تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 27 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 262

نام تاپيک: ADSL Shahrad / شرکت شهراد

داره خودمونی میشه 5ive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

خداوکیلی خیلی خوب
    شما بگو حتی 1 بار disمن ندارم این 7 ماه که من دارم از شهراد میگیرم پشتی بانی خیلی خوب هر ساعتی شما زنگ بزنی به 3بوق نرسیده که 1کی میگه بله بفرمایید البته این هم بگم من فقط برای شارژ زنگ زدم البته 1بار 3 صبح زنگ زدم همینجوری گفتم الان دیگه همه رفتن لالا 1بابا گفت الو من هم گفتم من 1کی از مشترکین شما هستم زنگ زدم خسته نباشید بگم پرسیدم شما خواب و زندگی ندارین گفت ............نمیشه بگم ولی جالب بود 1بار هم 13 بدر زنگ زدم از رو بیکاری دیدم بازم گفتن الو که گفتم بابا 13 بدرها گفط ما از مریخ اومدیم 13 بدر چی شما زمینیها تو این روز چیکار میکونید...بابا ایول سرعت دان هم همیشه رو 38 البته خیلی کم میشه که به 26 یا27 هم میرسه خیلی خیلی راضی هستم 25.000تومان حلالشون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام

من تازگیا از شهراد 256 حجمی گرفتم تو مرکز مخابرات کاشانی. سرعت دانلودش روزا به طور متوسط بین 90 تا 100 کیلوبایت در ثانیه یعنی معادل 768 کیلوبیت در ثانیه است. با کانکشن PPPoE تو مودم، قطعی زیاد داره. از پشتیبانیش پرسیدم گفتن که بهتره از کانکشن Bridge استفاده کنم. راستش این جوری بهتر شده و میزان قطعیش خیلی کمتر می‌شه ولی همچنان قطعی داره.
    سرعت دانلود رایگان شبانه‌اش متوسط حدود 30 کیلوبایت در ثانیه است که درست می‌شه به همون اندازه 256 کیلوبیت در ثانیه‌ای که سرویشون می‌گه. یه مشکل دیگه‌اش هم اینه که برای استفاده از دانلود رایگان شبانه که بین ساعت‌های 2 تا 8 صبح قابل استفاده است مودم حتماً باید ریستارت بشه و گرنه قبول نمی‌کنه. کلاً ساعت 2 و ساعت 8 به خاطر تغییر نوع سرویس ارتباط اینترنت قطع می‌شه که باید مودم رو ریستارت کرد و دوباره به اکانت کانکت شد تا اتصال اینترنت برقرار بشه.

به نظر من ویژگی‌هاش ایناست:
    مزایا:
    1. قیمت مناسب (حداقل نسبت به ISP قبلی من)
    2. سرعت دانلود روزانه خوب (باز هم نسبت به ISP قبلی)
    3. پینگ قابل قبول (متوسط زمان پینگ سایت‌های گوگل، یاهو، 4.2.2.4 و 8.8.8.8 تو ساعتهای شلوغ روز زیر 200ms است. معمولاً دور و ور 170-180)
    4. پشتیبانی در دسترس در اغلب اوقات (ISP قبلی من از این نظر اونقدر مزخرف بود که اصولاً باید 2-3 ساعتی کل کارت رو ول می‌کردی و مدام شماره می‌گرفتی تا وصل شه. تازه وقتی هم که وصل می‌شد، داخلی پشتیبانیش مشغول بود.)

معایب:
    1. کم بودن سرعت دانلود شبانه نسبت به روزانه (سرعت دانلود شبانه‌اش با سرعت اسمی سرویس یکیه ولی سرعت دانلود روزانه تقریباً سه برابر سرعت اسمی سرویسه)
    2. لزوم ریستارت کردن مودم برای برقراری اتصال اینترنت در ابتدا و انتهای ساعات رایگان شبانه
    3. قطعی‌های مکرر در حالت PPPoE (علی‌رغم این که در حالت Bridge قطعیش خیلی کمه شاید یکی دو بار در روز، اما به نظر من این که نمی‌شه تو این حالت بیشتر از یک کامپیوتر رو مستقیماً به اینترنت وصل کرد یه ضعف می‌شه. به ویژه برای من که همزمان یه دسکتاپ و یه لپتاپ رو استفاده می‌کنم.)

در مجموع من این سرویس رو برای کسایی که می‌خوان از دانلود رایگان شبانه خوب استفاده کنن، توصیه نمی‌کنم. خیلی دردسر سازه. باید کلی حقه و کلک بلد باشی تا بتونی از 6 ساعت ظرفیت دانلود شبانه‌اش خوب استفاده کنی. من اگه مرکز مخابراتیمون این قدر شلوغ نبود حتماً سراغ یه شرکت دیگه می‌رفتم. ولی واسه گرفتن همین سرویس هم یه 40 روزی تو نوبت بودم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام من ۱۲۸ گرفتم با ۵ گیگ حجم سرعتم چه روز و چه شب بین 180-240 هست

مرکز زارعی
    Last edited by vahabkaveh; 24-07-2011 at 21:36.

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من ۱۲۸ گرفتم با ۵ گیگ حجم سرعتم چه روز و چه شب بین 180-240 هست

مرکز زارعی
    سلام

چه جالب من هم در همین مرکز 128 دو ماه ماهی دو گیگ گرفتم ولی سرعتم تقریباً روی 512 هست. دانلود تقریباً 60

موفق باشید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام

چه جالب من هم در همین مرکز 128 دو ماه ماهی دو گیگ گرفتم ولی سرعتم تقریباً روی 512 هست. دانلود تقریباً 60

موفق باشید.
    سلام

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

کسی طرفهای سعادت اباد خط یک مگ داره سرعت شبانه اش رو بگه ؟

آخر فروم باز ARASH66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

گفتم بیاد بالا تاپیک
    یه نکته جالب به نظر من اینه که روند ثبت نام، بیشترش آنلاین و از سایت شرکت امکان پذیره بر عکس شرکت های دیگه مثل صبا که باید پست کنی اسکن کنی ببری بیاری ...!

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

کاربری از شهراد نیست نظر بده ؟؟

آخر فروم باز ARASH66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

من هستم دوست عزیز، مشکلی هست؟

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هستم دوست عزیز، مشکلی هست؟
    سلام

نه خیر. فقط اگر ممکن هست سرویس و سرعت دریافتی را بنویسد. آیا راضی هستید ؟؟ شبانه چطور ؟؟ نیم بها یا رایگان ؟؟

موفق باشید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •