بازی خیلی تقلیدی ...چیز خاص یا نویی نداره ...![]()
بازی خیلی تقلیدی ...چیز خاص یا نویی نداره ...![]()
پردیس گیم به بازی 9 داده!!!!!حالا من خودم هنوز جلو نرفتم تا چیزی بگم ولی سیستم کاورگیریش یه ذره کنده...من مال گاست ریکن رو بهتر میدونم(یا واسه مکس پین که خیلی عالی بود)
پردیس گیم!!!!!! ول کن باو اینارو ...به این 9داده !![]()
اول نظر و عقیده خودت بعد نمرات سایتای معتبر خارجی رو ملاک قرار بدی ،خوبه !
+
به نظر من چیزی واسه گفتن نداره ...از نظر گرافیک خوبه ولی وقتی با شنای UNCHARTED مقایسه میکنی ،انگار هیچیه ! گیم پلیشم یه چی تکراری...صداگزاری و موسیقی هم در حد متوسط ...داستانشم حالا باس تا آخر رف ولی بعید میدونم چیز شاخی داشته باشه ..
من موندم گیم اسپات چجوری به این و ghost recon یه امتیاز داده. کلاس فیوچر سولجر خیلی از این بازی بالاتره. این بازی به نظرم یه نمه تکراری اومد و یذره قدیمی میزنه ولی بدک نیست. فقط فارسی حرف زدن دشمنا روی اعصاب میره.
بازی اکشن خوبی داره...استفاده از دبی خیلی ایده خوبی بوده مخصوصا تو بعضی نماها که شهر رو شن گرفته قشنگ کار شده...
ولی هوش مصنوعی بازی از هویج هم پایین تره...دشمنا از بغل من رد میشن تا به کاوری که برنامه نویس براشون تعیین کرده برسن...خو دیوانه ها من رو نمیبینن من 20 نفر رو همین جوری میکشم...
یکی از راه هایی که برای ضعف هوش مصنوعی بکاربردن تعداد دشمن زیاد و مهمات نسبتا کم هستش...خودشون هم میدونن چی ساختن..
بالاخره تموم شد.داستان بازی خوب بود و 4 تا پایان متفاوت داشت.
گیم پلی تقلیدی از Gears Of War بود ولی تقلیدی موفق.
نقاط قوت:
داستان و روایتش که خوب کار شده ولی کمی تقلید از CoD Black Ops بود چونمحتوای مخفی: اسپویل داستان
بازی گرافیک خوبی داره و کمی هم مدیون محیط شهر دوبی هست.مناظر دوبی کیفیت خوبی دارن و نورپردازی هم خوب کار شده و تلالو خورشید هم از میان خرابه ها زیبا به چشم میاد.
طوفان شن یه ذره در بازی زیاد بود.دوبی فکر نمیکنم اینقدر طوفان شن داشته باشه.با عربستان قاطی کرده بودن فکر کنم.
فارسی حرف زدن دشمنان هم جالب بود.دوبلر شخصیت Lugo امید ابطحی هست که ایرانی الاصل هست و توی سریال های خارجی زیادی بازی کرده.کلا فارسی حرف زدنشون بهتر از Battlefield 3 بود.فیزیک بازی به خاطر Nvidia Physx خوب بود.وفتی رو هلیکوپتر بودم اکثر اجسام تخریب پذیر بودن از سقف چادر گرفته تا شیشه ساختمون.حتی با شلیک به پرچم سوراخ سوراخ می شد.کاور هم تخریب پذیر بود و بعد از مدتی خراب میشد.دشمن ها هم انواعی دارن.یکی با شاتگان میاد جلو،یکی چابک هست و با چاقو میاد جلو،یکی دیگه Heavy هست و مثل Juggernut در CoD بد جوری سگ جون هست و ...
بریم سراغ نقاط ضعف:
ایراد اول و مهم ترین ایراد هوش مصنوعی دشمنان هست که در حد جلبک می باشد.روی درجه سختی بالا هوش دشمن ها زیاد نمیشه بلکه در درجه ی سختی بالا فقط زود تر می میرید و دیر تر Heal میکنین و دشمنان یه ذره نارنجک بیشتر میندازن ولی هنوز هم مثل خر سرشون رو می ندازن و میان وسط میدان نبرد اینور اونور می پرن.
ایراد دیگه ی بازی گیم پلی خشک.بازی هیچ نوآوری خاصی نداره و یه شوتر عادی هست.کاورگیری هم مثل Gears روون نیست.
سایت هایی که بازی رو نقد کرده بودن از مولتی بازی هم ایراد گرفته بودن ولی خوب من مولتی رو بازی نکردم و نمیتونم ایراد بگیرم.
امتیاز من به این بازی 8 هست.به نظرم زمان خوبی رو برای عرضه بازی انتخاب کردن چون توی این زمانه که بازی های خوب زیادی نیست ارزش چنین بازی هایی دو برابر میشه و اگر این بازی همزمان با بازی های شوتر شاهکار دیگه ای میومد شاید 6 هم نمیگرفت ولی 2K Games زمان خوبی رو انتخاب کرد.
موفق باشید.
دوستان کسی پایه آنلاین بازی کردن نیست؟؟؟؟؟؟؟
مگه کرکی چیزی اومده واسش ؟
بله که اومده
.خیلی هم فاز میده بازیش.
وسط بازی بودم یهو طوفان شن شد چشم چشمو نمیدید.خیلی صحنه ی زیبایی بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)