"تاچ کدومشون بهتر و روا نتر هست؟
من با Diamond 2 کار نکردم ولی تاچی که من دارم خیلی روونه.... نیاز به فشار نداره حدودا...... از omnia خیلی بهتره اینو میدونم...
کیبورد سونی میارزه به کل htc همکارم تازه htc گرفته خودم اکسپریا دارم کار کردن htc به راحتیه سونی نیست
xperia علاوه برا صفحه لمسی
كيبورد کاملو خوبی داره
و علاوه بر کیبورد جوی پد اپتیکال داره
تازه کلیدهای 4 جهته هم داره
یعنی هر کسی میتونه براحتی با این گوشی کار کنه
انصافا گوشی بی نظیری هست
Last edited by golmohammadi; 19-12-2009 at 23:49.
من خودم به شخصه موقع خرید بین i900 و x1 شک داشتم ولی به خاطر کیبرد x1 گرفتم.... الان دارم میفهمم که خیلی خوب انتخاب کردم گوشی من خیلی گوشیه خوبیه... البته diamond 2 هم خوبه....
سلام.
در مورد تاچ که فرمودید دایموند 2 بهتره چون حساستره و بهتر کالیبره میشه.
فکر میکنم این دوستمون در مورد تاچ سوال کرده بودن .ضمن اینکه جالبه ما X1 دارها هرکی هر چی میگه میگیم X1 کیبوردش خوبه.میگن دوربینش ضعیفتره ,میگیم کیبرد داره.میگن سنسور نداره میگیم کیبرد داره .میگن ترک میخوره, میگیم کیبرد داره و.......
من فکر میکنم بیاییم بگیم آقا سونی اریکسون یک کیبرد ساخته که امکان مکالمه تلفنی هم گذاشته روش.!!!! ضمن اینکه کیبرد بسته به نوع کاری که کاربر انجام میده معنی پیدا میکنه مثلا" برای خود من هیچ ارزشی که نداره هیچ تازه یه چیز بدرد نخوره که فقط وزن گوشی رو الکی بالا برده و باعث ایراد پیدا کردن هم میشه(گوشی های فلایپ خیلی زود در اثر بی احتیاطی و فشار فلت ال سی دیشون ایراد پیدا میکنه مثل گوشی خود من)
دوست من منم X1 رو دارم (البته دایموند 2 هم همینطور) شما رو چه حسابی و با چه منطقی میفرمایید که کیبرد سونی می ارزه به کل HTC ؟ شما میدونی همین گوشی که اینقدر ازش تعریف میکنی ساخته HTC هست؟
ضمن اینکه کلماتی مثل راحتی , خوبی , بدی , زیبایی و....نسبی هستند و هر کسی میتونه تعریف خاص خودش رو داشته باشه.لطف کنید اگر منطقی پشت فرمایشتون هست بفرمایید که منم به اشتباهم پی ببرم و در غیر اینصورت اینقدر با صراحت در این زمینه ها نظر ندید چون با نظرات ما دیگران در معرض گمراهی و اشتباه قرار میگیرن.(البته اگر نظراتمون اشتباه باشه.)![]()
Last edited by AryanLand; 15-12-2009 at 00:14.
سلام.
فرمایش شما کاملا" صحیحه که تاچ X1 از امنیا روونتره اما این به نوع تاچ 2 گوشی برمیگرده که همونطور که تاچه X1 روونتره یک حسن به حساب میاد تاچ غیر روون امنیا هم براش یک حسن به حساب میاد .واضحتر بگم این نوع تاچ 2 گوشی برای هر کدوم یک حسن و یک ایراد در بر داره.اگر لازم بود بفرمایید برای اینکه تاپیک منحرف نشه تو پیغام خصوصی براتون توضیحاتش رو عرض کنم.![]()
درسته تنها برتری ایکس 1 داشتن کیبرده.تازه برتری از نظر یه سریا نه همه.
در بقیه موارد دیاموند 2 بهتره.
در ضمن حساسیت تاچ هر 2 در یک حد هستش.(مقاومتی).
دیاموند2 0.2 اینچ صفش بزرگتره. و سنسور حرکتی داره و دوربین بهتر و حافظه داخلی بیشتر و قابلیت اپگرید به وین 6.5 و اینترفیس جذاب تاچ فلو.
دوست عزیز من اصلن با شما موافق نیستم و نمیدونم شما بر چه اساسی این حرف را میزنید.
لطفن در همین تاپیک توضیح بیشتری بدین تا همه متوجه منظورتون بشن.
ممنون
منم میخوام بدونم کجای تاچی که سفت باشه چیش بده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)