تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 10 اولاول ... 2345678910 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 97

نام تاپيک: خرید گوشی کره ای

آخر فروم باز far2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

نخير ، مثل اينکه چين فقط يک گوشي عالـــــي زده و اون هم مستقيم رسيده به ما ؟!

چون اکثر گوشی های چینی اصلا FCC certificate ندارن یا fake هست این certificate. حالا نمیدونم چطوری میشه روی بقیه موارد نظر داد. بعضی از مدل ها هم که حتی browser ندارن! ... ( و از قضا در خود اصفهان(واسه این اشاره میکنم که انگار دوست خوبمون far2009 هم اصفهانی هستن)) . البته من بیشتر موتو کار میکنم (میتونین توی فروم موتو ببینین) اما مدل هایی مثل nec,bluetooth,fashion و حتی Hyundai که جاهایی اشاره میشه ایرانی هست رو باهاشون کار کردم.
    اين هايي که ميگي يعني چي ؟! گوشي چيني هر امکاني که دارد با نهايت کيفيت است و هر امکاني ندارد که ندارد.
    ميشه محدوده مغازه تون را بگيد شايد توانستم سري به شما بزنم و نظرتون را کاملا برگردونم.
    توي سايت gsmarena مدل هاي گوشي nec را معرفي کرده !!
    در ضمن شما که با اين گوشي ها کار کرده ايد ميشه بگيد ترتيب قرار گرفتن جاهاي مموري و جاهاي سيم کارت چه جوري هست ؟!!! ( منتظر جوابتون هستم )

دوست عزیز 100 درصد 145 تومن میارزه ولی به شرطی که بخواهید این گوشی رو بعد از 6 یا 8 ماه به سطل زباله انتقال بدی ... چون دست دوم این گوشی رو کسی نمیخره ... ( حد اقل من که ندیدم کسی جرات کنه !)
    اين براي باز هزارم خودم 12 ماه و دوستم 24 ماه بدون افت کيفيت داشتيم !!!

میشه این مورد رو توضیح بدی؟! آیفون خازنیه چه جوری با یه گوشی مقاومتیه چینی برابره! من مطمئنم شما با آیفون چینی کار کردید (من هم با آیفون چینی کار کردم تاچ مسخره ای داشت).
    پی نوشت: داشتم تو سایت necmob یه نگاهی به امکانات c9000 می کردم چشمم به این خورد:
    میگم یه دفعه برق نگیره مارو وسط خوندن این کتابا!
    - مولتي تاچ آيفون براي 1- زوم تصوير 2- زوم کلي 3- و جابه جا شدن کاربرد دارد. گوشي چيني امکان ورود به گوشي مثل آيفون با کشيدن فلش را دارد پس تاچ نزديکي به هم دارند.
    - مسخره بازي بسه !

آخه اینجوری که شما از این گوشیها تعریف میکنید هیچ گوشی دیگه ای بجز اینا تو جهان نباید فروش بره![/center]
    ممنون ، اگه لازم بشه خودم تو گوگل سرچ میکنم 1000 تا عکس بهم میده ولی از عکس گوشی که چیزی مشخص نمیشه!
    [/center]

[right][font=Tahoma][color=black]
    شاید ، شاید فقط شما لیاقت این گوشیهارو دارید ، شایدم لیاقت من بیشتر از این گوشیها باشه!

[color=black][font=Tahoma][/center]

[right][font=Tahoma][color=black]
    ممنون از لطفتون ، تا همینجا هم که وقت گذاشتید ممنونم.
    - ترس از خريد - بي اطلاعي نسبت به اين گوشي ها - توجه به نام گوشي هاي بزرگ - فرهنگ سازي غلط و ...
    - منظورم عکس از گوشي خودم بود که چون بهترين وسيله اي که مي توانم عکس بگيرم N70 خودم هست نمي خواهم آتو دست بقيه برهم در ضمن هيچ عکسي نمي تواند کيفيت تصوير اين گوشي ها را نمايش دهد.
    نتیجه:
    1-اگر بودجتون بالاست فکر این چینیارو از کلتون بیرون کنین
    2-اگر پایینه دو حالت داره:
    الف)ریسک پذیرید و چینی می خرین
    ب) ریسک نمی کنین و با حدود 160 یه کوکی یا استار یا g900 یا اینا می خرین که مطمئن هم هست
    اگر بودجتون بالاست قيد تلويزيون و خيلي امکانات عالي ديگه را بزنيد. من از خريد N70 ام پشيمونم ولي از خريد گوشي چيني خودم خيلي خيلي راضيم
    بعد این چینیا دهن پر کن نیست همه میفهمن چینیه دهنشونم پر نمیشه
    بدون شرح

2. این کاربر از far2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه PC°BASE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

10

نه دوست عزیز تقصیر شما نیست .. شما نمیدونید احتمالا گوشی با کیفیت چه ویژگی هایی داره ..

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

نه دوست عزیز تقصیر شما نیست .. شما نمیدونید احتمالا گوشی با کیفیت چه ویژگی هایی داره ..
    اصلا خودت مي دوني چي داري مي گي ؟!!!!!!!!

تصوير به اون زيبايي را نقل قول مي کني بعد ميگي بي کيفيت هست ؟!! ببخشيد ولي دوربينش را هم ديدي ؟!!

تصوير با کيفيت نمايش 16 ميليون رنگ و داشتن بلندگوي هايي با sub داخلي بي کيفيت هست ؟!

با اين حساب ميشه شما از کيفيت حرف بزنيد ؟!!!!

آخر فروم باز johnypersian1656's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

اين هايي که ميگي يعني چي ؟! گوشي چيني هر امکاني که دارد با نهايت کيفيت است و هر امکاني ندارد که ندارد.
    ميشه محدوده مغازه تون را بگيد شايد توانستم سري به شما بزنم و نظرتون را کاملا برگردونم.
    توي سايت gsmarena مدل هاي گوشي nec را معرفي کرده !!
    در ضمن شما که با اين گوشي ها کار کرده ايد ميشه بگيد ترتيب قرار گرفتن جاهاي مموري و جاهاي سيم کارت چه جوري هست ؟!!! ( منتظر جوابتون هستم )
    سلام دوست خوبم. اول از همه از مدیران عذرخواهی میکنم چون قرار بود مقایسه ی این گوشی ها با گوشی های دیگه نشه اینجا ولی من این مطلب رو چون خطاب پست far2009 عزیز من بودم میذارم و دیگه تمام!!!
    اول اینکه دوست خوبم محدوده ی مغازه ی من خیابان احمد آباد هست(ولی مطمئنا با شناخت کاملی که از این گوشی ها دارم نظرم عوض نمیشه). ثانیا fcc جز امکانات نیست از واجباته
    در مورد سوالتون هم به خدا منظورتونو نفهمیدم از ترتیب قرار گرفتن!!!!! اگه نه کار کردن با این گوشی ها افتخاری نیست که من بخوام به دروغ بگم کار کردم.حالا گیرم منم کار نکردم بقیه ی دوستان چی؟
    در مورد اینکه میگین انگار فقط یه گوشی چینی خوب هست. این افکار آدم هست که باعث میشه نظر بده گوشی ای خوبه یا نه
    اما چند تا نکته (بازم عذرخواهی شدید از مدیران گرام):

۱. آیفون وقتی‌ که عرضه شد ، ویدئو رکورد ، اس‌ام‌اس فوروارد ، بلوتوث و خیلی‌ چیزهای دیگه نداشت ، ولی‌ بازارو قبضه کرد چرا؟ ، بخاطر تاچش ، و OS هنوز هم که هنوزه کسی‌ نتونسته درست حسابی‌ رو دستش چیزی بزنه ، Samsung omnia ، black berry stormpalm pre آمدن که بازارو از آیفون بگیرن هنوز نتونستن شاید این Motorola droid در آینده بتونه
    ۲. مهم‌ترین اپشن یه گوشی تاچ Internet browser هست که می‌تونه اون گوشی رو از بقیه متمایز کنه پس یکی‌ از نقاط قوت آیفون اینه ، این چینیا رو می‌شه گفت اصلا Internet browser ندران پس تاچ بودنشون بیفایدس
    ۳. ظرافت یعنی‌ به کار بردن فلز در جاهای مخصوص ، در عین مقاوم بودن زیباییش حفظ شده باشه ، رنگ هارو تو LCD درست نشون بده ،اگه بدنش چند رنگه زیبا جلو بده ، قیافه کوچیک تر از اونی که هست نشون بده و....( البته شاید از نظر بعضیا بلندی یه صدا یعنی‌ ظرافت)
    ۴. چین هم برند داره برند‌های خوب مثل Meizu M8 که گوشی یه خوبی‌ بود FCC هم داشت ولی‌ از نظر قیمت نتونست رقابت کنه و همین طور ساپورت
    ۵. ساپورت نرم افزاری یه گوشی خیلی‌ مهمه که هیچی‌ رو با آیفون مقایسه نکنید( چه برسه دیگه چینی‌ هارو ،شاید در آینده اندرید بتونه ) در مورد سیستم عامل این گوشی ها هم که شما میفرمایین بر پایه ی لینوکس هستند آخه وقتی جاوا رو هم به زور!!! اجرا میکنه حالا برسه به برنامه های native!!! کلا لینوکس سنگینه و نیاز به cpu قوی داره که این چینیا ضعیفن( بدونین چون موتو زیاد داشتم motomagx,synergy ,linux رو کامل میشناسم واین جوری نیست به قول ali racer عزیز روی هوا حرف بزنم.)
    6. و دست آخر در مورد FCC ، اگه شما پول کم دارین حتما برین سراغ گوشیا یه برند دار مثلا Motorola C118 یا Nokia 1200 بهتر از یه گوشی چینی‌ هستن چون FCC دارن ، این خیلی‌ مسالهٔ مهمی ، می‌تونه تشعشع یه اینا خیلی‌ زیاد باشه و یا باند‌های فرکانسی بیخودی رو به خودش اختصاص بده که مورد اختلال تو چیزی دیگه بشه( یه ویدئو هست که اگر بدونم مدیران ایراد نمیگیرن لینک میدم که تاثیرات این تشعشعات رو کامل بیان میکنه تا بیشتر با fcc certificate و fcc id که این چینی ها ندارن آشنا بشیم )

اینم واسه شما جناب far2009 عزیز :

6. 7 کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

اول اینکه دوست خوبم محدوده ی مغازه ی من خیابان احمد آباد هست(ولی مطمئنا با شناخت کاملی که از این گوشی ها دارم نظرم عوض نمیشه).

پس حتما آدرس دقيقتان را PM کنيد تا به شما سر بزنم. نظرات هم بعد ديدن همديگر

در مورد سوالتون هم به خدا منظورتونو نفهمیدم از ترتیب قرار گرفتن!!!!! اگه نه کار کردن با این گوشی ها افتخاری نیست که من بخوام به دروغ بگم کار کردم.حالا گیرم منم کار نکردم بقیه ی دوستان چی؟
    در مورد اینکه میگین انگار فقط یه گوشی چینی خوب هست. این افکار آدم هست که باعث میشه نظر بده گوشی ای خوبه یا نه
    ).

يعني گوشي من پر مشکل هست ولي چون من افکارم خيلي خوبه کيفيت و صدا و تصويرش هم بالا رفته ؟!!! چه جالب خوب بقيه دوستان هم مثل من فکر کنند ؟!!!

۲. مهم‌ترین اپشن یه گوشی تاچ Internet browser هست که می‌تونه اون گوشی رو از بقیه متمایز کنه پس یکی‌ از نقاط قوت آیفون اینه ، این چینیا رو می‌شه گفت اصلا Internet browser ندران پس تاچ بودنشون بیفایدس ).

آقاي عزيز gprs داره internet explorer نداره ؟!! مگه ميشه ؟!! گوشي خودم internet explorer داره و لمسي هم هست .

۳. ظرافت یعنی‌ به کار بردن فلز در جاهای مخصوص ، در عین مقاوم بودن زیباییش حفظ شده باشه ، رنگ هارو تو LCD درست نشون بده ،اگه بدنش چند رنگه زیبا جلو بده ، قیافه کوچیک تر از اونی که هست نشون بده و....( البته شاید از نظر بعضیا بلندی یه صدا یعنی‌ ظرافت)

سليقه ايه

۴. چین هم برند داره برند‌های خوب مثل Meizu M8 که گوشی یه خوبی‌ بود FCC هم داشت ولی‌ از نظر قیمت نتونست رقابت کنه و همین طور ساپورت )

من سايت جامع براي برندهاي گوشي چيني مي شناسم ولي اين برند اصلا وجود نداره ! اصلا به اسمش مياد برند باشه ؟!!

۵. ساپورت نرم افزاری یه گوشی خیلی‌ مهمه که هیچی‌ رو با آیفون مقایسه نکنید( چه برسه دیگه چینی‌ هارو ،شاید در آینده اندرید بتونه ) در مورد سیستم عامل این گوشی ها هم که شما میفرمایین بر پایه ی لینوکس هستند آخه وقتی جاوا رو هم به زور!!! اجرا میکنه حالا برسه به برنامه های native!!! کلا لینوکس سنگینه و نیاز به cpu قوی داره که این چینیا ضعیفن( بدونین چون موتو زیاد داشتم motomagx,synergy ,linux رو کامل میشناسم واین جوری نیست به قول ali racer عزیز روی هوا حرف بزنم.))

گفتم اپن سورسه نگفتم لينوکسه ؟!!

6. و دست آخر در مورد FCC ، اگه شما پول کم دارین حتما برین سراغ گوشیا یه برند دار مثلا Motorola C118 یا Nokia 1200 بهتر از یه گوشی چینی‌ هستن چون FCC دارن ، این خیلی‌ مسالهٔ مهمی ، می‌تونه تشعشع یه اینا خیلی‌ زیاد باشه و یا باند‌های فرکانسی بیخودی رو به خودش اختصاص بده که مورد اختلال تو چیزی دیگه بشه( یه ویدئو هست که اگر بدونم مدیران ایراد نمیگیرن لینک میدم که تاثیرات این تشعشعات رو کامل بیان میکنه تا بیشتر با fcc certificate و fcc id که این چینی ها ندارن آشنا بشیم )
    بعضي از اين گوشي ها با ايرانسل کار نمي کنند به خاطر نوسانات بالاي سيم کارت هاي ايرانسل حالا تشعشع هم مي دهند.

آخر فروم باز johnypersian1656's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

با همه ی احترام به خاطر نوع دیدگاهتون نیازی نمیبینم که دیگه بخوایم حضوری هم بحث کنیم

منظور من از افکار شما اینه که این همه آدم اینجا میگن این گوشی ها چه عیبایی دارن اما شما امکاناتی رو میگین که .............

برند meizu وجود نداره؟ m8 که یکی از گوشی های این برند هست windows CE داره حالا شما نمیشناسین دیگه.......

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

والا من که توی عمرم این اولین باره میشونم که نوسانات ایرانسل بالاس!!!! اما به هر حال اگه شما fcc id روی جعبه ی گوشیتون پیدا کردین بدین تا واستون چک کنم که یه موقع fake نباشه چون واقعا خطرناکه( البته بعیده پیدا کنین)

من دیگه بحثی ندارم
    با همه ی وجود از بقیه ی دوستان عذر میخوام اینجا تاپیکی واسه رسیدگی به درخواست این دوستمون واسه خرید بود اما انگار همش off topic شد.
    Last edited by johnypersian1656; 02-11-2009 at 22:25.

9. این کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    دوباره بحث بالا گرفت!
    جناب "JohnPersian1656"منظورتون از FCC certificate دقیقا" چیه ؟! Fake چیه؟ میشه توضیح بدید؟ یا بی زحمت اگه ممکنه براتون یه لینکی چیزی بدین من دقیقا" متوجه شم.
    Last edited by Mehr.Iman; 02-11-2009 at 23:06.

داره خودمونی میشه EssiRam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    .:تهران:.

پيش فرض

سلام به همه دوستان:
    این بحثی که راه افتاده یه جورایی دغدغه فکری من هم هست.
    من با توجه به تحقیقاتی که در مورد گوشیهای چینی انجام دادم فهمیدم که این گوشیها دو نوع هستند:
    -1اون دسته از گوشیهایی که مارک شرکتهای دیگرو مونتاژ میکنن.مثلا(N98)رو مونتاژ کرده و با کیفیت پایین در بازار عرضه میکنند.
    قابل توجه هست که این گوشیها دوام کمی دارند و خیلی زود هم خراب میشن.
    -2اما دسته ی دوم این گوشیها همون گوشیهایی هستند که دوستمون Far2009 دارند و خیلی هم از اون راضی هستند..چون این شرکتها کارشون درست کردن گوشیهای جدید و نو هست و به هیچ عنوان گوشیهای دیگرو مونتاژ نمیکنن.
    حتی قطعات اونا به راحتی پیدا میشه.همچون شرکتهایی مثلNEC که گوشیهای خوبی رو وارد بازار کرده و میکنند.
    اقای Mehr.iman شما اگه میخواید گوشی چینی بخرید بهتره که نوع دوم این گوشیهارو (یعنی گوشیهای اصل چین!)رو بخرید نه گوشیهایی که طرح برندهای معروفی مثل نوکیارو تقلید کردن چون این گوشیها سر یه ماه نشده بوی الرحمنشون بلند میشه!!

12. این کاربر از EssiRam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

با همه ی احترام به خاطر نوع دیدگاهتون نیازی نمیبینم که دیگه بخوایم حضوری هم بحث کنیم
    اولا ديدگاه من چه شه ؟!! دوما ديدگاه نيست حقيقته.
    سوما نمي دانم چرا از حقيقت فرار مي کنيد. من سراغ شما مي آيم براي اثبات حقيقت .
    اگر شما آدرستون را نگيد من مطمئنا به شما شک مي کنم.

سلام به همه دوستان:

این بحثی که راه افتاده یه جورایی دغدغه فکری من هم هست.
    من با توجه به تحقیقاتی که در مورد گوشیهای چینی انجام دادم فهمیدم که این گوشیها دو نوع هستند:
    -1اون دسته از گوشیهایی که مارک شرکتهای دیگرو مونتاژ میکنن.مثلا(N98)رو مونتاژ کرده و با کیفیت پایین در بازار عرضه میکنند.
    قابل توجه هست که این گوشیها دوام کمی دارند و خیلی زود هم خراب میشن.
    -2اما دسته ی دوم این گوشیها همون گوشیهایی هستند که دوستمون Far2009 دارند و خیلی هم از اون راضی هستند..چون این شرکتها کارشون درست کردن گوشیهای جدید و نو هست و به هیچ عنوان گوشیهای دیگرو مونتاژ نمیکنن.
    حتی قطعات اونا به راحتی پیدا میشه.همچون شرکتهایی مثلNEC که گوشیهای خوبی رو وارد بازار کرده و میکنند.
    اقای Mehr.iman شما اگه میخواید گوشی چینی بخرید بهتره که نوع دوم این گوشیهارو (یعنی گوشیهای اصل چین!)رو بخرید نه گوشیهایی که طرح برندهای معروفی مثل نوکیارو تقلید کردن چون این گوشیها سر یه ماه نشده بوی الرحمنشون بلند میشه!!
    آقا دمت گرم. يکي پيدا شد در مورد اين گوشي ها حرف حساب بزند.

وقتي مي گم به تک تک راهنمايي هام دقت کنيد براي همين هست. اين دوستمون هم همين حرف را مي زند. چقدر به شما گفتم طرح اصلي نخريد. پس خوب به راهنمايي هام دقت کنيد تا با دقت خودتون يک عمر از انتخاب گوشي راضي باشيد.

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

دوستان لشکر کشي کردم اين هم طرفداران گوشي هاي چيني که با گوشي هاشون مشکلي ندارند و راضي هم هستند مثل خودم.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بخشي از سخنان مدير بخش :
    این نوع گوشیها از نظر کارکرد مورد قبول می باشند و این طور نیست که یکدفعه از دستت بخورد

زمین نابود شود این گوشی ها مثل تمامی گوشی های تو بازار هستند که ممکنه بین هر هزارم

آن ده تا خراب باشند که با یک فلش ساده قابل حل هستند که بعضیها چون ذهنیت غلطی

برایشان بوجود آمده است تا این گوشی ها مثل تمامی گوشی های دیگر خراب شوند سری

همهی آنها را بد می دانند در حالی که خرابی این گوشی ها نرمافزاری می باشند ویک چیز

جالب دیگر اینکه خرابی گوشیهایی مثل نوکیا و سونی و... بیشتر مواقع سخت افزاری است

پس خرابی برای تمامی گوشی های تو بازار است فقط نباید روی گوشی های چینی زوم کنیم

از نظر من گوشی ZT6618

موفق باشید.
    Last edited by far2009; 03-11-2009 at 15:08.

15. این کاربر از far2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •