اره درست میگی من هم دقیقا این نقطه هارو میبینم..حالا جالب ینکه تو دفترچه هم ذکر شده که این نقطه ها پیکسل هستن که بطور دائم درحال روشن و خاموش شدن هستن(اخرش هم گفته این یک نقص نیست)
تو فترچه ای که از سایت پاناسونیک دانلود کردم..همچین چیزی ذکر نشده!!!
من این نقطه هارو تو تصاویر sd از فاصله 2 متری هم میبینم..
مطلبی در یکی از فروم های خارجی در این مورد خوندم که به نظرم علت را توضیح میده و میگه این جزو ویژگیهای پلاسما است و برای فواصل نزدیک این مساله وجود داره.
The observation that there is a fine "grain" or "noise" or "dithering" in the image from a plasma set probably means nothing more than that you were too close for the size screen you were viewing. Recall that each individual pixel of a plasma is composed of three individual cells which are Red/Green/Blue in color. If you can see that structure, or the "screen door effect" which is the border between cells, then you are too darned close.
Sitting that close to an LCD would not be a problem, the Red/Green/Blue light all eminates from the same area. However there is another effect when you are too close to an LCD, you start to get loss of contrast or blueish blacks from the periphery of the screen due to viewing angles.
Honestly, you need to be 1-2 screen diagonals away to see the entire image. More than that and you start to lose the immersive experience, less than that and you notice the structure of the screen.
با توصیفی که کرده به نظرم پلاسما ۴۲ اینچ برای فواصل کمتر از ۲ تا ۲.۵ متر مناسب نیست. (۴۲ اینچ میشه ۱۰۲ سانتی متر که حداقل دو برابر فاصله لازم داره)
البته این متن را راجع به سوال راجع به پلاسما مدل ذ۶۵۰ سامسونگ نوشته:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نکته ای که می خواهم برای سایر دوستان که بعدا این مطلب را می خوانند اضافه کنم و متاسفانه جایی نخوانده ام این است که سامسونک هم پلاسما و هم ال سی دی مدل b650 دارد و اگر در انجمن های گفتگوی های خارجی samsung lcd b650 پیدا کردید معادل با همین samsung lcd b690 در ایران است و ظاهرا شماره این مدل در ایران از b650 به b690 عوض شده تا هم با پلاسما مدل b650 که مدل ۵۰ و ۵۸ اینچ داره و در ایران هم موجوده اشتباه نشه و هم با مدل های b650 که از بانه به صورت قاچاق و بدون گارانتی میاد تمایز ایجاد کنه و کسی که b690 lcd می خواهد نتواند آنرا در بانه پیدا کند.
نام کامل این تلویزیون در انجمن های خارجی LN40B650 است و مدل های متنوع ۴۰ و ۴۶ و ۵۰و ۵۸ دارد و L در ابتداش احتمالا به معنی LCD و N به معنی تولید ویژه North America و 40 نشانه ۴۰ اینچ بودن و B نشانه تولید ۲۰۰۹ و 6 نشانه سری ۶ سامسونگ و 50 شماره مدل آن است. این محصول سامسونگ در ایران به شماره LA40B690 که مجددا L نشانه LCD و A نشانه Asia است و مدل های ۴۰ و ۴۶ ۵۰ دارد ارایه شده است.
شماره مدل پلاسما PN50B650 و PN58B650 است که باز هم P به معنی Plasma و N برای North America است و در ایران به شماره PA50B650 و PA58B650 که A نشانه Asia است.
دوستان باید توجه کنند که در مدل های آسیایی تفاوت هایی نسبت به مدل های آمریکایی یا اروپایی وجود دارد و با دانلود کردن کاتالوگ هر مدل و مقایسه میتوانند به اطلاعات بیشتری برسند. ضمن اینکه اغلب جداولی که تلویزیون ها را رتبه بندی کرده اند مدل های آمریکایی را تست کرده اند و این رتبه های برای مدل های موجود در ایران متفاوت است.
شماره ها و امکانات تلویزویون های پاناسونیک هم برای ایران متفاوت است و حتما به این مورد توجه کنید.
در مورد برفک در G10 هم من فکر میکنم کلا مدلهای داخل ایران ویژگیهاشون با مدل هایی که دوستان در گوگل جستجو می کنند و مقایسه ها و رتبه بندی ها را می خوانند متفاوت است و دفترچه ا.ی که از سایت پاناسونیک دانلود میکنیم برای مدل داخل ایران جوابگو نیست و باید دفترچه مدلی که به مدل ایران نزدیک تر باشه را پیدا کنیم. مثلا مدل اروپایی یا اگر موجود بود همان مدل خاور میانه ای.
متاسفانه چون من کاربر جدید هستم هر مطلبی که می نویسم باید توسط مدیران انجمن تایید بشه و به همین دلیل با یک روز تاخیر منتشر میشه که دوستان از این بابت می بخشند.