بازی رو نمیشه Online بازی کرد؟(PC) من تو قسمت My Player یه بازیکن دارم که Overallلش 99 هست (13 فصل باهاش بازی کردم!) و میخوام با بقیه بازی کنم راهی نیست؟
بازی رو نمیشه Online بازی کرد؟(PC) من تو قسمت My Player یه بازیکن دارم که Overallلش 99 هست (13 فصل باهاش بازی کردم!) و میخوام با بقیه بازی کنم راهی نیست؟
برای انلاین بازی کردن بهتره به سایتیا به این سایت بری!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پنالتی ها رو چچوری باید درست انجام داد
میگه آنالوگ رو به سمت پایین حرکت بدید بعدش هم هر جوری با آنالوگ کار میکنم درست پرتاب نمیشه
خیلی خوب باشه به حلقه میخوره!
شما بايد دكمه ي پرتاب توپ رو نگه داري تا زماني كه بازيكن ميخواد توپ رو بندازه
دقت كنيد كه دقيقا زماني بايد دكمه ي پرتاپ رو رها كنيد كه بازيكن توپ رو رها ميكنه و ببينين كه توپ از دست هاي بازيكن داره رها ميشه و به سمت حلقه پرتاب ميشه
البته بسيار كار سختيه كه اگه قلقش بياد دستتون حله !
بازم میگم هیچی به پای NBA 2005 نمرسه هم اسلم دانکش آدمیزادی بود هم پرتاب پنالتی اش!!!
درسته
ولي گرافيكشم با اين قابل مقايسه نيست
البته اون زمان براي خودش تو گرافيك خوب بود
در ضمن اين پيچيدگي هايي كه تو بازي ايجاد شده به نظر من بهتر شده و داره به سمت شبيه سازي پيش ميره
مرسی ولی رو psp بازی میکنم به جای دکمه باید آنالوگ رو پایین نگه داشت ولی با این تفاسیر که گفتی فهمیدم چجوریاست
بالاخره یک فصل رو با لس آنجلس به پایان رسوندم و قهرمانی NBA رو بدست آوردم. بازی فینال بدجور اعصابمو خورد کرد.ولی واقعآ استرس و هیجان زیادی داره بازی .واقعآ 2k تو کارش پروفشناله.
من تو این بازی افت فریم دارم؟ شمام همینتور یا فقط بازیه من اینجوریه؟
من که نسخه های قبلیشو نتونستم بادسته بازی کنم کسی میدونه این با دسته دو نفری میشه یا نه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)