تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 35 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 346

نام تاپيک: جام جهانی فیفا - آفریقای جنوبی ۲۰۱۰ / پیش از رقابت‌های اصلی

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض کاپلو: آمریکا و اسلوونی در جام جهانی تیم های قوی تری هستند

مربی ایتالیایی گفت که بازی های دوستانه شرایط متفاوتی دارند.

سایت گل - فابیو کاپلو، سرمربی تیم ملی انگلیس، از هم گروه شدن با آمریکا، الجزایر و اسلوونی در جام جهانی راضی است.

وقتی از مربی ایتالیایی سوال شد که آیا برای اولین بار بعد از جام جهانی 1966 انگلیس می تواند قهرمان جهان شود، گفت ما باید قهرمان شویم.

کاپلو به BBC گفت:" قرعه ما بد نیست. ما اخیرا با آمریکا و اسلوونی اخیرا بازی کردیم و آنها را شکست دادیم اما وقتی در ماه ژوئن در آفریقای جنوبی با آنها روبرو شویم، بازی متفاوتی خواهد بود.
    الجزایر مصر را شکست داد. آنها تیم خوبی هستند. هر رقیبی قوی است زیرا وقتی شما در جام جهانی بازی می کنید، هیچ مسابقه ای آسان نیست."

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2009/12/4

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض باب بردلی: ما از انگلستان نمی‌ترسیم

سایت گل: سرمربی تیم ایالات متحده، باب بردلی می‌گوید به جای آن که از انگلیسی‌ها بترسیم مشتاقیم که به مصاف‌شان برویم. مردان کاپولا در بازی نخست‌شان به مصاف امریکا خواهند رفت و این بازی بازی بزرگی خواهد بود، حالا هر چقدر هم که بردلی چیز دیگری بگوید.

بردلی به سایت گل بریتانیا گفته «انگلستان تیم بسیار خوبی است. ما بازیکنان‌اش را خیلی خوب می‌شناسیم و کاپولا هم سرمربی درجه یکی است. ما در انتظار این چالش هستیم. چندین سال پیش در استادیوم ویمبلی با آن‌ها بازی کردیم و از بازی آن‌هاخیلی سر درآوردیم.» امریکا اوایل سال جاری میلادی به جام کنفدراسیون‌ها پیوست و بر اساس آن چه بردلی می‌گوید تجربیات آن‌ها از این جام در تابستان سال آینده در آفریقای جنوبی بسیار به کارشان خواهد آمد.

بردلی می‌گوید «ما در جام کنفدراسیون‌ها درباره خودمان نکات بسیاری آموختیم. تجربیات‌مان از آن تورنمنت کمک‌مان خواهد کرد. الجزیره و اسلوانی هر دو تیم‌های خوبی هستند. آن‌ها به اندازه تیم‌های دیگر شناخته شده نیستند اما هر دو با پشت سر گذاشتن بازی‌های دشوار به این نقطه رسیدند. این گروه گروه سختی است. اولین بازی ما با انگلستان است و به این معنا است که ما باید از همان ابتدا آماده باشم.»

کد:
    2009/12/5

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض بکام: انگلستان همه را خواهد برد

ستاره انگلیسی از روبرو شدن با هیچ تیمی هراس ندارد.

بکام ادعا کرد که انگلستان هر تیمی را که در جام جهانی مقابل‌اش قرار بگیرد، شکست خواهد داد. هافبک تیم ملی انگلستان که امیدوار است چهارمین حضورش را در جام جهانی تجربه کند، معتقد است یاران انگلستان هم انگیزه و هم اعتماد به نفس آن را دارند که در این عرصه بین‌المللی پیروز شوند.

به نقل از نشریه سان بکام گفته «کاپلو و تیم‌اش این ذهنیت را به ما داده‌اند که می‌توانیم بر همه پیروز شویم. به ویژگی‌ها و قابلیت‌های این تیم نگاه کنید. ما سرگروهیم و هر بازی را با این ایده آغاز کرده‌ایم که خواهیم برد.»
    این نکته که ممکن بود قرعه تیم انگلستان مانند فرانسه و پرتغال به گروه مرگ بیفتد برای این ابرستاره دنیای فوتبال بی‌اهمیت است. او افزوده «در این مرحله، وقتی شما وارد جام جهانی شده‌اید، دیگر نباید برایتان مهم باشد که با چه تیمی بازی می‌کنید. خوشحالم که سرگروه شدیم، نمی دانم چرا فرانسه نشد؟ اما اگر بخواهید همه راه را بروید باید واقعا خوب بازی کنید. حالا با هر کس که می‌خواهد باشد. این موضوع واقعا اهمیتی ندارد.»

کد:
    2009/12/5

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض بوستیان سزار در جام جهانی از وین رونی انتقام می‌گیرد

مدافع تیم ملی اسلوونی اعتقاد دارد که انگلیس شکست ناپذبر نیست.

سایت گل: بعد از انتخاب تیم‌های هم گروه اسلوونی، مدافع تیم ملی این کشور، بوستیان سزار ادعا می‌کند تیم‌اش مستحق صعود است. اسلوانی باید مقابل امریکا، انگلستان و امریکا بازی کند.
    بوستیان سزار به طور اختصاصی با سایت گل صحبت کرده و نظراتی راجع به این قرعه‌کشی داده است. «می‌توانستیم در تیم بدتری بیفتیم، به همین خاطر باید خوشحال باشیم. من خیلی تیم الجزایر را نمی‌شناسم، اما حتما تیم خوبی هستند که به این مسابقات آمده‌اند. فکر می‌کنم خیلی خوب است که ما بازی اول را مقابل آن‌ها انجام می‌دهیم. شروع بسیار مهم است. من بازی امریکا در فینال جام کنفدراسیون‌ها را تماشا کردم، تیم خوبی است اما قابل شکست است. انگلستان هم تیم قابلی است، اما ما مطمئنیم که می‌توانیم همه را شکست بدهیم.»

سزار سپس یاد اتفاق زشتی می‌افتد که در بازی این تیم با انگلستان و درگیری‌اش با وین رونی در جام کنفدراسیون‌ها رخ داد. «آن بازی خیلی خاطرم نمی‌آید. همه اروپا می‌دانند رونی چه کار کرد. او عمدا سعی کرد من را مصدوم کند. این کار اصلا ورزشی نیست. من وجدان راحتی دارم، بعید می‌دانم او هم چنین وجدانی داشته باشد. ما تمام سعی‌مان را می‌کنیم تا بازی مقابل ما برای وین رونی و تمام هم‌تیمی‌هایش بدل به خاطره‌ای بسیار ناخوشایند شود.»

کد:
    2009/12/5

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض کافو: شک ندارم در «گروه مرگ» اول می‌شویم

سایت گل: بازیکن افسانه‌ای تیم برزیل ادعا کرده که مردان هم‌وطن‌اش می‌توانند در گروه G اول شوند، این گروه به سرعت بعد از انتخاب «گروه مرگ» نام گرفت. قرعه‌کشی جمعه شب فیفا، تیم صاحب پنج مدال طلایی جام جهانی را در کنار مردان قوی و عظیم‌الجثه ساحل عاج و پرتغال، تیم حاضر در نیمه نهایی جام جهانی سال گذشته، قرار داد. کره شمالی نیز تیم دیگر این گروه است.

کافو، کاپیتان تیم برزیل در سال 2002 که جام طلایی جهانی را بالا برد معتقد است یاران دونگا تیم اول گروه خواهند بود و در دورهای بعدی نیز موفق خواهند بود. «مطمئنم که برزیل می‌تواند تیم اول گروه باشد، ساحل عاج تیم قوی است، اما بازی با پرتغال سخت‌ترین بازی برزیل خواهد بود. اما مطمئنم تیم اول گروه می‌شویم.» اما این بازیکن برزیلی فکر نمی‌کند که باقی تیم‌ها هم مانند تیم او به راحتی در تورنمنت پیشرفت کنند. «فکر می‌کنم چندتایی تیم شگفتی‌ساز داشته باشیم، چرا که گروه‌ها همگی قوی هستند. آفریقای جنوبی هم در گروه سختی افتاده، کنار فرانسه، مکزیک و اروگوئه که همگی حریفان قدری هستند.»

کد:
    2009/12/5

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض دونگا: برزیل از هیچ تیمی نمی‌ترسد

برزیل یکی از محبوب‌ترین تیم‌های حاضر در جام جهانی آفریقای جنوبی است و سرمربی این تیم، دونگا، گمان نمی‌کند که مردان‌اش از هیچ رقیبی هراس داشته باشند.

دونگا به خبرنگاران گفته است «برزیل از هیچ رقیبی نمی‌ترسد. معقول است که بازی را با تیم‌های ضعیف آغاز کنیم و بعدتر به سراغ تیم‌های قوی برویم. در کمال صداقت باید بگویم از فرانسه نمی‌ترسم. آماده‌ایم تا هر کسی که جلوی‌مان ایستاده را ببریم. ما برای همه احترام قائلیم، اما نباید فراموش کنیم که ما تیم برزیلیم. موفق‌ترین تیم در تاریخ فوتبال.» دونگا می‌داند بردن جام جهانی چه معنایی دارد، خود او در سال 1994 در آمریکا ، زمانی که برای تیم ملی برزیل بازی می‌کرد، این کاپ را بالای سر برده است.

کد:
    2009/12/5

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض کریس رونالدو در رویای فینالی بین اسپانیا و پرتغال

سایت گل: فوروارد تیم رئال گفته که بازی کردن برای تیم ملی پرتغال مقابل اسپانیا در بازی پایانی جام جهانی آفریقای جنوبی برایش چیزی شبیه رویا است. کاپیتان تیم پرتغال اعلام کرده که دوست دارد در بازی فینال جام جهانی در تابستان آینده، مقابل قهرمان لیگ قهرمانان اروپا بازی کند، اما دوست ندارد این بازی در دورهای اول و خیلی زود اتفاق بیفتد. از آن جا که اسپانیا در قرعه‌کشی جمعه شب فیفا در گردونه اول قرار گرفته بود ، بسیار محتمل است که با تیم پرتغال که در گردونه چهارم قرار گرفته بود، برخورد کند.

او به AS گفته «هدف ما رسیدن به جام جهانی بود و موفق هم شدیم، نمی‌خواهم خیلی زود به مصاف اسپانیا برویم. در فینال عالی است. بله رویایی است.» رونالدو هم‌چنین گفته است که انتظار دارد فینال سختی برگزار شود، اما معتقد است که تیم‌اش برای حضور در این تورنمنت بسیار آماده است. «تورنمنت دشواری خواهد بود، اما ما آماده خواهیم بود و بعد هم باید دید خدا چه می‌خواهد.»

کد:
    2009/12/5

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض لیتبارسکی: آلمان خوش شانس بود

قهرمان جام جهانی 90درمورد سه گروه صحبت کرد.

گل- پیر لیتبارسکی، ستاره سابق تیم ملی آلمان، در مورد قرعه تیمش گفت:" آلمان مانند همیشه از بخت خوبی در مراسم قرعه کشی برخوردار بود زیرا ما با فرانسه و ساحل عاج هم گروه نشدیم. خیلی ها می گویند که غنا بعد از ساحل عاج، دومین تیم پرقدرت آفریقایی است اما من فکر می کنم که در این گروه، صربستان سرسخت ترین رقیب ماست. من بازی های آنها را در مسابقات مقدماتی دیده ام. بازی در مقابل آنها دشوار است. آنها از این انگیزه برخوردار خواهند بود که به آلمان نشان دهند که بهترین تیم اروپایی گروه D هستند."
    لیتبارسکی سپس در مورد گروه ژاپن، گروه E، صحبت کرد:" گروه واقعا دشواری است. دانمارک در بازی های مقدماتی فوق العاده بود و تیم های قدرتمندی را پشت سر گذاشت. در مورد هلند نیز چیز بیشتری برای گفتن ندارم، آنها یکی از مدعیان قهرمانی هستند. "
    او در مورد گروه H گفت:" سوئیس از شانس صعود از این گروه برخوردار است. آنها در آخرین بازی مرحله مقدماتی فوق العاده بودند و باید سرشان را بالا بگیرند. آنها می توانند نقش مهمی در گروه بازی کنند. آنها از بازیکنان خوبی برخوردارند به ویژه در خط حمله. والبته مربی باکلاس شان، اتمار هیتسفیلد را فراموش نکنید. با او هر نتیجه ای ممکن است."

کد:
    2009/12/5

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض رونالد دی بوئر: گروه هلند سخت نیست اما نباید فریب بخوریم

ستاره هلندی اعتقاد دارد که نارنجی ها بازی های دشواری در پیش دارند.

رونالد دی بوئر، بازیکن سابق بارسلونا و تیم ملی هلند در مورد قرعه تیمش در مسابقات جام جهانی گفت:" گروه هلند، سخت ترین گروه نیست اما کمی گول زننده است.
    دانمارک از نظر فنی تیم خوبی است. آنها در دور مقدماتی بسیار خوب بودند. بازی مقابل آنها دیدار دشواری خواهد بود.
    در مقابل ژاپن، شما نمی توانید به سرعت بگوئید که چه اتفاقی خواهد افتاد. آنها در تمام طول مسابقه می دوند و می توانند اوضاع را مشکل کنند و شکست دادن آنها کار ساده ای نیست.
    کامرونی ها نیز از نظر فیزیکی و فنی تیم بسیار خوبی هستند."

کد:
    2009/12/5

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض فالکائو: ساحل عاج سخت ترین رقیب برزیل است

ستاره سابق سلسائو گروه 5 را سخت ترین گروه می داند.

سایت گل- فالکائو، ستاره سابق تیم ملی برزیل و باشگاه رم، در مورد مراسم قرعه کشی جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی در مصاحبه با سایت گل گفت:" به نظر من، گروه E، که از هلند، دانمارک، ژاپن و کامرون تشکیل شده، گروه مرگ است. من فکر می کنم تیمهای این گروه بسیار قدرتمند هستند. سایر گروه ها به این اندازه سخت نیستند. ما گروه هایی با دو یا سه تیم قوی داریم اما با حضور تیم های هلند، کامرون، ژاپن و دانمارک، این گروه، دشوارترین گروه است."
    فالکائو سپس در مورد تیم ملی کشورش، برزیل، و گروهی که در آن قرار گرفته صحبت کرد. برزیل، قهرمان جام کنفدراسیون های 2009، در گروه G، با کره شمالی، پرتغال و ساحل عاج هم گروه شد. او گفت:" آشکارا، برزیل در گروه ضعیفی قرار نگرفته است اما خیلی هم گروه سختی نیست. فکر می کنم قرعه خوبی برای ما بود. فکر می کنم ساحل عاج سخت ترین رقیب ماست."
    فالکائو همچنین در مورد تیم هایی که به نظرش شانس های اصلی کسب جام هستند، صحبت کرد. " فکر می کنم که تیم هایی که همیشه مدعی بودند، این بار نیز از شانس بیشتری برخوردارند. تیم هایی مانند آرژانتین، آلمان، ایتالیا، اسپانیا. تیم هایی که خوب بازی می کنند. من فکر می کنم که انگلیس با فابیوکاپلو در این جام جهانی بسیار قدرتمندتر ظاهر خواهد شد."

کد:
    2009/12/5

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •