بهترين نيست. مسخرس.
    اگه يكم خبر بخوني و اطلاعات جمع كني متوجه ميشي كه پنل هاي سوني رو هم از اين به بعد كارخونه شارپ ميزنه . پس حتما سوني هم داغونه

2-
    مردم حق انتخاب دارن و اين فول ال اي دي قيمتش طوريه كه اگه كسي كه بخواد هزينه بالايي كنه اونو ميخره.
    مطمئن باشين به فروش شما لطمه نميزنه

در آغاز فعالیت panda2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام ...

من تو جمهوري به چند نمايندگي سرزدم...مدلهاي V10 و G10 پاناسونيك (پلاسما) رو ديدم از نظر عمق تصوير و وضوح واقعا" بي نظير بودن مخصوصا" V10 پانا...چون الان معلوم نيست كه مدل 46 اينچي شارپ كي مياد بازار بدون در نظر گرفتن تعصب خاصي نسبت به برند نظر دوستان راجع به اين دو مدل چي هست؟آيا انتخاب بهتري نسبت به شارپ هست؟ البته شفافيت شارپ از همه مدلها بالاتر بود!!!
    ممنون

13. این کاربر از panda2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ProGamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام ...

من تو جمهوري به چند نمايندگي سرزدم...مدلهاي V10 و G10 پاناسونيك (پلاسما) رو ديدم از نظر عمق تصوير و وضوح واقعا" بي نظير بودن مخصوصا" V10 پانا...چون الان معلوم نيست كه مدل 46 اينچي شارپ كي مياد بازار بدون در نظر گرفتن تعصب خاصي نسبت به برند نظر دوستان راجع به اين دو مدل چي هست؟آيا انتخاب بهتري نسبت به شارپ هست؟ البته شفافيت شارپ از همه مدلها بالاتر بود!!!
    ممنون
    wow.
    عجب بحث داغيه اينجا. از آقايون Amir R 904 و آقاي alilosting تشكر ميكنم.
    به نظر من در نهايت اين چشم آدمه كه قضاوت ميكنه كودوم تصوير رو ميپسنده. البته بعد از اينكه ويژگي ها و خصلت هاي مورد نياز تاميت شد.

من هم مثل پاندا جان هست نظرم. يعني به نظرم شفافيت اين شارپه يه چيز ديگست.
    در رده دم فقط و فقط پاناسونيك. كيفيت خيلي بهتر از سونيه حتي
    در رده بعد هم سوني
    البته اگر طراحي و ديزاين محصول رو هم خيلي اهميت ميدين فيليپس از همه بالاتره

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramincybran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

1-
    من مشكلم اصلا شارپ يا سوني يا ال جي نيست.
    من ميگم فول اچ دي خيلي بهتر از Edge هست. ( LED400 < LED 1500 )
    حالا شما داري جانب دارنه صحبت ميكني رو هم همه ميدونن.

اگه يكم خبر بخوني و اطلاعات جمع كني متوجه ميشي كه پنل هاي سوني رو هم از اين به بعد كارخونه شارپ ميزنه . پس حتما سوني هم داغونه

2-
    مردم حق انتخاب دارن و اين فول ال اي دي قيمتش طوريه كه اگه كسي كه بخواد هزينه بالايي كنه اونو ميخره.
    مطمئن باشين به فروش شما لطمه نميزنه

سلام
    اولا فول hd چه ربطي به edge دارهاحتمالا منظورت همون فول led هستش

دوست من بنده خواستم ايندفعه توي بحث فن هاي sharp كه چند دفعه باهاشون بحث كردم دخالت نكنم چون به قدري متعصبن كه اگه واسشون ايه هم نازل بشه بازم قبول نميكنن

در چند صفحه ي گذشته بارها و بارها به شما دوستان عزيز به شكل هاي مختلف اثبات شده كه فول led تون چرتي بيش نيست و direct led كه صحبتشو ميكرديد طبق متن هايي كه خودتون يعني فن ها داديد يك نوع جدا از local dimm هستش كه فقط برند شارپ استفاده ميكنه كه خودش بهش ميگه direct led كه طبق گفته منبع لينك شده خودتون تاثير بسيار كمي بر كيفيت تصوير و همچنين black level پاييني داره كه در حد led هاي جديد نيست وبايد با نرم lcd ها مقايسه بشه.

دوستان من براي شما چندين منبع معتبر اوردن بعد بعضي از دوستان كه اوايل نميدونستن اصلا قضيه از چه قراره(در ابتدا) بعد گفتن cnet اسپانسرش سامسونگه بعد دوباره منبع مياري از سايت هاي ديگه پنل تست كردن بعد باديدن اونا و ريويوها ميگن شما داري جانب دارانه صحبت ميكني!!!

خوب خدا وكيلي براي قانع كردن يك انسان داراي فهم چقدر بايد زحمت كشيد؟؟؟

درمورد همكاري سوني با شارپ براي اينكه پنل هاي سوني رو ديگه سامسونگ نزنه و شارپ اين مسئوليتو به عهده بگيره بله بنده اين خبرو خوندم يني قبلا توسط samira_google_one كه در رويترز بود نقل شده بود و الان پيشرفته ترين و بزرگترين كارخانه ي ساخت پنل در دنيا از ان شارپه كه ميتونه با تيراژ بالا lcd هاي بالاي 60 اينچ توليد كنه كه از اين نظر در اينده رقيبي سخت براي سامسونگ كه بزرگترين توليد كننده ي پنل lcd در دنيا هست ميتونه باشه . اما اينها چه ربطي به مسائل ماداشت؟؟؟؟
    دوست من خودت اين جملتو يك بار ديگه بخون:

نقل قول:

چقدر خوبه قبل از كامنت دادن يكم روي حرف هايي كه ميزنيم فكر كنيم تا ديگران برداشت خوبي از سطح تفكر ما داشته باشن

در نهايت بردارن فن sharp اگر شما عزيزان ريويو خوب ومعتبر براي برتري هاي اين پنل داريد لينك كنيد تا ماهم استفاده كنيم (قطعا پيدا ميشه چون خود من چند ريويو خوب از اين پنل ديدم)

Last edited by ramincybran; 26-01-2010 at 15:58.

16. 2 کاربر از ramincybran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ProGamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    اولا فول hd چه ربطي به edge دارهاحتمالا منظورت همون فول led هستش

دوست من بنده خواستم ايندفعه توي بحث فن هاي sharp كه چند دفعه باهاشون بحث كردم دخالت نكنم چون به قدري متعصبن كه اگه واسشون ايه هم نازل بشه بازم قبول نميكنن

در چند صفحه ي گذشته بارها و بارها به شما دوستان عزيز به شكل هاي مختلف اثبات شده كه فول led تون چرتي بيش نيست و direct led كه صحبتشو ميكرديد طبق متن هايي كه خودتون يعني فن ها داديد يك نوع جدا از local dimm هستش كه فقط برند شارپ استفاده ميكنه كه خودش بهش ميگه direct led كه طبق گفته منبع لينك شده خودتون تاثير بسيار كمي بر كيفيت تصوير و همچنين black level پاييني داره كه در حد led هاي جديد نيست وبايد با نرم lcd ها مقايسه بشه.

دوستان من براي شما چندين منبع معتبر اوردن بعد بعضي از دوستان كه اوايل نميدونستن اصلا قضيه از چه قراره(در ابتدا) بعد گفتن cnet اسپانسرش سامسونگه بعد دوباره منبع مياري از سايت هاي ديگه پنل تست كردن بعد باديدن اونا و ريويوها ميگن شما داري جانب دارانه صحبت ميكني!!!

خوب خدا وكيلي براي قانع كردن يك انسان داراي فهم چقدر بايد زحمت كشيد؟؟؟

درمورد همكاري سوني با شارپ براي اينكه پنل هاي سوني رو ديگه سامسونگ نزنه و شارپ اين مسئوليتو به عهده بگيره بله بنده اين خبرو خوندم يني قبلا توسط samira_google_one كه در رويترز بود نقل شده بود و الان پيشرفته ترين و بزرگترين كارخانه ي ساخت پنل در دنيا از ان شارپه كه ميتونه با تيراژ بالا lcd هاي بالاي 60 اينچ توليد كنه كه از اين نظر در اينده رقيبي سخت براي سامسونگ كه بزرگترين توليد كننده ي پنل lcd در دنيا هست ميتونه باشه . اما اينها چه ربطي به مسائل ماداشت؟؟؟؟
    دوست من خودت اين جملتو يك بار ديگه بخون:

نقل قول:

چقدر خوبه قبل از كامنت دادن يكم روي حرف هايي كه ميزنيم فكر كنيم تا ديگران برداشت خوبي از سطح تفكر ما داشته باشن

در نهايت بردارن فن sharp اگر شما عزيزان ريويو خوب ومعتبر براي برتري هاي اين پنل داريد لينك كنيد تا ماهم استفاده كنيم (قطعا پيدا ميشه چون خود من چند ريويو خوب از اين پنل ديدم)
    بابا بي خيال . هر كي طرفدار يه چيزيه.
    به نظر من نبايد از همديگه انقدر ناراحت بشيم. به ماها چي ميرسه. منم برند X رو خوشم مياد و به همه توصيه ميكنم. دليل نميشه يكي بياد بگه نه اين خوب نيست.

الان خودتم تو حرفات ايراد داري. دليل نداره بقيه مسخرت كنن دوست عزيزم
    مثلا اين جملت:

direct led كه صحبتشو ميكرديد طبق متن هايي كه خودتون يعني فن ها داديد يك نوع جدا از local dimm هستش كه فقط برند شارپ استفاده ميكنه

در صورتي كه الان LG هم فول ال اي دي داره. ولي فقط يه اشتباه بوده پس اين بحثا رو تموم كنين.
    اينجا هم مربوط به بررسي برند X هستو شما هم برند Y رو دوست دارين و بررسي ميكنين.
    بگذاريد بچه هايي كه فن شارپ هستن بيان و ببينن مطالبي رو كه ميخوان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •