اين هايي که ميگي يعني چي ؟! گوشي چيني هر امکاني که دارد با نهايت کيفيت است و هر امکاني ندارد که ندارد.
ميشه محدوده مغازه تون را بگيد شايد توانستم سري به شما بزنم و نظرتون را کاملا برگردونم.
توي سايت gsmarena مدل هاي گوشي nec را معرفي کرده !!
در ضمن شما که با اين گوشي ها کار کرده ايد ميشه بگيد ترتيب قرار گرفتن جاهاي مموري و جاهاي سيم کارت چه جوري هست ؟!!! ( منتظر جوابتون هستم )
سلام دوست خوبم. اول از همه از مدیران عذرخواهی میکنم چون قرار بود مقایسه ی این گوشی ها با گوشی های دیگه نشه اینجا ولی من این مطلب رو چون خطاب پست far2009 عزیز من بودم میذارم و دیگه تمام!!! 
اول اینکه دوست خوبم محدوده ی مغازه ی من خیابان احمد آباد هست(ولی مطمئنا با شناخت کاملی که از این گوشی ها دارم نظرم عوض نمیشه
). ثانیا fcc جز امکانات نیست از واجباته
در مورد سوالتون هم به خدا منظورتونو نفهمیدم از ترتیب قرار گرفتن!!!!! اگه نه کار کردن با این گوشی ها افتخاری نیست که من بخوام به دروغ بگم کار کردم.حالا گیرم منم کار نکردم بقیه ی دوستان چی؟
در مورد اینکه میگین انگار فقط یه گوشی چینی خوب هست. این افکار آدم هست که باعث میشه نظر بده گوشی ای خوبه یا نه
اما چند تا نکته (بازم عذرخواهی شدید از مدیران گرام):

۱. آیفون وقتی که عرضه شد ، ویدئو رکورد ، اساماس فوروارد ، بلوتوث و خیلی چیزهای دیگه نداشت ، ولی بازارو قبضه کرد چرا؟ ، بخاطر تاچش ، و OS هنوز هم که هنوزه کسی نتونسته درست حسابی رو دستش چیزی بزنه ، Samsung omnia ، black berry stormpalm pre آمدن که بازارو از آیفون بگیرن هنوز نتونستن شاید این Motorola droid در آینده بتونه
۲. مهمترین اپشن یه گوشی تاچ Internet browser هست که میتونه اون گوشی رو از بقیه متمایز کنه پس یکی از نقاط قوت آیفون اینه ، این چینیا رو میشه گفت اصلا Internet browser ندران پس تاچ بودنشون بیفایدس
۳. ظرافت یعنی به کار بردن فلز در جاهای مخصوص ، در عین مقاوم بودن زیباییش حفظ شده باشه ، رنگ هارو تو LCD درست نشون بده ،اگه بدنش چند رنگه زیبا جلو بده ، قیافه کوچیک تر از اونی که هست نشون بده و....( البته شاید از نظر بعضیا بلندی یه صدا یعنی ظرافت)
۴. چین هم برند داره برندهای خوب مثل Meizu M8 که گوشی یه خوبی بود FCC هم داشت ولی از نظر قیمت نتونست رقابت کنه و همین طور ساپورت
۵. ساپورت نرم افزاری یه گوشی خیلی مهمه که هیچی رو با آیفون مقایسه نکنید( چه برسه دیگه چینی هارو ،شاید در آینده اندرید بتونه ) در مورد سیستم عامل این گوشی ها هم که شما میفرمایین بر پایه ی لینوکس هستند آخه وقتی جاوا رو هم به زور!!! اجرا میکنه حالا برسه به برنامه های native!!! کلا لینوکس سنگینه و نیاز به cpu قوی داره که این چینیا ضعیفن( بدونین چون موتو زیاد داشتم motomagx,synergy ,linux رو کامل میشناسم واین جوری نیست به قول ali racer عزیز روی هوا حرف بزنم.)
6. و دست آخر در مورد FCC ، اگه شما پول کم دارین حتما برین سراغ گوشیا یه برند دار مثلا Motorola C118 یا Nokia 1200 بهتر از یه گوشی چینی هستن چون FCC دارن ، این خیلی مسالهٔ مهمی ، میتونه تشعشع یه اینا خیلی زیاد باشه و یا باندهای فرکانسی بیخودی رو به خودش اختصاص بده که مورد اختلال تو چیزی دیگه بشه( یه ویدئو هست که اگر بدونم مدیران ایراد نمیگیرن لینک میدم که تاثیرات این تشعشعات رو کامل بیان میکنه تا بیشتر با fcc certificate و fcc id که این چینی ها ندارن آشنا بشیم
)
اینم واسه شما جناب far2009 عزیز :