سخت بودن با اينكه سيستم سيو بازي مسخره باشه و فقط بعد از اتمام مرحله سيو كنه فرق داره !
بازي نينجايي فقط Ninja Gaiden !
سخت بودن با اينكه سيستم سيو بازي مسخره باشه و فقط بعد از اتمام مرحله سيو كنه فرق داره !
بازي نينجايي فقط Ninja Gaiden !
از دید من سازنده ها فقط این کارو واسه سخت شدن بازی انجام دادن!
به خاطر اینکه هر مرحله رو با قدرت و تمرکز بیشتری انجام بدی نه هر بار بیست دقیقه در هفته بازی کنی که اونم نمی فهمی چی به چیه!
در هر صورت هر کسی نظری داره و نظرش قابل احترام هست!
در اصل البرز جانبه نظر من با تمام سختی هایی که در بازی موجوده سازندگان بازی کمی ترسیدن که بازی رو بیش از اندازه سخت کنن چون که به عنوان بزرگی مثل Ninja Gaiden 2 به خاطر سختی بیش از اندازه انتقاد هایی شد پس دیگه Ninja Blade چه اتفاقی براش می افتاد
اگه Ninja Gaiden 2 رو رقیب این بازی در نظر بگیریم میشه گفت Ninja Gaiden 2 خیلی سخت تره
شما در Setting این بازی می تونید هم بازی و هم QET رو به راحتی از Hard به Easy بیارید.در حالی که در Ninja Blade چنین آزادی هایی به گیمر داده میشه Ninja Gaiden 2 هر چه بیشتر پیش می رید شما رو محدود تر میکنه.بازی سخت تر میشه Boss Fight ها بیشتر میشه و شما هر چه بیشتر سر دوراهی می مونید که ذخیره ی سلامتی بخرید یا شمشیر هاتون رو Upgrade کنید.هر چند Boss Fight های Ninja Blade بیشتره اما با پیدا کردن نقطه ضعف Boss ها به راحتی میشه شکستشون داد.به علاوه بعد از شکست هر Boss در Ninja Blade مقداری Blood به شما میده تا شمشیر ها رو Upgrade کنید و دیگه نیازی نیست ذخیره های جانی بخرید و در حین بازی می تونید اونها رو پیدا کنید.در حالی که در Ninja Gaiden 2 برای کشتن بعضی از Boss ها باید تمام ذخایر جانی (که Herb نام داشت) رو مصرف می کردید و بعد از شکست اونها هیچ گونه امتیازی برای خرید آیتم یا Upgrade سلاح به شما داده نمی شد.یا در NB پس از هر بار کشته شدن شما رو از یک Check point مخشص میاره در حالی که در NG2 فقط مکتن های مخصوصی که برای سیو مشخص شده بود رو داشتید و گاهی اوقات فاصله ی بین این مکان های سیو زیاد بود و زحمت شما به کلی به باد می رفت.در NB پس از هر بار کشته شدن در برابر یک Boss باز بعدی شما رو با Health Full میاره در حالی که در NG2 قضیه کاملا فرق داشت.بستگی داشت زمانی که به مبارزه ی با Boss میرید Health شما چهجوری باشه.اگر با سلامتی نصف به مبارزه با Boss می رفتید و شکست می خوردید دوباره همه چیز از ابتدا شروع می د اما نکته ی جالب اینجاست با اینکه دوباره مبارزه را شروع می کردید Healthشما همان طور نصفه بود!در هر حال به نظر من این بازی خیلی از Ninja Gaiden 2 اسون تره.اما سیستم سیو بازی به نظر من انتقادی بهش وارد نیست چون اتمام یک مرحله ی 1 ساعته خیلی سخت نیست
Last edited by S.Y.K; 24-11-2009 at 23:18.
آره یحیی جون در اینکه نینجا گایدن از نینجا بلید بزرگتر و سختر هست دوستان شک نکنن
ولی بحث من این بود که همگی نینجا ها سخت هستن و جزو مشخصات این بازی هاست که سخت باشن حالا هر کدوم سختی های منحصر به فرد خودشون رو دارن!
من با یک دیدگاه به نینجا گایدن بازی میکردم و بازی لذتی نداشت ولی فکرمو جمو جور کردم که
یک بازی دیگرو با یک حس دیگه بازی میکنم. اینطوری لذتش چند برابر شد.
بازی خودش واقعا سخته ..مخصوصا اون باس ها که تو پست قبلیم هم گفتم 2 ساعت معطل اون عنکبوته بودم.
ولی سیو بازی ناراحت کننده هستش. یه نموره مونده بود مرحله 2 رو تموم کنم که کار پیش اومد مجبور شدم برم.
با کلی مکافات رفته بودم برگشتم دیدم ....باز که رفته اول مرحله ...خدا...خدا
سلام
ببخشید من نسخه 2 DVD رو خریدم که نصب بازی روسی هست اما داخل بازی انگلیسی
مشکل اینجاست که دموها صدا دارن اما داخل گیم پلی بازی صدا ندارمبه نظرتون نسخه ایی که من خریدم کلا خرابه؟؟3تا کرک براش نصب کردم اما باز حل نشد که نشد
کسایی که نسخه تک DVD رو خریدن نصب بازی هم روسی هست؟؟داخل بازی صدا دارن؟؟
من نسخه 2 دی وی دی خریدم نصب کردم رفتم تو بازی دیدم همچی روسی هست بعد کل محتویات کرک داخل دی وی دی بازیو کپی کردم درست شد همچی انگلیسی شد و داخل بازی صدا هم دارم.
بازي رو سيستم من يكم شله (يواشه) تنظيمات خاصي نداره؟
شما سیسمتو بگو بینیم چیه و اینکه روی چه روزلیشنی بازی میکنی..؟بازي رو سيستم من يكم شله (يواشه) تنظيمات خاصي نداره؟
من نسخه 2 دی وی دی خریدم نصب کردم رفتم تو بازی دیدم همچی روسی هست بعد کل محتویات کرک داخل دی وی دی بازیو کپی کردم درست شد همچی انگلیسی شد و داخل بازی صدا هم دارم.معمولا کرک های داخل بازی روسی بودن و صدارو حل میکنه..برای برخی ممکنه که از نسخه ایراد داشته باشهسلام
ببخشید من نسخه 2 DVD رو خریدم که نصب بازی روسی هست اما داخل بازی انگلیسی
مشکل اینجاست که دموها صدا دارن اما داخل گیم پلی بازی صدا ندارمبه نظرتون نسخه ایی که من خریدم کلا خرابه؟؟3تا کرک براش نصب کردم اما باز حل نشد که نشد
کسایی که نسخه تک DVD رو خریدن نصب بازی هم روسی هست؟؟داخل بازی صدا دارن؟؟
ماله خود من 1 dvd هستش و هیچ ایرادی هم نداره.
من می دونم که سوالم تکراریه ولی واقعا باید یه مرحله رو بری تا بازی ذخیره بشه .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این که خیلی بده ..من رو پی سی این بازی رو بازی می کنم و می دونم چون این جور بازی ها تو پی سی کمه به نظرم برا رفع حاجت خوب باشه ولی خوب به پای بزرگای این سبک بازی نمیرسه.................... ولی این سبک ذخیره کردن دیگه نوبره.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)