جدی میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چند ساله تو کاره مانیتوری؟
لطفا یه کم بیشتر تحقیق کن بعد بذار تو فروم که اطلاعات غلط ندی دست مردم.
جدی میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چند ساله تو کاره مانیتوری؟
لطفا یه کم بیشتر تحقیق کن بعد بذار تو فروم که اطلاعات غلط ندی دست مردم.
متاسفانه ریویو ها مثل خیلی از سایتها نیست از جمله تامز که تست ها مشابه هم باشه مثلا برای این 2 تا مانیتور , سامسونگ تست گیم داشت ولی من برای ال جی ندیدم.و همینطور تست image qualityشون کاملا با هم متفاوت بود
دوستان یه سایت اپلود عکس اگه میشه معرفی بکنید چون من الان روی freezpic اپلود میکنم و بعد از چند دقیقه عکس ها حذف میشن نمونش هم همین عکسهای مربوط به زاویه دید سامسونگ و lg هست که صفحه پیش اپلود کردم ولی الان دیگه اونجا نیست و حذف شده
Last edited by sir payman; 19-12-2009 at 18:38.
بله علاوه بر این مشکلات تست گیری و روش که شما هم دقت کردی بهش یه سری دیگه مشکل تو مشخص کردن جداول و اعداد و امتیاز نهایی داره!متاسفانه ریویو ها مثل خیلی از سایتها نیست از جمله تامز که تست ها مشابه هم باشه مثلا برای این 2 تا مانیتور , سامسونگ تست گیم داشت ولی من برای ال جی ندیدم.و همینطور تست image qualityشون کاملا با هم متفاوت بود
دوستان یه سایت اپلود عکس اگه میشه معرفی بکنید چون من الان روی freezpic اپلود میکنم و بعد از چند دقیقه عکس ها حذف میشن نمونش هم همین عکسهای مربوط به زاویه دید سامسونگ و lg هست که صفحه پیش اپلود کردم ولی الان دیگه اونجا نیست و حذف شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زاویه دید سامسونگ
زاویه دید lg
همینطور که میبینید زاویه دید lg خیلی ضعیفه
دو.ستام من امروز 2261 گرفتم 220 تومن (تازه یارو آشنا بود)به جرات میگم یه سرو گردن از سامسونگ بالاتره من سامسونگ رو با کامپیوتر خودم تست نکردم ولی تو مغازه دوستم بود و الان که با مال خودم مقایسه میکنم این انصافا کیفیت بهتری داره تستی چیزی هم خواستین در خدمتم![]()
راستی اصلا هم اینطور نیست از بغل تیره نمیشه بلکه رنگ قرمزش بیشتر میشه اون احتمالا برای سری قدیم 2261 هستش.
اینم عکس که همین الان با دوربین k750 گرفتم.
Last edited by Hessam_7800gtx; 19-12-2009 at 21:33.
اگه میشه یه عکس هم از زاویه دید عمودی بندازید چون توی عکس قبلی زاویه دید عمودیش خیلی تیره بود.
راستی مانیتورتم مبارک![]()
مبارک باشه .
ولی قیمت روز 2261 برای امروز ویک هفته گذشته 212000 هستش .
البته سوئ تعبیر نشه ولی از قدیم گفتن علف باید به دهن بزی شیرین بیاد.
شما از این مدل خوشت اومده مبارکت باشه .
lمیگم شما لب مرز زندگی نمیکنی احیانا؟؟ من قبل از خرید این 2 هفته تحقیق کردم.
واقعا مرسي. چه ريويو با مسمايي .
به يكي امتياز داده به يكي نداده.
review قديمي ال جي رو با 23700 مقايسه كردي؟؟؟
خسته نباشي شما
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)