تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 9 اولاول ... 23456789 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 89

نام تاپيک: چری a15

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ناكجا اباد

پيش فرض

ببينيد مهم اين نيست كه يه ماشين اولش چه قدر خوبه مهم اينه در طول زمان استفاده چه قدر خوب مي مونه .... از حق نگذريم 405 هاي 2000 ماشين هاي خوبي بودند وهستند ولي وقتي ايراني سازي شد با موتور 1800 سرگذشت خوبي رو براي 405 رقم نزد همان طوري كه ميبينيد الان ماشين هاي خشكي (صفري)هستند كه مشكل روغن سوزي وبرقي و....دارند يعني ماشيني كه هنوز يك سال هم ازعمرش نگذشته بايد موتورشو باز بكنه و.... در رابطه با چري هم بايد گفت كه خوب بودن اوليه ملاك برتري از همه ي لحاظ نميشه ....و اين هم واضح است كه ماشين هايي مثل 206و ال 90 و .... تقريباا حساب اوليه خودشون رو پس دادند ولي چري هنوز در اغاز راهه...

2. این کاربر از reza011256 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

در کل به سابقه شرکتهای خودرو سازی داخلی که نگاه کنیم تولیدات کرمان خودرو ابرومند تر از بقیه شرکتها هستند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام به بر و بچ

از یه آقای محترمی میخوام که منو راهنمایی کنه ممنون میشم اگه جواب بدید

حالا موندیم چرررررررررری بخریم یا لیفان

کل کلتونم بزارید کنار درست و حسابی جواب بنده های خدا رو بدید 15 میلیون پول میخواهیم بدیم

اگه جواب بدید ممنون میشم

البته اداره بابام خودروی لیفان میده 6800 پیش ماهی 230 تومن 48 ماهه

موندیم چکار کنیم

چری or لیفان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز MoHaMaD ZaNd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستش قيافه ليفان كه بهتره !!!
    در مورد ايمني هم چري واقعا افتضاحه !!! البته ليفان هم دست كمي از اون نداره .
    Last edited by MoHaMaD ZaNd; 28-04-2010 at 14:11.

6. این کاربر از MoHaMaD ZaNd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه سعید6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

لیفان موتوری قویتر و ظاهری به روز تری داره ولی چری دارای قیمت مناسب تریه.
    ولی به نظر من بهترین تو این رنج قیمت تندر فوله

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

بايد خدمت شما عرض كنم كه تندر 90 بيش از 60 درصدش داخلي بود كه تا چند وقت ديگه 80 درصدش ساخت داخل ميشه و ديگه نميشه بهش گفت خورويه با كيفيت !!! ( با توجه به اينه سمند يا همون خودروي مليمون 87 درصدش داخليه )
    در ضمن همين الانشم شوهر خالم كلي با تندر 90 ش مشكل داره !!!
    پس ديگه نگيد تندر 90 آخرت كيفيته !!!
    حداقلش تا اینجای کار موتور و گیربکسش ایرانی نیست.حداقلش اروپاییه.فکر کنم تمام دوستانی که ایراد میگیرن از تندر فقط گول ظاهرشو میخورن و بس.البته هر کس سلیقه ای داره و قابل احترامه سلایق دیگران.اما اصل و نصب ماشین مهمه..حالا ایران میخواد 4 تا صندلی و لاستیکو نمیدونم این وسایل درجه دو ماشینو تولید کنه.فعلا که دست به موتور گیربکس نزدن.

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

هر چی که رو ال90میزارن کیفیت بالایی داره چون توسط بازرسان رنو چک و کنترل میشه در ضمن این درصدهام که گفته میشه کذبه
    کمتر قطعه ای پیدا میکنید که ایرانی باشه....

---------- Post added at 01:39 AM ---------- Previous post was at 01:35 AM ----------

سلام به بر و بچ

از یه آقای محترمی میخوام که منو راهنمایی کنه ممنون میشم اگه جواب بدید

حالا موندیم چرررررررررری بخریم یا لیفان

کل کلتونم بزارید کنار درست و حسابی جواب بنده های خدا رو بدید 15 میلیون پول میخواهیم بدیم

اگه جواب بدید ممنون میشم

البته اداره بابام خودروی لیفان میده 6800 پیش ماهی 230 تومن 48 ماهه

موندیم چکار کنیم

چری or لیفان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    چری اتاق بزرگتری داره خانوادگی تره دوگانه سوزه
    لیفان اسپرته قدرت بیشتری داره از اپشن بیشتری بهره میبره بروزتر و جون پسندتره

داره خودمونی میشه mania2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام یازده ماهه چری a15دارم بسیار راضی هستم از همه لحاظ اگر خواستی بگیرچری ویانا بگیری شانزده سوپاپ داره
    توی دنیا غیر از ما ایرانی هیچکس ذهنیت بد نسبت به کالاهای چینی ندارد امروز چین داره ماشین پرنده میزنه خودرو را با کالای دیگر مقایسه نکنید شما تندر دارید به سلامتی اینقدر فروش داره نیاز به تبلیع ندارد این تندر

داره خودمونی میشه mb2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام یازده ماهه چری a15دارم بسیار راضی هستم از همه لحاظ اگر خواستی بگیرچری ویانا بگیری شانزده سوپاپ داره
    توی دنیا غیر از ما ایرانی هیچکس ذهنیت بد نسبت به کالاهای چینی ندارد امروز چین داره ماشین پرنده میزنه خودرو را با کالای دیگر مقایسه نکنید شما تندر دارید به سلامتی اینقدر فروش داره نیاز به تبلیع ندارد این تندر
    دوست عزیز من فک کنم شما نماینده چری تو ایران باشید . من تمام پست ها ی این تایپیک از اول تا آخر رو خوندم جالبه شما دیگران رو به داشتن تعصب زیاد متهم میکنید و میگید سنگ ماشین های اروپائی رو به سینه می زنید ولی تا بحث خودرو های چینی و نیز چری میشه خودت متعصب تری . بهرحال من نه خدای ناکرده با شما دشمنی دارم و نه میخواهم از کسی دیگه دفاع کنم فقط با توجه به مطالب ارائه شده از شما و سایر دوستان عزیز میخواهم ضمن احترام به یگدیکر ضمینه ایجاد یه بحث منطقی و عملی بدور از هر گونه تعصبات ایجاد بشه .البته جسارت بنده را نیز بپذیر

12. این کاربر از mb2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mania2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

1

دوست عزیز من فک کنم شما نماینده چری تو ایران باشید . من تمام پست ها ی این تایپیک از اول تا آخر رو خوندم جالبه شما دیگران رو به داشتن تعصب زیاد متهم میکنید و میگید سنگ ماشین های اروپائی رو به سینه می زنید ولی تا بحث خودرو های چینی و نیز چری میشه خودت متعصب تری . بهرحال من نه خدای ناکرده با شما دشمنی دارم و نه میخواهم از کسی دیگه دفاع کنم فقط با توجه به مطالب ارائه شده از شما و سایر دوستان عزیز میخواهم ضمن احترام به یگدیکر ضمینه ایجاد یه بحث منطقی و عملی بدور از هر گونه تعصبات ایجاد بشه .البته جسارت بنده را نیز بپذیر
    دوست من چری اینقدر مشتری داره نیاز به تبلیغ ندارد بطوری که سناباد خودرو چندی پیش به نمایندگی ها اعلام کرد ثبت نام نکنید تا تعهداتش عمل کنه روز به روز هم داره توی خیابانها بیشتر میشه من میگم تندرهشت میلیونی را چرا ما باید پانزده میلیون بگیریم به نفع سودجویان ازش تبلیغ کنیم تعصب بی جا هم ندارم چون سنم
    از تعصب بچگانه گذشته تندر ماشین خوبی هست به شرط اینکه باقیمت واقعی فروخته شه
    خلاصه بنظر شما این قیمت بابت تندر مناسب هست برادر گلم ؟ امیدوارم شما منطقی باشید جسارت منم ببخشید... هرکس هم هر ماشینی سوار میشه خدا کند باعث خوشی واسش باشه وخیرش را ببینه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •