تمام فارسی نگار ها را من دارم
تمام فارسی نگار ها را من دارم
دو تا راه هست
1 اينكه از فارسي نويس استفاده كني براي مثال فارسي نويس مريم شبيه به word pad هست اول بايئ نرم افزار ميرم را اجرا كني متنتو توش تايپ كني بعدي از اون كپي بگيري بياي تو فلش past كني و فونت ههاي مخصوص مريم رو انتخاب كني
راه دوم استفاده از كامپونتي هست كه وقتي تو فلش اضافه مي شه به صورت
مستقيم مي توني تايپ فارسي كني
بهترین برنامه رو از اینجا بگیرید. فقط همینو بگم که فونت نمی خواد. یعنی با فونت های استاندارد هم میشه تایپ کرد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
من همه برنامه ها رو امتحان كردم هر كدوم يه مشكلي داشت
ببينيد من ميخوام از word يك متن رو بيارم تو فلش...
كه هم بتونم متن رو ويرايش كنم...هم اينكه متن منظم بياد...كلي نرم افزار ديدم كه همه توش متن فارسي
بوده...آخه چجوري آوردنشون؟
من یه جا خوندم فلش CS5 همچین کاری می کنه. یعنی مشکل فارسی نویسی رو کلاً حل کرده. ولی خودم تا حالا فرصت نکردم امتحان کنم.
آره مشكل فارسي نويسي رو حل كرده ولي اين در شرايطيه كه فقط متنتون توش فارسي باشه...يعني اگر يك كلمه انگليسي باشه كل اون خط به هم ميريزه....
بچه ها جون عزيزتون كمك كنيد...من متن رو با هزار بدبختي آوردم تو فلش ولي مشكل اساسي تري دامن گير شده و اون اينه كه متن رو نميشه توش Justify كرد....يعني نميشه متن رو چپ و راستش رو منظم كرد!!!
من با روش زیر تست کردم بهم نریخت :
ابتدا در محیط فلش Ctrl + U بزنید تا تنظیماتش بیاد. بعد وارد قسمت Text بشید. اونجا تیک Show right-to-left text options و right-to-left text flow رو بزنید:
و بعد تنظیمات زیر رو در محیط اصلی نرم افزار انجام بدید :
امیدوارم برای شما هم کار کنه.
تا بعد ...
خوب دوستان عزیز من
من می خوام مشکل اکثر شما ها رو حل کنم
و اون استفاده از فارسی نویس Parand می باشد این نرم افزار نرم افزار بسیار خوبی است که به شما این امکان رو میده که هنگام تایپ در فلش اگر در حال نوشتم فارسی هستید و بخواهید بین متن انگلیسی تایپ کنید هیچ یک از خط های شما به هم نریزه در ضمن این امکان رو هم داره که یک سری متن رو در فلش کپی کنید بدون به هم ریختگی در متن.
من این نرم افزار رو در وبلاگم آپلود کردم شما می تونید به آدرس زیر بروید و اون رو دانلود کنید
آدرس:
آموزش نرم افزار رو در یک پست جدید می گم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تشکر فراموش نشه.
Last edited by iman129080; 09-08-2010 at 00:36.
خوب نرم افزار رو دانلود کردید؟
نرم افزار رو نصب کردید؟
خوب بریم سراغ آموزش
کار با این نرم افزار خیلی آسون می باشد
برای استفاده ابتدا نرم افزار رو اجرا کنید
پس از اجرا مستطیل کوچکی بر روی صفحه ظاهر می شه که از دوتا دکمه تشکیل شده.
دکمه سمت چپ:
برای تایپ مستقیم در فلش از دکمه سمت چپ استفاده میکنید وقتی بر روی دکمه کلیک کردید پیغامی به شما نشان داده می شود نترسید خطا نیست اون پیغام رو OK کنید تا برنامه اجرا بشه بعد از اجرا شما باید آیکون اون رو کنار ساعت ویندوزتون ببینید که حتما می بینید
بعد وارد فلش بشید
با استفاده از ابزار TEXT کارد متنی رو روی صفحه بکشید اما یه مشکل
که شاید زیاد خوشایند نباشه فونتهای برنامه محدود البته باید بگم که فونتهای برنامه هم قشنگه و جای نگرانی نیست خوب شما ابتدا از قسمت فونت فلش یکی از فونت هایی رو که با FPT شروع می شوند رو انتخاب کنید بعد دکمه های CTRL+P رو همزمان با هم فشار بدید و یک صدای بوق در کامپیوترتون می شنوید که بیانگر اینه که شروع به تایپ کنید همین
و اما نکته ها:
بعد از پایان هر بار نوشتن فارسی یادتون باشه که با استفاده از دکمه های CTRL+P برنامه رو از حالت فارسی نویسی خارج کنید.
خوب حالا دکمه سمت راست:
خوب من با این قسمت کار نکردم خوب یعنی کار کردم نفهمیدم چه طور کار میکنه دوستان زحمت بکشن اگر فهمیدن ندا بدن
پایان آموزش ساعت 2:12 دقیقه نیمه شب
Last edited by iman129080; 09-08-2010 at 01:14.
سلام دوستان
من قبلا ویندوز اکس پی داشتم و با نرم افزار مریم توی فلش راحت فارسی رو تایپ میکردم،
الن مشکلم اینکه ویندوز 7 نصب کردم و فارسی ساز مریم نصب نمیشه،flash cs3 هم دارم،چیکار کنم؟
IPT5 هم امتحان کردم جواب نداد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)