بیخیال بابا
عمرا ...
اینجور که اینا نوشتن با کارتهای 8600 , 9400 , 9500 و... اصلا بازی بالا نمیاد .
اینم واسه بازار گرمیه هنوز به اونجا نرسیدیم که یه همچین سیستمی واسه بازی نیاز باشه ...
بیخیال بابا
عمرا ...
اینجور که اینا نوشتن با کارتهای 8600 , 9400 , 9500 و... اصلا بازی بالا نمیاد .
اینم واسه بازار گرمیه هنوز به اونجا نرسیدیم که یه همچین سیستمی واسه بازی نیاز باشه ...
به نظر میرسه بازی بدی نیست اما باید منتظر بود.
در مورد سیستم مورد نیاز هم چیزی نمیشه گفت ...
معمولاً سیستم بالا اعلام کردن چیزی برای بازار گرمی نداره! هرچی سیستم بالاتری بخواد بازی خوب کاربرایی که بازی رو انجام میدن محدودتر میشن و سودی برای سازنده بازی نداره.
منظور از سیستم Minimum هم حداقل سیستم برای اجرای بازی در شرایط خوب و مناسب هست و اصلاً سیستم Minimum به این معنا نیست که سیستمهای پائینتر از این توانایی اجرای بازی رو ندارن منتها با کیفیت پائینتر و نامناسبتر و جزئیات کمتر گرافیکی یا رزولوشن کمتر باید بازی اجرا بشه و ممکنه خیلی جاها افت فریم ریت هم داشته باشه؛ ولی مرزی هیچوقت برای بازی نمیزارن که آقا شما اگر سیستمت از این مشخصات اینورتر بود پس بازی اجرا نشه.
خب حالا این حرف ها دیگه به کنار .
هنوز از سیستم Minimum و Recommend این بازی چیزی منتشر نشده ؟
سیستم اینجا مشخص شده البته شما به دل نگیرید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
منظور ایشون CGI هست
Computer-generated imagery
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
lمن تاحالا چیزی از این بازی نمیدوستم و سمتش هم نرفته بودم
امروز یک trailer ازش دانلود کردم دیدم عجب چیزی باحالی بود
هم گرافیکش هم gameplay و موضوع و اتمسفر بازی
باز هم یک برگ برنده دیگه برای microsoft علیه sony
اما فعلا به صورت preview
سلام
مجبور شدم برا اینکه بحث ادامه نداشته باشه چون داشت به جا های باریک میکشید) همه پستا رو بر خلاف میل باطنیم پاک کنم!
مجید جان شما هم اون پستت رو ویرایش کن و اون قسمت هاش رو بردار
اون یکی مجید دیگه هم در مورد ناتال بیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بحث کنیم... پستت رو همونجا نقل قول میکنم.
خلاصه اینکه این بحث رو تموم شده بدونید و این پست رو هم نقل قول نکنید و اصلا در مورد این موضوع اینجا بحثی نکنید!
ممنون![]()
تهیه کننده Metro هیو بینان Huw Beynon به VG247 در یک محاسبه ی ا یمیل گفت METRO طرح های و قسمت های ترسناک دارد ولی بازی ترسناکی نیست
امروز یک Trailer جدید از قسمت های شبحی شکل بازی را که در مترو موسکو واقع است نشان داد ولی بینان گفت که موفقیت 2033 در شرح بازی است
همین طور ادامه داد "که شکل های مختلف برای بازی کردن در Metro وجود دارد از زنده ماندن و ترسناک ماجراجویی تا فقط تیر اندازی
ولی در کل بازیی سینمایی است که در هر حالت و در هر صحنه و هر لحظه ی بازی برای شرح داستان و فضای بازی است.
در Metro بازی هیچوقت یک شکل نیست شما لولی بعد از لولی فقط تیر اندازی اول شخص نمی بینید ولی وقتی لول اول شخص
تیراندازی درست می کنیم خوب درست می کنیم و وقتی لول ترسناک درست می کنیم آن هم را خوب درست می کنیم
Metroبر اساس سفر یک مرد جوان برای جستجو بعد از از انفجار بمب در موسکو است
Metro در 16 مارچ برای کامپیوتر و Xbox 360 در آمریکا و اروپا 18 در استرالیا و 19 در کل دنیا در بازار می رود
بازی سنتر
اولین امتیاز بازی هم توسط Xbox World 360 داده شد و از 10 . 9 گرفت.
منبع کامل خبر :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)