اخه اگه قرار بود تو فنلاند و نروژ و غیره هم فروش نداشت که اونجا دم و دستگاه داره و ... دیگه هیچی .. فکر کنم یه شهر به اسم نوکیا هم تو فنلاند هست که همه چی نوکیاههبایدم بازار فروشش تو شمال با توجه به وجود فنلاند بره بالا
اخه اگه قرار بود تو فنلاند و نروژ و غیره هم فروش نداشت که اونجا دم و دستگاه داره و ... دیگه هیچی .. فکر کنم یه شهر به اسم نوکیا هم تو فنلاند هست که همه چی نوکیاههبایدم بازار فروشش تو شمال با توجه به وجود فنلاند بره بالا
آمریکا حدود 300 میلیون و ژاپن 150 میلیون نفر جمعیت دارن ! یعنی جمعشون حتی به 10% جمعیت جهان نمیرسه !امریکا خودش 400 میلیون فکر کنم جمعیت داره که کشور پیشرفته ای هم هست یا ژاپن ..
تازه تو آمریکا و ژاپن هم که بازار دست سامسونگ نیست که الکی روشون حساب میکنین![]()
من از مجید جان درخاست میکنم اسم تاپیکو درست کنه
نوکیا از جاپون اخراج میشود نه خارج میشود![]()
قبول کنید تو ایران مردم بیشتر به قیافه و اسم اهمیت میدن
مثلاً وقتی میگی ان97 فک میکنن حالا چیه![]()
ولی مردم کشورای پیشرفته اینجوری نیستن
اگه اینجوری بود هیچ وقت مثلاً آیفون نمیتونست به اینجا برسه ...... فک کنید اوناهم مثه ایرانیا بدون هیچ تحقیقی هی میرفتن نوکیا میخریدن و اصلاً در مورد برندهای جدید تحقیق نمیکردن
نتیجه گیری: حالا که ما مثه بقیه ایرانیا نیستیم و مثل کشورهای پیشرفته تو فروم فعالیت میکنیم باید مثه همون پیشرفته ها در مورد گوشی تحقیق کنیم و نتیجش این میشه که ما ها اصلاً نباید طرفدار نوکیا باشیم
![]()
![]()
نمیدونم بعضیا چجوری با اینکه روشن فکرن و تو فروم فعالیت میکنن بازم از نوکیا طرفداری میکنن![]()
(در یه کلام : افراد روشن فکر نباید دنبال گوشیهای خز برن )
ادیت : ما هم تا یه چیزی میگیم خلع درجه میشم ... کاربر فعال بودیم شدیم اخر فروم باز ..... یه درجه بیایم پایینتر معلوم نیست چی میشه !
به همین دلیل از مجید جان و سایر مدیرای عزیز از همین الان معذرت میخام
Last edited by hasanmotori; 06-11-2009 at 23:50.
چی شد ؟
خبری از مدرک نشد ؟؟![]()
لازم شد چندتا نکته رو اشاره کنم .
به آپاچی خان . خوبی رئیس ؟ موتوئی هستی هنوز ؟![]()
در مورد آمارت باید بگم این شرکت Krusell آمارش واسه خودش هستش . ببین این Krusell کیف و .... گوشی میسازه و آمارهائی که هر ماه میده بیرون از روی فروش همین چیزها هستش . تو لیستش هم سامسونگ هیچ وقت جائی نداشته چون سامسونگ بیشتر گوشیهائی که به لوازم چانبی احتیاج دارن خودش میزراه توی پکش .
پس این آمار فرت![]()
بیا خود سایت بدبخت هم اینو گفته که :![]()
Don’t forget to take in consideration that this list is based on the number of cases ordered from Krusell during the month of October 2009. It’s not an official worldwide list or anything of that sort
سعید یه بار دیگه هم بهت گفتمپا رو دم شیر نذار
![]()
ببین K800 به خاطر تنظیمات دوربین بهترین کمرافون سال 2006 شد نه کیفیت . 100 بار دیگه هم بگی بازم آمار تغییر نمیکنه .
مخلصیم .
Last edited by S A M S U N G; 06-11-2009 at 23:50.
به نظر من به انتخابای همدیگه اگر احترام بزاریم این بحثا پیش نمیاد
یکی نوکیا رو انتخاب میکنه یکی سامسونگو
چرا همدیگرو مسخره میکنین؟(البته خودتونو مسخره کردین)![]()
امارت قدیمیه .. مهم جمعیت جهان نیست مهم جمعیت جهان پیشرفتس!
اوکیامارت قدیمیه .. مهم جمعیت جهان نیست مهم جمعیت جهان پیشرفتس!
گیریم حرف تو درست
یعنی فقط آمریکا و ژاپن پیشرفته اند
روسیه و آلمان و ... تبخیر فرت دیگه![]()
جمعیت جهان مگه چقدره؟
پاکستان ب اینکه پیشرفته اس ولی مردم پیشرفته ای نداره
هند هم همینطور
کشورهای افریقایی به غیر از افریقایی جنوبی و چند تا کشور دیگه که تقریبا میشه 100 میلیون پیشرفت ه ان بقیشون همه بدون اطلاعاتن .. که سامسونگ بازار افریقای جنوبی رو هم از دست نوکیا گرفت ...
میمونه چند تا کشور اروپای غربی بعلاوه شرق اسیا .. یعنی کره و ژاپن و مالزی و تایلند ... که نوکیا تو هیچ کدومشون جایگاه خوبی نداره ..
حالا بازار پر فروش نوکیاها کجاهاست .. ایران ... امارات ... عربستان .. افریقا ... پاکستان .. افغانستان و فنلاند که مال خودشه بعلاوه چند تا از همسایه هاش و کشورهایی از این دست ...
چرا اتفاقا چین هم قبول دارم .. کلا چین کشوریه که همه توش هستن .. مخصوصا سامسونگ و نوکیا ... اینو میتونی از مدل های تقلبی سامسونگ متوجه بشی و همینطور نوکیا ...
ولی چین هم تقریبا شامل همون کشورهای پیشرفته با مردمی نا اگاه میشه هر چند که از پاکستان و هند مردمش از اطلاعات روز اگاه ترند ... ولی هیچ وقت مردمش مثل ژاپن یا امریکا نبودند و نیستن و ادمای ساده بدون اطلاعات زیاد داره
چشم ..شب بخیر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)