درسته . سلیقه شما هم عالیه
سفیدش هم واقعا خوب بهش اسپورت میاد
تایراش رینک اسپورت ستیل بشه با بدنش که سفیده غوغا میکنه
Kia Rio
Peugeot 206
Renault Logan
Peugeot 405 GLX
درسته . سلیقه شما هم عالیه
سفیدش هم واقعا خوب بهش اسپورت میاد
تایراش رینک اسپورت ستیل بشه با بدنش که سفیده غوغا میکنه
البته جاش اینجا نبود....(تو تاپیک مخصوص مشاوره بگین راحت تر جواب میگیرید)درمورد قیمت 13.5 میگم که میخواستیم از ایران خودرو برای خرید پژو پارس ثبت نام کنیم که یک ماهه تحویل میده و دقیقا قیمتش در این مقداره
نظر شما چیه؟
اقدام کنیم؟
اگر نظرتون مثبته چه رنگی باشه خوبه که در آینده اسپورتم بکنیمش و بهش بیاد؟
اما من کلا با پرشیا مخالفم... اگه خواستیم بخرین سفید و نوکمدادی رو پیشنهاد میکنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by farshad bugatti; 28-11-2009 at 16:38.
دوستان امکانات تندر فول مثل 206 تیپ 3 هست!
تندر به جز قدرت متور چه برتری نسبت به 206 تیپ 3 داره؟
تو تستی که از یه 206 تیپ 2 و تیپ 5 خودم گرفتم،(بدون ای بی اس و با ای بی اس)تیپ 5 فاصله ی توقف بیشتری داشت ....
دیگه نمیدونم والا !!!!!
در مورد خودمم تو چندجا مطلب نوشتم
یکی سایت carnp
یه مقاله هم توی روزنامه ابرار اقتصادی (شمارش رو یادم نیست) و یه بار هم در مورد سمند ال ایکس واسه خود ایرا خودرو(بخش تحقیقات)
در مورد ال 90 هم بر منکرش لعنت....
ماشین خوبیه ،از لحاظ فنی واقعا عالیه،اما از نظر من تو هر مسئله ای که برمیگرده به ظاهر بیرونی و درونی (اتاق) خیلی کج سلیقه ای کردن.خیلی ....
تایید میشه
حیف نیست آدم پول بی زبون رو بده پای پرشیا ؟؟؟؟
فقط خوشگل ،مخصوصا سفیدش
وگرنه اصلا به اون قیمت نمی ارزه
با این حرف مخالف ظاهر غیر عادی داره ولی زشت نیست چون طراح این اتومبیل کسی نبوده جز مدیر بخش طراحی رنوماشین خوبیه ،از لحاظ فنی واقعا عالیه،اما از نظر من تو هر مسئله ای که برمیگرده به ظاهر بیرونی و درونی (اتاق) خیلی کج سلیقه ای کردن.خیلی ....
کسی که واقعا تناسب خطوط رو توی طرح رعایت کرده .ما همه ظاهر زیبا رو همیشه فکر میکنیم باید زوایای گرد داشته باشه .
پورياجان خدايي راست ميگي ؟؟؟ آخه من هركاري ميكنم نميتونم اين حرفي رو كه شما زدي هضم كنم !!! آخه يكي از مزيت هاي ABS اينه كه مسافت توقف رو كمتر ميكنه !!!!!تو تستی که از یه 206 تیپ 2 و تیپ 5 خودم گرفتم،(بدون ای بی اس و با ای بی اس)تیپ 5 فاصله ی توقف بیشتری داشت ....
دیگه نمیدونم والا !!!!!
ئههههههههههه
مگه میشه من راست بگم ؟؟؟؟؟؟
نه بابا دروغ میگم،آخه داداشم نفع مبیره از اینکه رو ماشینا ترمز ای بی اس نصب نشه،سایپا و ایران خودرو بودجه دادن که من تبلیغ کنم واسه این قضیه !!!
ای بی اس بله،تو جاهای لغزنده خیلی خیلی بهتر از ترمز معمولی عمل میکنه،چون قفل کردن تو کارش نیست که سر بازار راه بندازه،
اما جاهای عادی نه
ضمنا ارجاعتون دادم به اون 2 شماره ی مجله ماشین (البته اگه قبولش دارین) برین یه نگاهی بندازین
شما حتما یه فیلم از شتابگیریت بذارمن با تست خودم کار دارم با سایز لاستیک 195*15 من قبل از فیدرز حدود 12 و خورده ای میگرفتم،بعدش که عوض کرد و فیلتر هوا رو هم عوض کرد رسید به 10 و خورده ای،دقیقش رو یادم نیست .
فقط یه خواهش دارم
توی جاده یا خیابون بدون شیب این کار رو امجام بدین
خدا رو شکر مجله ماشین هم میخونیدولا 1-دقیقا به خاطر همین ضربه ای که میزنه میگم قدرتش کمتره،چون قطع و وصل میکنه ترمز رو ،ارجاعنون میدم به مجله ی ماشین (شهریو یا مهرماه)88 بخش سوالات خوانندگان میتونین ببنین که اونجا هم همین رو گفته( حالا اینم مدرک)
من خودم سابقه ی رسانه ای خبرنگاری ماشین دارم ،بی سواد نیستم بخدا !!!![]()
یادم نمیاد کدوم شماره بود ولی توی یکی از شماره های تندر با ABS و بدون ABS تست شده بود که یکی از تست ها تست ترمز بود
کاملا اختلاف ترمزگیری مشهود بود
حتی نویسنده گفت بود که به خاطر ساییده شدن لاستیک تندر معمولی دیگه زیاد به لاستیک های این ماشین اعتمادی نیست و باید عوض بشه
تو تستی که از یه 206 تیپ 2 و تیپ 5 خودم گرفتم،(بدون ای بی اس و با ای بی اس)تیپ 5 فاصله ی توقف بیشتری داشت ....
راستش نمیدونم دیگه چی بگم
اگه میشه لطف کنید لینک مقالاتی رو که نوشتید و در سایت CARNP هم گذاشته شده به ما بدین تا ما هم از اطلاعات شما استفاده کنیمدر مورد خودمم تو چندجا مطلب نوشتم
یکی سایت carnp
یه مقاله هم توی روزنامه ابرار اقتصادی (شمارش رو یادم نیست) و یه بار هم در مورد سمند ال ایکس واسه خود ایرا خودرو(بخش تحقیقات)
آدم فک میکنه طراحیش مال 30 سال قبله!!!!
خداوکیلی بگرد تو ماشینای قرن 21 ببین شبیه ال 90 پیدا میکنی ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)