یونس جان انقدر پوشه توی پوشه هست که نمیشه گفت هر جایی یه چیزی کم و یه چیزی زیاد شده !!!!
در ضمن اون فایل راهنمای صوتی رو هم نداره این فایل 22 مگی !
یونس جان انقدر پوشه توی پوشه هست که نمیشه گفت هر جایی یه چیزی کم و یه چیزی زیاد شده !!!!
در ضمن اون فایل راهنمای صوتی رو هم نداره این فایل 22 مگی !
دوستان برای 5800 باید این فایل رو بگیرم؟:
Nokia.Ovi.Maps.v3.01.4401.s60v5.SymbianOS9.4.Unsig ned-CNSTeam
آره. همین رو باید نصب کنی.
(تاپیک رو هم اشتباه اومدی :دي)
بچه ها منم از تجربه ام بگم...البته من طبق خود سايت نوكيا عمل كردم و از اونجا همه چيو گرفتم!
نقشه شهرها رو كه فعلا فقط تهران رو داره اما نقشه جاده هاش خيلي خوب و كامل بود...چند روز پيش كه رفتيم كرمان خيلي به درد خورد تو جاده...!![]()
دو سه جا دنبال دوربرگردون بوديم كه با نقشه پيداش كرديم...راهنماي صوتيش هم خوب بود...! فقط يه اشكال كوچيك كه داره اينه كه وقتي dashboard رو ميزنين بهد كه به نقشه برميگردين به طور اوتومات نميره رو my position ...بايد اپشن رو دوباره بزنين و بعد!
كلا چيز خوبي هستفقط اگه نقشه شهرا رو هم نوكيا بزاره ديگه خدا ميشه!
![]()
Last edited by shifter; 08-12-2009 at 12:12.
يه سوال
نميشه نقشه ها رو آفلاين دانلود كرد؟
سلام
من امروز تو راه روی 96ام اجراش کردم و خیلی دقیقتر از گارمین کار میکرد .
1.اولا که برای من اصلا صدا نداشت و کسی صحبت نمیکرد(من فایل discache را در همون آدرس که پست 1 گفته بود کپی کردم و تو ستینگ برنامه هم رفتم و Farsi female را select کردم ولی باز هم کسی صحبت نمیکرد. نمیدونم اصلا کجاها باید صحبت کند که من برم امتحانش کنم/من تو my position و drive to رو امتحان کردم که صحبت نمیکرد)
2.راستی می خواستم خواهش کنم اونایی که با این برنامه کار کردن، یه آموزش یا توضیح مختصر راجع به امکانات این برنامه و طرز استفادشون بنویسن لطفا.( حداقل امکاناتش رو معرفی کنن) چون من امروز فقط my posision را یاد گرفتم که محل من را نشان میداد و drive to زدم که یه خط کشید و فلش جهت میومد(حالا نمیدونم این انتخاب مسیر بر اساس کوتاهترین مسیره یا...)
مرسی
اون صحبت کردنش برای منم اول کار نمیکرد...
فایلهای صوتیش رو پاک کردم کلا.
بعد رفتم توی برنامه دوباره دانلودشون کردم درست شد....
من که روی گوشیم اینترنت ندارم چه جوری میتونم فایلهای صوتی را جداگانه دانلود کنم ؟
اگه میشه لینک فایلهای صوتی را بدید که با کامپیوتر دانلود کنم بریزم روی گوشیم ؟
از راه پست3 رفتم تو برنامه MAP LOADER و فقط صدای فارسی را انتخاب کردم و زدم دانلود ، ولی قبلش اتوماتیک یه چیزی اومد نوشته بود Deleting.. و چند دقیقه ای طول داد خلاصه بعد از دانلود صدای فارسی رفتم تو گوشی برنامه MAPS رو اجرا کردم ولی دیدم ظاهرا خود نقشه تهران پاک شده بود و بالاش میزد no map information فکر کنم
حالا دوباره از طریق پست 3 رفتم اینبار علاوه بر صدای فارسی ، مپ ایران رو هم انتخاب کردم که کلا شد 44 مگ و زدم دانلود کنه تا ببینم اینبار چی میشه
نتیجه : پست 3 را کامل انجام دادم و هم صدادار شد و هم نقشه دوباره برگشت D;
Last edited by agha sami; 09-12-2009 at 20:18.
آقا دستت مرسی...عالی بود...دقیقو کالیبره...nokia map بازم پیشتازی کرد از بقیه...عالی بود
البته منم farsi voice رو فعال کردم ولی چیزی نمیگفت خانومه![]()
دوستان عزیز میتونند با دریافت برنامه NokiaMapUpdater از سایت نوکیا بدون ساین فایل اصلی نوکیا مپ 3.01 را نصب کنند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)