من نگران شدم حالا با یه gtx 285 میشه با تنظیمات بالا بازی کرد؟
من نگران شدم حالا با یه gtx 285 میشه با تنظیمات بالا بازی کرد؟
نه .چون بهترین حالت اینه که کارت شما directx 11 رو ساپورت کنه . من وقتی میخواستن سیستم بگیرم به این توجه کردم و
gtx 260 C216 گرفتم تا وقتی ابر گیمهایی مثل این اومد بتونم کارتم رو به directx 11 ارتقا بدم .![]()
با نظر دوستمون موافقم ، البته نمی شه نظر قطعی داد ، با توجه به این که بازی برای کنسول ها هم عرضه می شه ، ممکنه که زیاد به sm5 , dx11 وابسته نباشه و شما با توجه به کارت گرافیک بسیار بسیار قدرتمندی که دارین ، بتونید راحت بازی کنید!
احتمالأ فصل اول سال 2010 عرضه می شه ، فقط می شه گفت که یک سیستم بالا می خواد ( احتمالأ برای pc یک کارت گرافیک مثل 5850 که هم قیمت یک عدد ps3 هست!! احتیاجه!، البته برای بازی در بالاترین سطح جزئیات و به صورت fullhd )
اینقدر زود که بعید می دونم بیاد!!!...میاد؟؟
البرز جون همینجوری گفتی یا منبعی داری؟؟
یعنی با این کارت با رزولوشن 1440X900 میشه با آخرین تنظیمات بازی کرد؟
احتمالأ فصل اول سال 2010 عرضه می شه ،اصلا امکان نداره بازی نیمه اول 2010 بیاد!اینقدر زود که بعید می دونم بیاد!!!...میاد؟؟
احتمالا میره واسه کیریسمس 2010 یا اوایل 2011
سوپر ماریو هم بخوان بسازن 6 ماهی طول میکشه : دی
درسته ، من چند وقت پیش رفته بودم gamesspot ، تاریخ بازی ها رو چک کنم ، این قدر تعداد باز یهای چک کردنی زیاد بود که قاطی کردم!!هر چی دیر تر بیاد بهتر!! فعلأ کلی بازی داریم که لذت ببریم!
در مورد قابلیت بازی در رزولوشن 1440*900 هم بگم که منطقی هست که بشه در سطح جزئیات بالا و dx10 راحت بشه بازی کرد! ( تعداد فریم حدود 40) ولی هنوز برای نظز دادن خیلی زوده!!![]()
خیلی دقیق اطلاعات داریحالا بزار بازی بیاد از کجا انقدر دقیق میدونی تو این رزولوشن تو Dx10 تازه تعداد فریم رو هم میدونی.
والله شما که تو بخش سخت افزاری و می دونی کار ما پیش بینی کردنه!!خیلی کم هم غلط در می ان!! منظورم از dx10 یعنی همون سطح پردازش پایین تر بود!
یعنی حالتی مثل کرایسس 1 !! آخه اگه قوی ترین کارت dx10 نتونه این بازی رو درست اجرا کنه که دیگه هیچی !!
![]()
شما سخت افزاری ها که خدای این بحثا هستین...والله شما که تو بخش سخت افزاری و می دونی کار ما پیش بینی کردنه!!خیلی کم هم غلط در می ان!! منظورم از dx10 یعنی همون سطح پردازش پایین تر بود!
یعنی حالتی مثل کرایسس 1 !! آخه اگه قوی ترین کارت dx10 نتونه این بازی رو درست اجرا کنه که دیگه هیچی !!
![]()
حالا نمی خواد که حتما روی اون روزلیشن بازی کرد یه کوچولو کمس می کنیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)