تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرويس مستقيم مخابرات يا سرويس شركت هاي اينترنتي؟

راي دهنده
252. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مخابرات

107 42.46%
  • شركت هاي اينترنتي

145 57.54%
صفحه 6 از 94 اولاول ... 23456789101656 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 933

نام تاپيک: سرويس ADSL مخابرات تهران بزرگ

اگه نباشه جاش خالی می مونه metal gear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    جلوى كامپيوتر

پيش فرض

سلام

آقا من از تاپیک که صفحه ی اول گذاشتین منطقه 4 تهران رو دیدم مرکز مخابراتی ما نبود توش!!مرکز ما شهید عاطف هست.

اینترنت رو خود مخابرات مستقیم میده ؟ اون شرکت هایی که تو لیست اسمشون هست برای چیه پس؟
    لیست ناقصه یا کامله؟
    چطور باید متوجه شد ارائه میدن یا نه؟؟ کلا پول شارژ + نصب و راه اندازی برایه دفعه اول چقدر میشه؟
    برو بیا برای چی داره؟ یعنی کسی مسئول نداره که مثل شرکت ها ی دیگهخودشون راه اندازی کنن؟
    رانژه همون 7-8 روزه؟
    کسی استفاده کرده از کیفیت راضی هست؟ تپ و تپ قطع نمیشه؟!

قمت هاش که مفته!!! من 192 میگیرم از سپنتا با 21 دانلود میکنم 40 تومن!!!!! اینا 512 میدن 21 تومن!!!!! یعنی سرعت دانلود 52-53!!!

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

سلام

آقا من از تاپیک که صفحه ی اول گذاشتین منطقه 4 تهران رو دیدم مرکز مخابراتی ما نبود توش!!مرکز ما شهید عاطف هست.

اینترنت رو خود مخابرات مستقیم میده ؟ اون شرکت هایی که تو لیست اسمشون هست برای چیه پس؟
    لیست ناقصه یا کامله؟
    چطور باید متوجه شد ارائه میدن یا نه؟؟ کلا پول شارژ + نصب و راه اندازی برایه دفعه اول چقدر میشه؟
    برو بیا برای چی داره؟ یعنی کسی مسئول نداره که مثل شرکت ها ی دیگهخودشون راه اندازی کنن؟
    رانژه همون 7-8 روزه؟
    کسی استفاده کرده از کیفیت راضی هست؟ تپ و تپ قطع نمیشه؟!

قمت هاش که مفته!!! من 192 میگیرم از سپنتا با 21 دانلود میکنم 40 تومن!!!!! اینا 512 میدن 21 تومن!!!!! یعنی سرعت دانلود 52-53!!!

هنوز مخابرات اعلام رسمی و عمومی برای ارئه ADSL مستقیم نکرده و رسما از ابتدای بهمن ماه فراخوان میده. اگر ISP ( هر شرکتی ) تو مرکز مخابراتی شما سرویس می ده اون مرکز موظف به ارائه سرویس مستقیم هست. اون برو بیا که گفتم برای دوستمون بود که خطتشون فیبر نوری هست. من از کسایی که تجربه داشتن پرسیدم، اکثرا راضی بودن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه metal gear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    جلوى كامپيوتر

پيش فرض

آخه اصلا تویه منطقه 4 تهران که باید مرکز ما باشه نیست کلا!!! یعنی نمیده؟؟

از مرکز های اصلی تهرانپارس هست!

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

مديرعامل شركت مخابرات استان تهران گفت: 100هزار پورت پرسرعت در تهران نصب شده كه از اين تعداد 30 هزار پورت راه اندازی شده و مناقصه ايجاد 600 هزار پورت ديگر نيز در حال برگزاری است.

محمد روح الهي اظهار داشت: 100هزار پورت پرسرعت در تهران آماده نصب و راه اندازي است كه از اين تعداد حدود 30 هزار پورت راه اندازي شده و مقدماتي از لحاظ مسائل مالي و قبوض دارد كه در حال رسيدگي است. مديرعامل شركت مخابرات استان تهران افزود: از اوايل بهمن ماه، مركز به مركز اعلام مي‌كنيم كه اگر تقاضايي براي پورت هاي پرسرعت وجود دارد متقاضيان مراجعه كنند تا واگذار شود. وي در خصوص اينكه آيا مناقصه خريداري و نصب تجهيزات 600 هزار پورت پرسرعت شركت مخابرات استان تهران، به اين تعداد پورت‌هايي كه قرار است در بهمن ماه واگذار شود ارتباطي دارد، گفت: راه‌اندازي 600 هزار پورت پروژه اي است كه علاوه بر 100 هزار پورت فعلي در حال انجام است.

روح الهي ادامه داد: مناقصه پروژه 600 هزار پورت در حال برگزاري است و چنانچه اين مناقصه برنده داشته باشد، قرارداد آن منعقد و بر اساس زمان بندي اجراي پروژه مشخص مي گردد. وي در خصوص اينكه تعداد 100 هزار پورت جوابگوي چه مقدار نياز بازار است، گفت: تصور مي كنيم اين تعداد پورت براحتي در بازار جذب شود و همچنين ظرف چند ماه آينده با به نتيجه رسيدن پروژه 600 هزار پورت بتوانيم اگر نيازي هست برطرف كنيم.

مديرعامل شركت مخابرات استان تهران همچنين در مورد اينكه آيا در بهمن ماه سال جاري، واگذاري پورت پرسرعت از سوي مخابرات از طريق فراخوان عمومي اعلام مي شود نيز تصريح كرد: به تدريج كه كارها آماده شود منطقه به منطقه در استان تهران اعلام مي‌شود تا كساني كه متقاضي هستند براي خريد مراجعه كنند.

١٣/١٠/١٣٨٨ به نقل از سایت شرکت مخابرات تهران

5. 2 کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

مديرعامل شركت مخابرات استان تهران گفت: 100هزار پورت پرسرعت در تهران نصب شده كه از اين تعداد 30 هزار پورت راه اندازی شده و مناقصه ايجاد 600 هزار پورت ديگر نيز در حال برگزاری است.

محمد روح الهي اظهار داشت: 100هزار پورت پرسرعت در تهران آماده نصب و راه اندازي است كه از اين تعداد حدود 30 هزار پورت راه اندازي شده و مقدماتي از لحاظ مسائل مالي و قبوض دارد كه در حال رسيدگي است. مديرعامل شركت مخابرات استان تهران افزود: از اوايل بهمن ماه، مركز به مركز اعلام مي‌كنيم كه اگر تقاضايي براي پورت هاي پرسرعت وجود دارد متقاضيان مراجعه كنند تا واگذار شود. وي در خصوص اينكه آيا مناقصه خريداري و نصب تجهيزات 600 هزار پورت پرسرعت شركت مخابرات استان تهران، به اين تعداد پورت‌هايي كه قرار است در بهمن ماه واگذار شود ارتباطي دارد، گفت: راه‌اندازي 600 هزار پورت پروژه اي است كه علاوه بر 100 هزار پورت فعلي در حال انجام است.

روح الهي ادامه داد: مناقصه پروژه 600 هزار پورت در حال برگزاري است و چنانچه اين مناقصه برنده داشته باشد، قرارداد آن منعقد و بر اساس زمان بندي اجراي پروژه مشخص مي گردد. وي در خصوص اينكه تعداد 100 هزار پورت جوابگوي چه مقدار نياز بازار است، گفت: تصور مي كنيم اين تعداد پورت براحتي در بازار جذب شود و همچنين ظرف چند ماه آينده با به نتيجه رسيدن پروژه 600 هزار پورت بتوانيم اگر نيازي هست برطرف كنيم.

مديرعامل شركت مخابرات استان تهران همچنين در مورد اينكه آيا در بهمن ماه سال جاري، واگذاري پورت پرسرعت از سوي مخابرات از طريق فراخوان عمومي اعلام مي شود نيز تصريح كرد: به تدريج كه كارها آماده شود منطقه به منطقه در استان تهران اعلام مي‌شود تا كساني كه متقاضي هستند براي خريد مراجعه كنند.

١٣/١٠/١٣٨٨ به نقل از سایت شرکت مخابرات تهران

ققط 100 هرار تا
    اینکه کمه
    کاش به ما هم یدن
    ما که مرکز مون مدارک قیول نمی کنه فکر می کنی چی می شه؟

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

البته باید بگم که مناطقی که دارای فیبر نوری هستن با درخواست مشترک امکان ایجاد خطوط با کابل مسی و ارائه ADSL فراهمه. فقط یه کم برو بیا داره.
    نه برادر شما فیبر نوری رو با pcm اشتباه گرفتید.

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

ققط 100 هرار تا
    اینکه کمه
    کاش به ما هم یدن
    ما که مرکز مون مدارک قیول نمی کنه فکر می کنی چی می شه؟
    دقیقا من هم مشکل شما رو دارم ( مرکز مخابراتی بهشتی ) درد دلم و تازه کردی. الان 3 ماهه که مخابراتمون مدرک قبول نمی کنن. میگن داریم روترهامونو عوض می کنیم. من نمی دونم تو این 3 ماه عوض نشد؟ 2 حالت داره یا اینکه تا اوایل بهمن مشکل درست میشه و مثل آدم پورت می دن یا می گن برید بیرون ما پورت نمی دیم. باید منتظر موند.

نه برادر شما فیبر نوری رو با pcm اشتباه گرفتید.
    نه عزیزم من در مورد فیبر صحبت کردم. همین مشکل برای دوست من بوجود اومده بود باید خیلی پافشاری و خلاصه بری و بیای تا کارت رو راه بندازن.

آخه اصلا تویه منطقه 4 تهران که باید مرکز ما باشه نیست کلا!!! یعنی نمیده؟؟

از مرکز های اصلی تهرانپارس هست!
    مگه میشه منطقه 4 ADSL نداشته باشه. برو تو سایت یه شرکت PAP شماره تلفنت رو از نظر پوشش ADSL چک کن. اگر OK بود تا اوایل بهمن منتظر بمون تا فراخوان بدن.
    Last edited by mehrdad38; 05-01-2010 at 00:02.

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

انصافا سرعتشون واقعیه برای من که 128 دانلودم همشه حدود همون 15 هستش . وپینگ رو هم امروز تست کردم 340 بود البته اگه کسی می خواد روی آپلودش حساب کنه بی خیال شه چون send رو یک چهارم ریسیو تنظیم می کنن

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

عجب بدبختی داریما، بدترین منطقه مخابراتی تهران برای ADSL منطقه 2 مخابراتی هست (شامل پاسداران، قطریه ...)، کلاً تعطیلات آخبر هفته هستن همه مراکزش الان بیش از 2 ساله هیچ پورت خالی ندارن، حالا الانم قرار نیست مخابرات هیچ کاری کنه یا سرویس‌های خودش رو تو این منطقه بده.

پروفشنال maghzae-motefaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان ما تو آيت الله كاشاني هستيم.رفتم گفتم به من Adsl بديد.گفتن فقط به اساتيد دانشگاه و كارمندهاي مخابرات.تازه تا 8mb داره.مثل اينكه تا 2mb هم براشون رايگانه.
    بعد گفتش كه به افراد معمولي و دانشجوها هم از اوايل بهمن ماه هرچي پورت اضافه اومد ميديم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •