تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 9 اولاول ... 23456789 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 88

نام تاپيک: اورکلاک galaxy 9800gt 1gb ddr3

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

شما مطمعنید که این یکی پاور که دوتا 12 داره بهتر از اونی هست که یکی داره؟
    من با اون 2 تایی تونستم fsb رو تا 220 ببرم بالا (در بایاس) بالاتر دیگه تصویر نمیداد ولی با این یک 12 ولتی دارم 230 تا میبرم بالا و بالاتر از 230 تصویر نمیده.
    درضمن من اون اون یک 12 ولتی گرافیک رو اور می کردم و می زاشتم زیر فشار خیلی که بهش فشار میومد ریست میشد (حدودا 5 بار این کار رو کردم اما توریش نشد) حالا با این 2 تا 12 ولتی اور کردم گزاشتم زیر فشار خاموش شد فکر کردم مشکل از چیز دیگری است دوباره امتحان کردم پاور سوخت.
    خوب حالا که اون سوخت دوباره همون قبلی رو گزاشتم همون که یک 12 ولتی داشت این هم عکسش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    الان که اون یکی سوخته وقتی به برق میزنم چراغ کارت تی وی روشنه و وقتی دکمه پاور رو میزنم روشن نمیشه و صدایی مثل اسپری(یک لحظه فقط)میده.
    خوب دومین پاور سوخته در یک ماه اخیر پیش به سوی رکورد سوخت پاور.
    سلام. کلأ دو شاخه ی برق 12 ولت ، یعنی تقسیم فشار روی دو شاخه ی کاملأ جدا از هم!! و این برای پاور و قطعات بهتره!
    در ضمن من با نوجه به نوشته ی روی پاور قضاوت کردم و و اگه خود پاور ، چیزی غیر از اون چیزی باشه که روش نوشته ، دیگه تقصیر من نیست!
    شما بهتره که یک پاور green gp353 به قیمت 50000 تومان بخرید و تا مدت ها خیال خودتون رو راحت کنید!
    از بایوس اور نکن ، اگه مشکلی پیش بیاد ، فلش کردنش کار هر کسی نیست و از گارانتی هم باطله!

2. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirpcp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    بعد از یک هفته خوش حالم که دوباره جوابم رو دادید
    در ضمن من با نوجه به نوشته ی روی پاور قضاوت کردم و و اگه خود پاور ، چیزی غیر از اون چیزی باشه که روش نوشته ، دیگه تقصیر من نیست!
    من که نگفتم تقصیر شماست اصلا فدای سرتون که سوخت یکی دیگه هم یک هفته قبلش سوختم مشکلی نیست فقط می خواستم بدونم واقعا این یکی که سوخت بهتر از اون یکی هست یا نه نه اینکه تقصیر شما یا کس دیگری بندازم خوب سوخته که سوخته یکی دیگه میزارم

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

این هم شات از اورم خوبه یا کم یا زیادش کنم؟:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه هسته رو بیشتر کنم با occt چک کنم درصورتی که ارور چک تیک خورده باشه بهد از 600 ثانیه ارور میده (میزان سایه زنی هم همینطوره) اما اگه حافظه رو زیاد کنم ارور چک اصلا ارور نمیده فقط بدون ارور چک بعد از 500 ثانیه می قفله که باید ریست کنم
    من این رو هم با ارور چک و هم بدونه ارور چک تست کردم که تا 1000 ثانیه مشکلی ندارم و فقط همش پاور میسوزه
    این رو هم بگم که من 5 تا 5 تا تست گرفتم نه اینکه از همون اولش 5تا برم نه 200 تا میرفتم میدیدم می قفله 5 تا 5 تا کم میکردم الان هم 5 تا از اخرین هنگش کم کردم.
    این کاملا پایداره اما میشه 2 یا 3 تا زیاد ترش کرد اما من نکردم که همین طوری رندتره
    این خوبه یا نه؟
    اگه خیلی میشه زیادش کرد بگید برم 20 تایی زیاد کنم(روشش رو هم بگید چون من خیلی بتونم فقط 3تا هست که 100 درصد پایدار باشه)

آخر فروم باز kourosh4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست من اون پاور هم بدرد اور نمیخوره و احتمالا به مشکل بر میخورید............
    در مورد اور هم همون 650/1000 کافیه و تو این حالت به کارت فشار میاد مخصوصا که پاور مناسبی هم ندارید...........
    مدل کارتتون چیه ..........
    با ati tools تست بگیر فشار بیشتری میاره و بعد از 5 دقیقه ببین دما چقدر میشه.........

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

مدل کارتتون چیه ..........
    galaxt 9800gt 1gb ddr3
    در مورد اور هم همون 650/1000 کافیه و تو این حالت به کارت فشار میاد مخصوصا که پاور مناسبی هم ندارید...........
    کاملا پایداره و مشکلی هم نداره اما چون شما گفتی بزارم 100 و 650 من هم اینطوری یک تسیتی می کنم

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بخاطر پاور گفتم خیلی اور نکن نه بخاطر پایدار نبودن...........
    من با پاور گرین جرات اور نمیکنم اونوقت شما با یک پاور معمولی میخوای تا این حد اور کنید..........
    خشبختانه کارتتون از برند خوبیه و فکر نکنم مشکل گرما داشته باشید..........

8. این کاربر از kourosh4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

خوب من تا چند روز دیگه یک پاور خوب میگیرم می خواستم ببینم وقتی اونو گرفتم میشه همون اور خودم رو روش اعمال کنم (پایداره) می خواستم ببینم زیاد فشار میاره یا نه؟
    گرما هم زیاد داره یعنی با occt با اور تا 100 میره اگه بالای 1000 ثانیه زیر فشار باشه البته اگه با ati tool تست بگیرم خیلی بشه میشه 90 که در بازی ها هم بالای 80 نمیره

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

80 برای این کارت زیاده ..........
    در ضمن اور گرافیک تاثیر چندانی نداره (کمتر از 5 درصد) و نیاز نیست این همه بهش فشار بیارید .........
    به نظر من همون 650/1000 کاملا کافیه و تاثیر خودشو میزاره.........

11. این کاربر از kourosh4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

به نظرم داری بیخودی فشار میاری همین حدود فرکانسهای 1000 و 650 کاملا کافی هست افزایش بیش از این خرید پاور جدید مشکلات دفع حرارت و خنک کننده پایدار کردن و ...ارزش حداکثر یک دو فریم رو نداره!!سعی کن اورکلاک کاربردی داشته باشی بین 650 و 663 عملا تفاوت خاصی نیست!باز الویت بزاری رو اور پردازنده اگه خیلی هم اصرار داری پاور جدید که گرفتی بیا بگو...

13. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلامی دوباره
    خوب من گزاشتم با ریوا تیونر همون طوری که گفتید
    core 666
    shader 1600
    memory 1000
    این رو ذخیره کردم با نام game و اون یکی که اینطوری بود:
    core 690
    shader 1645
    memory 1070
    با نام max که البته از هیچ کدوم استفاده نمی کنم چون این گرافیک برای تمامی بازی ها کافیه و با بالترنی تنضیمات کار می کنه و اگه نشد وفریم کم رو گرفتم میزارمش روی همون game و بازی رو اجرا می کنم و max رو هم به این خاطر ذخیره کردم چون بالاترین سطح پایداری بود فقط برای امتیاز و...
    باز هم تشکر و ممنون از همگی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •