فعلا که معرفی شده ... بهتره صبر کنی فعلا دارن پیش فروش میکنن
فعلا که معرفی شده ... بهتره صبر کنی فعلا دارن پیش فروش میکنن
بچه ها يه چيزي بگم دعوام نكنينا :دي
8800 چيه؟ اون چطوريه؟
شما اصلا دور آيفون و نميدونم HD2 . اينا رو خط بكش
بايد بري دنبال همون گوشي هاي لوكس كه قيمت بالا دارن و اصلا هدفشونم همين هدف شماست، يعني جذاب و شيك بودن و يه جورايي نشانه اشرافيته
همون مدل سامسونگ كه دوستان گفتن يا مثلا Aura از موتو يا اين تيپ گوشي ها هيچوقت زياد تو دست مردم ديده نميشن
ولي آيفون و HD2 و اين موارد هر چيم گرون باشن به دليل عاكه پسند بودنشون به هر حال زيادن ، البته نه اونقد كه آزار دهنده باشه اما به هر حال گوشي عامه هستن
نه هیچ کجا نیومده. تقریبا 1 ماه دیگه وارد اروپا میشه شاید یخورده هم زودتر اما تو این یکی دو هفته نمید.
در پست قبلیم مطلبی رو این سایت اینجاکرد اما اون انجمن که گفتم اینجا بود.
این سامسونگ هم که دوستمون معرفی کردند هم گزینه خوبیه و منم تایید میکنم.
يعني من اشرافيم ؟؟ آخ جونمي :دي
نه بابا من فقط چون اعصابم از خز شدن خورد شده گفتم ديگه يه گوشي ميگيرم كه هيشكي نداشته باشه ..
برا همين هم به شما ها زحمت دادم كه راهنماييم كنين
چون سري هاي قبل خودم تصميم گرفتم ضايع شدم گفتم اين سري دوستام تو P30 تصميم بگيرن
بالاخره گوشی که امکانات بالا داشته باشه و کاربردیتر باشه تا حدودی میشه گفت احتمال خز شدنش بالاست.(خود آیفون هم با داشتن قیمت بالا تقریبا میشه گفت تو دست اکثر افراد دیده میشه)نه بابا من فقط چون اعصابم از خز شدن خورد شده گفتم ديگه يه گوشي ميگيرم كه هيشكي نداشته باشه ..
خوب اگه شما میخوایین گوشی بخرین که فقط کلاس داشته باشه و کاربرد زیادی نداشته باشه میتونید گوشیهایی مثل 8800 نوکیا و... رو بخرین.
ولی اگه دنبال گوشی میخوایین برین که کارایی و امکانات خوبی داشته باشه میتونید ازiphone 3gs و یا htc hd2 که از بهترینها هستند یکیش رو انتخاب کنید.
کلا به نظر من در انتخاب گوشی به فکر خز شدنش نباش بلکه سعی کن اونی رو انتخاب کنی که امکاناتش انتظاراتتو برآورد کنه.
آخه انتظارات به قيمت خز شدن؟
ميگم كه من گوشي زياد عوض كردم البته همشون معمولي بودن اما خوب دوربينشون خوب بود ، برنامه ميخوردن و ....
الان ديگه واسم اين چيزا مهم نيست شايد بعدا يه پولي دستم اومد بدم يه گوشي بگيرم كه امكانات داشته باشه اما الان خيلي به فكر خز شدنشم ...
كاش اون گوشيه تو ايران بود Armani
آخه به نظر من این Armani به قیمتش نمی ارزه (شاید به همین دلیلم خز نشه)خوب حالا هر جور راحتی
غیر کیبورد همه چیه HD2 بالاتره
این 8800 ها هم غیر از جنس خوب به درد دیگه ای نمیخورن و کارایی و امکاناتشون صفره تقریبا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچک بفرماکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by dc_error691; 31-10-2009 at 13:13.
8800 هیچی نداره!
به نظر من همین Armani هم کلاسش بالاتره هم امکاناتش خوبه!
همینو بگیر اگه خز شد با من!![]()
آخه اونم كه هنوز نيومده كه ...
من چكار كنم خدا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)