نه ولی خدایی تازه شنیده بودم که سرور رو عوض کرده بودند چون سایت بچه ها روی سرور اشیانه بود گفته بود که قرار سرور عوض کنند به خاطر تحریم چون که همیشه سایت داون بود
نه ولی خدایی تازه شنیده بودم که سرور رو عوض کرده بودند چون سایت بچه ها روی سرور اشیانه بود گفته بود که قرار سرور عوض کنند به خاطر تحریم چون که همیشه سایت داون بود
یعنی چون یه سایتی سایتهای دیگه ای رو هک کرده ،اونم به خاطر ابراز عقیده باید ازش تقدیر بشه ؟!!!نوشته شده توسط abbas13677_2005
واقعا چه منطقهایی پیدا میشه !!!
شما هم این نامه رو دریافت کردید؟
BA SALAM
agar ke motale shode bashid 2-3 rooze ghabl ashiyane ---- shod ke ta behal Admin haye ashiyane khabar ra takzib kardand va hamchenin sitehaye [ImanOnline - Simorgh va IHS ] ro niz ---- kardand
hala baraye baz darandegi az karhaye kharab karabeyi ke ehtemal darad dar ayande anjam bedahan tasmim gereftim ke yek nazar khahi bargozar konim va be yek nazar vahed beresim.
Safheye Nazar khahi:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
dar zamn admin ashiyane niz esm ---- maro photoshop hacking gozasht
yani ma aks ro ba photoshop dorost kardim
in ghesmati az database Ashiyane.com hast ke agar dakhel file SQL ro moshahede konid mifahmid ke ba photoshop DB nemizanand
garche kare ma niz manand hameye karhaye Ashiyane kheyr khahanast
in haghe hameye hacker hast ke darbareye in nazar bedan
كارشون باحاله ؛منم اول حالم گرفته شد ولي وقتي فهميدم گروه هكر ايراني بوده حال كردم.
خوب شد باز ايراني هك كردش ؛اگه يه خارجي هك مي كرد خيلي آبرو ريزي مي شد.
مطمئنید سایت ایرانی آشیانه رو هک کرده ؟
حیف شد ...
آشیانه ...
سالمند . من الان تست كردم . مشكلي ندارند .
سلام.
من هم رفتم و هیچ مشکلی ندیدم!
نهirرو هک کردند .com .org رو هم که خیلی وقته
OWN3D BY ARABIAN MUSLIM HACKER
This is only a little warning
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)