موافقم. تنها گارانتي واقعي ايران همين ماديران هست
موافقم. تنها گارانتي واقعي ايران همين ماديران هست
سلام به همگی
من خودم یه 32 اینچ سری لوتوس دارم و الان نزدیک به دو سال هستش که دارم ازش استفاده میکنم
و خیلی وقتها هم به کامپیوتر وصیش میکنم
تا حالا هیچ مشکلی نداشته و کیفیتش هم نسبت به قیمتش خیلی خیلی عالیه
مشکل گرم شدن هم تا حالا نداشتم
من که خیلی راضیم
با سلام
من هم موافق حمایت از تولیدات داخلی هستم
آره اگه كيفيت خوبي داشته باشن چرا كه نه
عكساي خوبي بود گفتم دوباره تكرار شه همه ببينن
من هم براي بازي مانيتور داشتم . حالا رفتم يه ال سي دي 32 xvision هم گرفتم . hd هست ولي كيفيتش خيلي خوبه.
زاويه ديدش هم از مانيتور بهتره. قشنگ ميخابم رو تخت و بازي ميكنم. ولي با مانيتور بايد سيخ ميشتم.
كلا قيمتش و كيفيتش مناسبه
دوستان من قصد خريد ايكس ويژن دارم 32 اينچ مدل اركيد يا ونوس لطفا بگين ار لحاظ زاويه ديد و كيفيت تصوير از ماهواره خوبه يا نه؟ آيا ارزش داره 300 تومان پول اضافه بدم سامسونگ سري 6 بگيرم. البته ميدونم اين مدل سامسونگ امكانات اضافي داره ولي آيا كيفيت تصوير تو ايكس ويژن (فقط تصاوير معمولي و ماهواره منظورم است نه تصاوير اچ دي و بازيها) با اين سامسونگ خيلي فرق داره يا يكي هستند؟
تصوير معمولي با ماهواره فرق داره دوست خوبم
تصاوير ماهواره كيفيتش ديجيتاله
اگر بيشتر ماهواره ميبيني xvision عاليه. براي تلوزيونت هم ميتوني --- بگيري كه باز هم كيفيت تلوزيون رو به ديجيتال تبديل ميكنه
به نظر من vision بگير با خيال راحت . پولت رو هم دور نريز
يه --- هم بگير بغلش70 تومن و همه تصاوير رو عالي ببين
اينجا در موردش بيشتر توضيح داده و عكس هم گذاشته:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با عرض پوزش به کسایی که این مدل LCD رو دارند باید بگم که اگر از ظاهر تلویزیون بخواییم شروع کنیم کیفیت تولید خیلی پایینه بدین بعنی که قاب تلویزیون براق نیست و مات که ظاهر شو خراب کرده از کیفیت پخش تصاویر هم که دیگه نپرس که خیلی پایینه. دوستان گفتند که به نسبت قیمتش می ارزه ولی وقتیکه LCD سامسونگ C350 حدود460.000 هست دیگه ایکسویژن حرفی نمی تونه بزنه.
مرسی![]()
nnوست عزيز
ما هم همين فكرا رو ميكرديم
ولي تو تاپيكي كه راه افتاده و عكس tv ها رو گذاشته ميتوني عكس xvision رو ببيني
خوبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)