باید 500 تا باشه....چون معمولا سامسونگ های جاوا و تاچ همین مقدارند.....حافظه اس ام اسش چند تا است؟
باید 500 تا باشه....چون معمولا سامسونگ های جاوا و تاچ همین مقدارند.....حافظه اس ام اسش چند تا است؟
منبع شما برای 500 و 1300 چیست؟ تو سایتی جایی دیدین؟
راحت روش برنامه ریخته می شه یا دردسر داره؟
این موبایل قدرت سی پی یو اش معلوم نیست؟
آیا منشی تلفن و بلک لیست هم دارد؟
Last edited by Badform; 01-09-2010 at 06:27.
1300 تایید می شه (البته مجموع inbox sent ....) فکر کنم تو جی اس ام آرنا نوشته بود
منشی داره
یه قسمت reject list داره فک کنم همون بلک لیست باشه
آخرین قیمت هم 197 تومن با ضمانت مایکروتل
یه سوالم دارم:
من فقط قسمت اس ام اس و براوزر (browser) اینترنت خود گوشی می تونم فارسی بنویسم و توی هیچ برنامه جاوایی نمی شه فارسی تایپ کرد. کسی می تونه کمک کنه؟ مخصوصا واسه اپرا مینی ، تایپ فارسی خیلی لازمه
کسی نیست جواب بده؟
Last edited by d_reza82; 22-09-2010 at 16:17.
سلام دوستان .
بنده قصد خرید این گوشی را دارم .
در صورت امکان لطفا راهنمایی کنید .
1- آیا نرم افزار های موبایل بانک ( مخصوصا تجارت - پارسیان ) بر روی آن نصب می شود ؟؟ " مهم این است تبادل کلید می کند ؟ یا نه ؟ "
2- همانطور که می دانید نرم افزار Google map برای GPS محدودیت هایی دارد ( دقیق نیست ) نرم افزار های دیگر را قبول می کند یا نه ؟ " مانند Garmin و Smart cam چراکه Google map هزینه بر بوده و نیاز به GPRS دارد "
3- آیا تایپ با صفحه کلید کامل QWERTY فارسی هم می نویسد ؟ من برچسب حروف فارسی را بر روی آن ندیدم . ؟؟
4- در کل شما این گوشی را ترجیح میدهید یا Nokia 6760 Slide ؟؟
متشکرم اگر راهنمایی کنید .
1 - من نرم افزار پارسیان رو دارم و هیچ مشکلی نداره، در ضمن با یه تغییر کوچیک تو برنامه های جاوا کلید های مجازی پایین صفحه رو حذف کردم و برنامه ها فول اسکرینند و با باز کردن گوشی برنامه هم می چرخه
2 - من تا حالا نتونستم برنامه gps خوبی براش پیدا کنم فقط گوگل مپ خود گوشی هست که راهنمای صوتی نداره و زیادم دقیق نیست
3 - تایپ فارسی واسه اس ام اس و اینترنتش داره ولی توی برنامه های جاوا نمی شه فارسی تایپ کرد (غیر از بعضی برنامه ها که خودشون فارسی دارن مثل دیکشنری سارا) اگه ضمانت مایکروتل باشه روی کلید ها حروف فارسی هم حک شده
4 - 100% این گوشی
نسبت به 6760 صفحه لمسی و بزرگتری داره ، وایرلس داره ، قشنگ تر و ارزون تر هم هست ، البته 6760 هم سیستم عامل داره که برا برنامه های gps خیلی خوبه
Last edited by d_reza82; 05-10-2010 at 23:59.
سلام
از راهنمایی دقیق تان بسیار سپاسگذارم ...
می شود گفت با راهنمایی شما تصمیمم در باره خرید آن گوشی به مراتب بهتر شد ...
-----------------------
در صورت امکان در باره نحوه قبول کردن و نصب برنامه های تحت جاوا بیشتر اطلاعات دهید . چراکه همانطور که مطلع هستید اینگونه برنامه ها معمولا تلورانس بالایی در فرمان پذیری و کنترل دارند . خصوصا نسخه های ایرانی ...
ممنون از پاسختون ولی منظورتون از مسئولیت این کار با خودتونه چی بود؟مگه امکان داره با این کار مشکلی پیش بیاد؟
بعدشم تا حالا از gps این گوشی استفاده کردین؟برنامه ترک بادی روش جواب میده؟
از wifi چی؟اگه استفاده کردین مشکلی نداشته؟
و در آخر حساسیت صفحش چجوریه؟حساس هست؟مگه صفحش 16 میلیون رنگ نیست پس چرا تو سایتایی مثل gsmarena و phonearena چیز دیگه ای گفته شده؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)