تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: امتیاز به G550

راي دهنده
69. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالی

20 28.99%
  • خوب

33 47.83%
  • متوسط

13 18.84%
  • ضعیف

3 4.35%
صفحه 6 از 35 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 342

نام تاپيک: مشاوره خريد لپ تاپ IBM Lenovo G550

پروفشنال mehran_4x's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تفاوت بین celeron dual core t3000 و pentium dual core t4200
    سلرون اسمش یه جورایی بدنام شد از قدیم
    قدیم چون کچ سلرون نصف بود.موقع خرید میگفتن این سیستم full cache حالا اون موقع full cache 512K بود سلرون 256K. اما حالا سلرون هم دو هسته ای کلاکش انچنان فرق ایجاد نمیکنه ا این معماری داخلی پردازندست که تفاوت ایجاد میکنه یا از یه سری دستور العملها که سرعت عملیات داخلی پردازشگر رو بالا میبره برخودار نیست.این موضوع جدا از بحث کلاک.
    همین speed step ستومبیلظرعت داخلی پردازشگر رو به تناسب کاری که در حال انجامش تغییر میده به تناسب اون توان مصرفی پایین میره و در نتیجه طول عمر باتری سیستم بالاتر میره که برای یه سیستم موبایل اهمیت زیادی میتونه داشته باشه.در ثانی پول برق اینجا مهم نیست،تو انجا که مهمه! از من نصیحت سراغ پردازشگر با کلاک خیلی بالا هم نرید.هرچی کلاگ بیشتر مصرف هم بیشتر،دقیقا مثا ماشین،مصرف ماتیز و کمری .ماتیز هم کار رو راه میندازه.اما خوب زیاد قرص و محکم نیست.پس میرم 206 میگرم هم بورس تره هم کم مصرف نسبت به اونا
    مهم اینه که به نسبت پولی که میدی راضی باشی و کارتو راه بندازه.بگذریم که نوت بوک هم یه وسیله تفننی شده!

2. 3 کاربر از mehran_4x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه reza_asil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

یک سوال تجربی :

داشتن ویندوز اولیه برای لپ تاپ خوبه ؟ ویژگی هاش چیه ؟

دوم اینکه به فرض لپ تاپی که می گیری ویندوز ویستا روش هست .حالا سوال این هست که اگر ویندوز ویستا نخواستی ( مثلا 2 تا

xp نصب کنی ) به چه صورت میشه ؟ ( البته شاید این موضوع تاپیک مخصوص خودش رو داشته باشه اما ممنون میشم همین جا

خیلی مختصر و مفید توضیح داده بشه )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان من هم مدتی تحقیق کردم میخوام G550 بخرم من ADSL دارم پس مودم نمیخوام زیاد نمیخوام حملش کنم بیشتر بعنوان دسکتاپ می خوام استفاده کنم بازی هم نمیکنم میخوام برای سرگرمی:موزیک فیلم ذخیره اطلاعات -فتوشاپ و چند تا ادیت صوتی و کار با آفیس نهایتا و مخصوصا وب گردی و .... حالا HDMI که هیچی s-video هم بدردم نمیخوره چون فکر نکنم هیچوقت بخوام به چیزی وصلش کنم مودم هم که اصلا نمیخوام اکسپرس کارت هم که تو ایران کاربرد نداره بلوتوث هم برام کاربردی نداره چون موبایلم 1202 و اصلا بلوتوث نداره کارت دیدر هم اکسترنال دارم سالی دو سه بار بیشتر استفاده نمی کنم ضمنا یه نکته کارت ریدر اینترنال کلا زودتر خراب می شه و مشکل پیدا می کنه پس 3 تا usb و RJ45 کارمو راه میندازه اما کیفیت مانیتور برام مهمه حالا شما بگید من کدوم مدل رو بخرم بهتره ضمنا (من اگه از هیچی استفاده نمیکنم خوب چرا اصلا نوت بوک بخرم برم بمیرم بهتر نیست--شوخی--)
    با تشکر

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو تمام اینترنت و این فروم این بحث شده.شما نمیخونی.
    گفتم که من رو سیستمم ویستا ارجینال بود.اما کنده ویستا.ویندوز 7 نصب کردم که در واقع همون ویستا به روز شدست.پس الان دو سیستم عامل رو سیستم منه!
    بهتر اینه که روش سیستم عاملی نباشه چون تو ایران میشه با یه دانلود یه سیستم عامل نصب کرد.اما موضوع اینه که کسانی وارد میکنند ضعیفترین سیستمها رو بدون سیستم عامل وارد میکنند.در نتیجه حوزه انتخاب آدم رو کم میکنند.ویندور 7 ،200 دلاره حداقل اما رو نوت بوکهایی که سارگار میاره تنها 40،50 تومن تفاوت قیمت ایجاد میکنه.
    با اومدن ویندوز 7 به سیستم عامل دیگه ای نیار نیست.نمیخواد XP هم نصب کنی.
    مهم اینه که دستگاه مورد نظرت رو پیدا کنی.اگه ویستا هم داشت در کنارش یه 7 هم خوب نصب کن.برو آموزشهای نصبش بخون.

6. این کاربر از mehran_4x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

LENOVO G550-T4200 59-023625
    Acer Aspire 5738Z
    برای مقایسه این دو سیستم مناسب.تنها اشکالی که قیمت لنوو رو کمی بیشتر کرده داشتن ویستا ارجینال.میتونید به قیمت 610 تومن این سیستم رو بگیرید که قابل آپگرید به ویندوز 7 از طریق سایت لنوو هست.
    لنوو 320 گیگ هارد داره ایسر 250 گیگ
    هر دو گرافیک 4500MHD دارند
    لنوو 4 گیگ رم داره ایسر 2 گیگ
    لنوو رم DDR3 داره ایسر رم DDR2
    لننوو وایرلس سری g داره ایسر سری n
    لنوو کار شبکه 10/100 داره ایسر کارت شبکه 10/100/1000
    لنوو ساخت محکم تری داره مقاوم تره ایسر کمی ضعیف تر
    هر دو بلوتوث HDMI کارت ریدر دارند.
    لنوو دکمه اختصاصی ریکاوری بدون نیاز به چیز دیگه و ویروس کش بدون نیازبه ویندوز داره
    لنوو 3 USB و ایسر 4 USB داره
    لنوو express card 34 داره ایسر نداره
    لنوو تاچ پد معمولی همراه بادکمه قفل داره ایسر تاچ پد چند گانه داره که هنوز برنامه هایی که اونو ساپورت بکنند کمه
    باتری این لنوو در ویندوز 7 حدود 4 ساعت و بیشتر از طول عمر باتری ایسره
    لنوو مودم نداره ایسر داره
    لنوو حجم صدای خوبی داره ایسر تکنولوژی دالبی داره
    پردازشگرشون یکسان
    مانیتورشون شرایط نسبتا یکسانی داره
    لنوو قابلیت شناخت کاربر از طریق وب کم داره ایسر نداره

و در نهایت هر دوشون مناسب هستند. و هیچ چیزی تو این دنیا کامل نیست.

8. 6 کاربر از mehran_4x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال oranoos_92's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

از دوستانی که این نوت بوک را میخواند خواهشن بین و نظرتاشون را بفرمائید در مورد این توت بوک فکر کنم رقیب جدیه برای 5738 باشه
    البته 5738 قدیمی !

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

یک سوال تجربی :

داشتن ویندوز اولیه برای لپ تاپ خوبه ؟ ویژگی هاش چیه ؟

دوم اینکه به فرض لپ تاپی که می گیری ویندوز ویستا روش هست .حالا سوال این هست که اگر ویندوز ویستا نخواستی ( مثلا 2 تا

xp نصب کنی ) به چه صورت میشه ؟ ( البته شاید این موضوع تاپیک مخصوص خودش رو داشته باشه اما ممنون میشم همین جا

خیلی مختصر و مفید توضیح داده بشه )
    مسلما خوب خواهد بود و بدون نیاز به هیچ گونه زحمتی از ویندوز ارجینال که تمامی درایور ها به درستی بر روی آن نصب هست استفاده خواهی کرد.در ضمن با یک بکاپ ساده و استفاده از اون خیلی از مشکلات و خرابی ها و باگ ها راحتی رفع خواهد شد.
    در صورتی که لپتاپ ویندوز نداشته باشه زمان نسبتا زیادی رو باید صرف نصب سیستم عامل، نرم افزارها و درایور ها کنید.
    در مورد ویندوز XP هم میشه در کنار ویندوز ارجینال نصبش کرد و به راحتی استفاده کرد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با سلام
    آقا من رفتم تو نخ این مدل 680 تومنی.میشه یک گیگ رم بهش اضافه کرد بشه 4؟ کسی می دونه چقدر آب می خوره؟
    در ضمن اینها کیفیت صداش چه جوریه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

[quote=mehran_4x;4336521]LENOVO G550-T4200 59-023625
    Acer Aspire 5738Z
    برای مقایسه این دو سیستم مناسب.تنها اشکالی که قیمت لنوو رو کمی بیشتر کرده داشتن ویستا ارجینال.میتونید به قیمت 610 تومن این سیستم رو بگیرید که قابل آپگرید به ویندوز 7 از طریق سایت لنوو هست.

دوست عزیز این قیمت با گارانتی سازگاره؟
    تو سایتش زده 650 که!!!

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[QUOTE]آقا من رفتم تو نخ این مدل 680 تومنی.میشه یک گیگ رم بهش اضافه کرد بشه 4؟ کسی می دونه چقدر آب می خوره؟/QUOTE]
    شما چه جوری بحث رو میخونی این مدل 4 گیگ رم داره و650 تو سایت زده،تو بازار 30-40 تومن ارزونتر میشه پیدا کرد.

LENOVO G550-T4200 59-023625

14. این کاربر از mehran_4x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •