تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 66 اولاول ... 23456789101656 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 657

نام تاپيک: اساتید راهنمایی تخصصی لطفا G10 یا B690

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام آقا رضا
    من نقد خریدم با سینما که شد 1.888 تومن ( یکماه پیش حدود 100 تومن گرونتر بوده . من تخفیف نگرفتم و فکر کنم خیلی هم بهت تخفیف بدن 5 تومن هست ! )
    راستش مثکه سینما رو چند روز بعد می دم و طرف میاد 5 تومن هزینه نصب سینما می گیره ( تلوزیون رایگانه ) و چون من گفتم یکروز بیاید هردوتاش رو بیارید پس 2-3 روز بعد از خریدم ( با آماده شدن سینما ) قرار شده بیان . دیروزم نیومدن و امروز عصر قول دادن بیان !!
    تمام فروشگاههایی که من سرزدم ، مشکلی با اینکه سینما رو نخوای نداشتن . بین 320 تا 330 تومنی هم کم می کردن اگر نمی خواستی و تبعا می تونستی سینمای بهتری رو بخوای و تفاوت قیمتش رو بپردازی
    ولی جوریکه من دیدم بعد از سینمایی که روی b690 هست ، سینمای بعدی حدودا 100 تومنی بالاتره قیمتش ( و مثکه بلوتوث داره که جالبه اما واقعیتش اینه که من واقعا دیگه پول نداشتم . اگر یادتون باشه اولشم قرار بود تا 1.500 یه چیزی بخرم و الان درحدود 2150 خرج شده )
    چرا 2150

چون 1.888 تلوزیون شد و 250 تومن میز و بماند 5 تومن - 10 تومنهایی که هزینه نصب و حمل و نقل ، سینما و میز و این چیزا شده . یه ست تمییز کننده lcd شامل مایع و فرچه و دستمال هم خریدم 15 تومن ( می خوام بگم خرج خرده ریز هم داری )

خب هنوز تلوزیون نصب نشده که من بتونم چیز بیشتر بهت بگم اگر می شد هم نمی تونستم چون باید بگم نصاب بیاد و تلوزیونهای ایران رو با ریسیور برامون بگیره و اونوقت شاید بشه در مورد کیفیتش صحبت کرد

آها اینو بگم که چرا من طرف ال جی نرفتم ؟
    یکیش برمیگرده به اینکه LG سابقه خوبی پیش من نداره ! یکیشم برمیگرده به اینکه باندهای سینمای خانگیش از نظر من ( با احترام ) بشکل ویران کننده ای زشت بود و در نهایت فکر نمی کنم نه سامسونگ برتری محسوسی به LG های همرده اش داشته باشه و نه ال جی نسبت به سامسونگهای هم رده
    چرا G10 نخریدم ؟
    1- اینجوری که من دیدم مصرف برقش لااقل دوبرابر b690 هست ( حداقل ) و وقتی بسلامتی و میمنت یارانه های برق برداشته بشه اونوقت بنظر من 10% مصرف بیشتر هم به چشم میاد چه برسه به 110% !
    یه نگاهی به فیش برقتون بندازید می بینید که مثلا نوشته . قابل پرداخت 5 تومن ، یارانه پرداختی 25 تومن !!! ( بزودی کل 30 تومنش رو باید ما بدیم ! )
    2- دکورش واقعا بی روح بود ( از نظر من البته )
    3- امکاناتش بسیار پایین بود ( فکر کن تصویر در تصویرم نداشت ) و همونطور که گفتم وقتی این تلوزیون وارد خونه میشه شما دیگه نمی تونی بذاریم بغل B690 و نتیجه بگیری که یکمی واضحتر پخش می کنه یا رنگاش یکم بهتره . اونجا شما می مونی و یک تلوزیونی که هرکس از در وارد میشه می گه " 1.5 دادی اینو خریدی ؟ خب می رفتی LH500 یا B690 می خریدی ... " ( هردوی اینا بدون سینمای خانگی با اختلاف 10 -20 تومن با G10 هم قیمت هستند )
    البته منظور من این نیست که بخاطر حرف مردم بری خرید کنی اما من معتقد بودم که همین حرف رو خودم فردا به خودم خواهم زد . اغلب تفاوتها در تلوزیونهای همرده فقط وقتی مشخص میشه که تلوزیونها دقیقا کنار هم باشن ( مثلا من بین lh50 و lh70 با اینکه روی کاغذ مشخصات متفاوتی دارند اما با کلی دقت هیچ تفاوتی حس نکردم )

بهرحال تصویر G10 در هنگام پخش فیلم HD کمی بهتر از B690 و بطور واضحی بهتر از S10 بود . این غیرقابل انکاره اما همین G10 وقتی داشت بازی فوتبال شبکه 3 رو نشون میداد بشکل ویران کننده ای تصویرش مزخرف بود بطوری که دهن من باز مونده بود .
    فروشنده می گفت شما که می خوای g10 بگیری . برو s10 بگیر حدودا 1.100 و این 400 تا تفاوت رو یک سینمای خانگی خوب پاناسونیک بردار ( شاید راست می گفت . اختلافشون روی کاغذ 400 تومن نیست . ولی من دقت کردم واقعا مشکی s10 پیش مشکی g10 بور و کمرنگ بنظر می رسید و من اگر می خواستم پاناسونیک بردارم ترجیح می دادم همون g10 رو بردارم . بازم شما می تونی روی این قضیه s10 و سینمای خانگی فکر کنی . اینجوری مشکل usb هم حل میشه خود به خود )

دیگه نمی دونم چی بگم
    هر اتفاقی برام افتاده بود طی این روزها برات تعریف کردم
    بازم سوالی بود من درخدمتم
    سلام

ممونم. واقعیت اینه که من همه مواردی که گفتید را قبول دارم و دارم خودم را قانع میکنم که G10را که الان خیلی توجه بهش شده و امتیاز بیشتری براش در نظر گرفتن را کنار بگذارم و فردا بم نگن رضا جان شما که اهل تحقیقی دیگه جرا ظاهر سامسونگ و ۲۰ تومان پول برق و برق و لعاب LCD و غیره گولت زد نرفتی پلاسما G10بکیری!
    من علاوه بر موارد فوق یک مشکل دیگه با G10 دارم که امیدوارم شما و سایر دوستان راهنمایی کنید.
    مساله اینه که من از فواصل نزدیک با این تلویزیون سرو کار دارم یعنی ۱ تا ۲.۵ متر و در نور کم و در این فواصل نقطه های ریز ریز تصویر پلاسما کاملا به چشمم میاد و رو اعصابه. یعنی تصویر را پر از ذرات ریز در حال حرکت میبینم که در فاصله کم تکون تکون میخورند.
    اگر فاصله را زیاد کنم این مشکل را ندارم ولی در ساموسونگ با این مشکل روبرو نیستم. آیا شما هم همین تجربه را دارید؟

پروفشنال abbas_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام

ممونم. واقعیت اینه که من همه مواردی که گفتید را قبول دارم و دارم خودم را قانع میکنم که G10را که الان خیلی توجه بهش شده و امتیاز بیشتری براش در نظر گرفتن را کنار بگذارم و فردا بم نگن رضا جان شما که اهل تحقیقی دیگه جرا ظاهر سامسونگ و ۲۰ تومان پول برق و برق و لعاب LCD و غیره گولت زد نرفتی پلاسما G10بکیری!
    من علاوه بر موارد فوق یک مشکل دیگه با G10 دارم که امیدوارم شما و سایر دوستان راهنمایی کنید.
    مساله اینه که من از فواصل نزدیک با این تلویزیون سرو کار دارم یعنی ۱ تا ۲.۵ متر و در نور کم و در این فواصل نقطه های ریز ریز تصویر پلاسما کاملا به چشمم میاد و رو اعصابه. یعنی تصویر را پر از ذرات ریز در حال حرکت میبینم که در فاصله کم تکون تکون میخورند.
    اگر فاصله را زیاد کنم این مشکل را ندارم ولی در ساموسونگ با این مشکل روبرو نیستم. آیا شما هم همین تجربه را دارید؟
    اره درست میگی من هم دقیقا این نقطه هارو میبینم..حالا جالب ینکه تو دفترچه هم ذکر شده که این نقطه ها پیکسل هستن که بطور دائم درحال روشن و خاموش شدن هستن(اخرش هم گفته این یک نقص نیست)
    تو فترچه ای که از سایت پاناسونیک دانلود کردم..همچین چیزی ذکر نشده!!!
    من این نقطه هارو تو تصاویر sd از فاصله 2 متری هم میبینم..

3. این کاربر از abbas_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اره درست میگی من هم دقیقا این نقطه هارو میبینم..حالا جالب ینکه تو دفترچه هم ذکر شده که این نقطه ها پیکسل هستن که بطور دائم درحال روشن و خاموش شدن هستن(اخرش هم گفته این یک نقص نیست)
    تو فترچه ای که از سایت پاناسونیک دانلود کردم..همچین چیزی ذکر نشده!!!
    من این نقطه هارو تو تصاویر sd از فاصله 2 متری هم میبینم..
    مطلبی در یکی از فروم های خارجی در این مورد خوندم که به نظرم علت را توضیح میده و میگه این جزو ویژگیهای پلاسما است و برای فواصل نزدیک این مساله وجود داره.
    The observation that there is a fine "grain" or "noise" or "dithering" in the image from a plasma set probably means nothing more than that you were too close for the size screen you were viewing. Recall that each individual pixel of a plasma is composed of three individual cells which are Red/Green/Blue in color. If you can see that structure, or the "screen door effect" which is the border between cells, then you are too darned close.

Sitting that close to an LCD would not be a problem, the Red/Green/Blue light all eminates from the same area. However there is another effect when you are too close to an LCD, you start to get loss of contrast or blueish blacks from the periphery of the screen due to viewing angles.

Honestly, you need to be 1-2 screen diagonals away to see the entire image. More than that and you start to lose the immersive experience, less than that and you notice the structure of the screen.

با توصیفی که کرده به نظرم پلاسما ۴۲ اینچ برای فواصل کمتر از ۲ تا ۲.۵ متر مناسب نیست. (۴۲ اینچ میشه ۱۰۲ سانتی متر که حداقل دو برابر فاصله لازم داره)
    البته این متن را راجع به سوال راجع به پلاسما مدل ذ۶۵۰ سامسونگ نوشته:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نکته ای که می خواهم برای سایر دوستان که بعدا این مطلب را می خوانند اضافه کنم و متاسفانه جایی نخوانده ام این است که سامسونک هم پلاسما و هم ال سی دی مدل b650 دارد و اگر در انجمن های گفتگوی های خارجی samsung lcd b650 پیدا کردید معادل با همین samsung lcd b690 در ایران است و ظاهرا شماره این مدل در ایران از b650 به b690 عوض شده تا هم با پلاسما مدل b650 که مدل ۵۰ و ۵۸ اینچ داره و در ایران هم موجوده اشتباه نشه و هم با مدل های b650 که از بانه به صورت قاچاق و بدون گارانتی میاد تمایز ایجاد کنه و کسی که b690 lcd می خواهد نتواند آنرا در بانه پیدا کند.
    نام کامل این تلویزیون در انجمن های خارجی LN40B650 است و مدل های متنوع ۴۰ و ۴۶ و ۵۰و ۵۸ دارد و L در ابتداش احتمالا به معنی LCD و N به معنی تولید ویژه North America و 40 نشانه ۴۰ اینچ بودن و B نشانه تولید ۲۰۰۹ و 6 نشانه سری ۶ سامسونگ و 50 شماره مدل آن است. این محصول سامسونگ در ایران به شماره LA40B690 که مجددا L نشانه LCD و A نشانه Asia است و مدل های ۴۰ و ۴۶ ۵۰ دارد ارایه شده است.

شماره مدل پلاسما PN50B650 و PN58B650 است که باز هم P به معنی Plasma و N برای North America است و در ایران به شماره PA50B650 و PA58B650 که A نشانه Asia است.

دوستان باید توجه کنند که در مدل های آسیایی تفاوت هایی نسبت به مدل های آمریکایی یا اروپایی وجود دارد و با دانلود کردن کاتالوگ هر مدل و مقایسه میتوانند به اطلاعات بیشتری برسند. ضمن اینکه اغلب جداولی که تلویزیون ها را رتبه بندی کرده اند مدل های آمریکایی را تست کرده اند و این رتبه های برای مدل های موجود در ایران متفاوت است.

شماره ها و امکانات تلویزویون های پاناسونیک هم برای ایران متفاوت است و حتما به این مورد توجه کنید.

در مورد برفک در G10 هم من فکر میکنم کلا مدلهای داخل ایران ویژگیهاشون با مدل هایی که دوستان در گوگل جستجو می کنند و مقایسه ها و رتبه بندی ها را می خوانند متفاوت است و دفترچه ا.ی که از سایت پاناسونیک دانلود میکنیم برای مدل داخل ایران جوابگو نیست و باید دفترچه مدلی که به مدل ایران نزدیک تر باشه را پیدا کنیم. مثلا مدل اروپایی یا اگر موجود بود همان مدل خاور میانه ای.

متاسفانه چون من کاربر جدید هستم هر مطلبی که می نویسم باید توسط مدیران انجمن تایید بشه و به همین دلیل با یک روز تاخیر منتشر میشه که دوستان از این بابت می بخشند.

5. این کاربر از Reza.mp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من در مورد مدل های مختلف ۴۲ اینچ پلاسما Panasonic G10 جستجو کردم و تنوع مدلها خیلی خیلی زیاده واقعا نمیدونم کدوم تو ایران عرضه شده و تفاوتش با مدلی که در سایتها مقایسه شده یعنی مدل TC-P42G10 چیه! لطفا دوستان راهنمایی کنند:

TX-P42G10E
    TX-P42G10B
    TX-PF42G10
    TX-P42G10L
    TC-P42G10
    TC-P42G10X
    TH-P42G10S
    TH-P42G10K
    TH-P42G10T
    TH-P42G10D
    TH-P42G10C
    TH-P42G10M
    TH-P42G10R
    TH-P42G10P
    TH-P42G10A
    TH-P42G10Z
    TH-P42G10H
    TH-P42G10W

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

حالا با این تفاسیر برای دیدن شبکه های تلویزیون و ماهواره G10 یا B690 ؟
    یه سوال دیگه
    زاویه دید این B690 چنده؟
    Last edited by smallfrank; 06-11-2009 at 09:14.

پروفشنال djmilad_mrb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوسن من آقا رضا ممنون بابت اطلاعات تکمیلی که اضافه کردید پس به نظر شما مشکل برفک در ال سی دی ها وجود نداره؟؟؟

راسیتش منم مثل بقیه اعضای این تالار نظرم روی پاناسونیک v10 بود منتها تا الان به قضیه فکر نکرده بودم (مشکل برفک)

به خدا گیج شدم دیروز رفتم بازار کلی مدل دیدم و جالبش این بود که همه مثل هم بودن و تفاوتی با هم نداشتن شاید یه مدل از سونی بود که تصویر بهتری داشت مدل x46 منم مثل شما تا همین حد می خوام هزینه کنم و دقیقا بیشتر استفاده هم مربوط به کانلهای sd میشه

شما هم اگه به یه جمع بندی رسیدی تاپیکو بی خبر نزار

پروفشنال djmilad_mrb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

امیر جان شما در این مورد نظری نداری؟؟؟
    راسی امیر جان دیروز رفتم و پلاسمای سامسونگ مدل b650 رو دیدم البته من آماتوری نگاه کردم اما به نظرم کیفیت نمایشش نسبت به ال سی دی ها خیلی مات تر بود اصلا به دلم ننشست

آخر فروم باز m654's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

امیر جان شما در این مورد نظری نداری؟؟؟
    راسی امیر جان دیروز رفتم و پلاسمای سامسونگ مدل b650 رو دیدم البته من آماتوری نگاه کردم اما به نظرم کیفیت نمایشش نسبت به ال سی دی ها خیلی مات تر بود اصلا به دلم ننشست
    شاید منظورتون پوشش شیشه‌ایه که در پلاسما با وجود گازها اجتناب‌ناپذیره؛ اِل‌سی‌دی هم به‌طور مشخص روشنایی بالاتری داره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

------------------Deleted------------------
    bye everyone
    Last edited by ehs_soltany; 11-12-2009 at 20:26.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

------------------Deleted------------------
    bye everyone
    Last edited by ehs_soltany; 11-12-2009 at 20:26.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •