دست نیافتنی که نیست. ولی خوب ببینید خودتون میگید بابت هر فیلم بلوری تا 20 تومنم دادین. واسه من که صرف نمیکنه. در ضمن این دستگه بیت ریت 40 مگ بر ثانیه رو هم نشون میده؟
دست نیافتنی که نیست. ولی خوب ببینید خودتون میگید بابت هر فیلم بلوری تا 20 تومنم دادین. واسه من که صرف نمیکنه. در ضمن این دستگه بیت ریت 40 مگ بر ثانیه رو هم نشون میده؟
اقا مهدی کم کم داری منو از این گمراهی در میاری...
تا اونجا که میدونم پلیرم (Pioneer 610) فرمت MKV رو ساپورت نمیکنه . کدکH.264 رو هم که مشخصه. نمیدونم AVC رو ساپورت میکنه یا نه... با توجه به اینکه پلیرم خروجی HDMI داره شما لینکی از یه کلیپ کوتاه HD دارین (کدکش چیزی باشه که پلیرم ساپورتش کنه)
لازم به دانلود نیست. اگر برای تست کردن میخوای میتونی با یک Convertor همون فایلهای تصویری رو که داری به فرمتهای دیگه تبدیل کنی و از کدک های مختلف استفاده کنی . Allok Video to MP4 Converter رو بگرد تو رپیدشیر و دانلود کن . البته قبل از تست بهت بگم که دستگاهت Mp4 AVC رو ساپورت نمیکنه.
منم تاحالا بلوري نگرفتم، براي منم نمي صرفه.
من با لپتاپ به تو وي وصل كردم ديدم. با اين دستگاه نديدم.
اقا مهدی با اینکه رشته ام عمرانه ولی از موقعیکه توضیحاتتونو خوندم خیلی علاقه مند شدم بیشتر یاد بگیرم، علی الخصوص اینکه وقتی تو مغازه ها میریم فروشنده فک میکنه هیچی بارت نیست یه چهارتا چیز بلغور میکنه تحویل طرف میده اونم فک میکنه چه خبره... حالا بگذریم. به هرحال اگه سوالام در حد مقدماتیه به بزرگواری خودتون ببخشید...
الان یه فایله 170 مگی با کیفیت 1080p و با فرمت avi از تورنت دان کردم. اولا چطور میشه مشخصاته کاملشو دید؟ (بیت ریت و ...) ممکنه اصلا یه فایلی از هیچ کدکی استفاده نکرده باشه (اگه اینجوری باشه که مطمئنا کیفیت بالایی باید داشته باشه و بالطبع حجم بالایی هم داره)؟ اگه با این روشی که گفتین بخوایم یه فیلم مثلا با کدک H.264 و با فرمت mkv رو کانورت کنم، از کیفیتش کم نمیشه؟ اگه کم نشه پس هر فایلی رو میتونم واسه پلیرم اماده پخش کنم ودیگه کلا نیازی به WD TV نیست؟ میشه یه فایلی رو از کدک خارج کرد یا بعبارتی کلا اون فایلو بدون کدک کنیم؟
بلوری یه دیسک با ظرفیت بالاست، پس وقتی میگن یه فیلم با کیفیت بلو ری یعنی مثلا یه حجمی در حدود 20 گیگ داره و از کدکیم استفاده نشده (چون در اینحالت حجم به مراتب کمتری میگیره)؟ اصلا میشه تو بلور ری هم مثه دی وی دی فایلایی با فرمت ها و کدک های مختلف ریخت؟
هم رشته هستیم. البته من گرایش نقشه برداری هستم.(من تخصص اصلیم ژئوماتیک هست و این مواردی که در اینجا مطرح میکنم رو در حد عمومی بلدم.)
با همون KM Player و گزینه ی Media Info...که در بالا نمونه هاش رو گذاشتم.
مطمئننا کم کیشه. هر بار کانورت کردن حتی اگر بیت ریت بالاتری رو هم انتخاب کنید با وجود اینکه فایل تبدیل شده به خاطر بیت ریت بالاتر حجمش بیشتر هست ولی کیفیتش کاهش پیدا خواهد کرد (این یکی از مهمترین مواردیست که باید بدونید)
تمام فایلهایی ویدئویی موجود ،compress شده هست و حتما از کدک استفاده میکنه.فایلهای Uncompressed فقط در نرم افزارهای حرفه ای ویرایش فیلم مثل پریمیر استفاده میشه ...
بله دقیقا یکی از کاربردهای کانورتورها همین هست که شما فرمت سازگار با دستگاهتون رو بتونید ازش بگیرید
منتها تبدیل کردن ، کیفیت رو کاهش میده و بدتر از اون زمانبر هست و مثلا یک فیلم دوساعته ، حدود یکساعت تبدیل کردنش طول میکشه (بیشتر یا کمتر)
خیر فایل فشرده رو دیگه نمیشه Uncompressed کرد و با هر بار تبدیل کیفیتش پایینتر میاد.
خیر . فیلمهای بلوری از کدک H.264 برای فشرده سازی استفاده میکنند.و به خاطر بیت ریت بسیار بالا ، حجم خیلی زیادی دارند. بله بلو ری هم یک دیسک هست و بجای فیلم میشه روش هر فایلی ریخت.
با تشکر از دوستمون آقای مهدی قهرمانی برای توضیحات خوب و کاملشون دوستان زیادی هستن که راجب این موضوع سوال میکنن که آیا میشه فایلی با رزولوشن HD و یا فرمت X یا Y رو روی DVD معمولی ریخت؟
موضوع این هست که با بالا رفتن رزولوشن فیلمها به خصوص در حد HD اولین مسئله ای که رخ میده بالا رفتن حجم فایلهای ویدئویی هست که هر چقدر هم الگوریتمهای فشرده سازی قوی به کار گرفته بشن باز هم برای داشتن کیفیت قابل قبول نمیشه از حجم این فایلها به طور گسترده کم کرد بنابراین اولین مشکل به لحاظ حجم به وجود میاد ولی اگر حجم فایل ویدئویی HD از حجم DVD کمتر باشه میشه اون رو بر روی DVD معمولی رایت و پخش کرد فقط اینجا مسئله Bit rate مطرح میشه که :
ویدئویی با رزولوشن 1080p با کدک Mpeg به حداقل ترنسفر ریت 54Mbps احتیاج داره که یه بلوری پلیر با سرعت 2X براش زیاد هم هست چون:
1x speed is defined as 36Mbps =>2x=72Mbps
توی DVD معمولی :
1x speed is defined as about 11Mbps => 10X=111Mbps for single layer & 56Mbps for Dual Layer
پس یک درایو DVD معمولی با سرعت 10X برای نمایش ویدئویی با رزولوشن FullHD مشکلی از نظر پخش ریل تایم (منظور به طور مستقیم از روی دیسک) نداره البته منظور از درایو DVD اصلا DVD Player نیست چون خیلی از DVD Player های موجود در بازار نه درایوی با این سرعت دارن و نه پردازنده هایی که بتونن ویدئوهایی با رزولاوشنهای HD رو هندل کنن ولی دوستان میتونن ویدئوهای Full HD رو روی DVD های معمولی رایت کنن و از کنسولهایی مثل PS3 و یا Xbox360 و یا بلو ری پلیرها (در صورت پشتیبانی از کدک ویدئو)تماشا کنن به شرطی که بتونن مشکل حجم رو حل کنن و یا ویدئوهاشون رو با نرم افزارهای ادیت کات کنن و در حد حجم DVD معمولی در بیارن پس برای دیدن فیلمهای HD روی خیلی از بلو ری پلیرها نیازی به داشتن دیسکهای بلو ری نیست.
Last edited by *Alucard*; 11-12-2009 at 23:44.
با چه پلیری میشه کدک H.264 رو تو کامپیوتر دید؟
مهدی تا اونجا که من تست کردم تو 360 با وصل شدن به لایو یه کدک 5مگی dvix می تونی دانلود کنی و نصب کنی رو حافظه داشبورد یا هارد کنسول که بتونه فایل های وابسته به این کدک رو اجرا کنه .
اما 360 از خوندن فرمت های ts , mkv و... عاجزه و نمی تونه اجرا کنه .
یعنی چی با چه پلیری. شما باید کدک پک نصب کنید (مثل Klite) . بعد از نصب کدک پک همه ی پلیرها این کدک رو باز میکنند.
البته KM Player خودش کتابخانه ی داخلی کدک دارد و بدون نصب کدک هم میتواند اغلب کدکها را اجرا کند.
Last edited by ghahremanimehdi; 11-12-2009 at 23:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)