تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 8 اولاول ... 2345678 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 71

نام تاپيک: آینده شرکت ال جی،پیش بینی شما چیه ؟

داره خودمونی میشه daynakopak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نظرات دوستان جالب بود و تو هر كدومش نكته هاي خوبي وجود داره
    يكي از دوستانم نمايندگي ماشينهاي راهسازي دوو(daewoo قديم و doosan جديد)رو داره و با كره اي ها خيلي ارتباط نزديك دارن
    مي گفت يكي از اين مهندسين كره اي گفته ال جي اگر حضورش الان يخورده كمرنگ شده براي اينه كه داره به سامسونگ كمك مي كنه
    به اين ترتيب كه تو ساخت بعضي قطعات گوشيهاي جديدش داره كمكش مي كنه
    واسه همينه كه يكسري مدلهاشون از همه نظر شبيه هم هستن هم قسافه هم امكانات هم قيمت
    اينطور كه شنيدم مي گفت اگر بعضي از همين گوشيهاي سامسونگ رو باز كنيد بيشتر قطعاتش ال جي هست
    البته خوب اينها همش شنيده هست و من از صحت و سقمش اطلاع درستي ندارم
    راست و دروغش با اون مهندس كره اي !
    ولي به نظر شخصي من ال جي از قديم گوشي ميزد
    يادمه سال 81 كه دانشگاه بوديم مدل g8000 رو معرفي كرد كه اون زمان شايد جزو اولين گوشيهايي بود كه صفحه نمايش رنگي با كيفيت بالا و امكان فيلمبرداري و عكس برداري داشت و زنگهاي پلي فونيك پخش ميكرد
    بعد از اون ال جي مدتي آروم بود تا اولين گوشي سري جديدش رو معرفي كرد كه نمي دونم كدوم شكلات بود
    بعد از اون ال جي با ارايه مدلهاي بسيار خوب و زيبايي جاي خودشو كم كمم تو بازار باز كرد
    به نظرم اگر مدت فعاليت جديدش رو در نظر بگيريم واقعا پيشرفت تحسين كننده اي داشته
    الان هم گوشيهاي بسيار خوبي با كيفيتهاي بسيار بالا داره ميزنه
    فقط تنها ايرادي كه داره همين گارانتيش هست كه بسيار ضعيفه و باعث ميشه آدم از خريد گوشي ال جي بترسه
    مثلا همين گوشي خودم (رنوار)تاچش خراب شده و فعلا تو ايران نيست
    نه تهران نه مشهد هيچ جا نداره!
    اگر خدمات بعد از فروشش بالا بره و قطعاتش تو بازار زياد بشه بطوريكه مثل ساير گوشيه براي تعميرش مجبور نباشي حتما بري نمايندگي فكر كنم بشه گفت تو ايران به رتبه اول خواهد رسيد
    ببخشيد زيادي صحبت كردم

2. 4 کاربر از daynakopak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

با سلام به همه دوستان
    من تقريبا با بيشتر نظرها موافقم اول از همه اينكه نوكيا گوشي ساز خوبي فقط براي خودش و خودش همين و بس و نميتونه باري تمام قشرهاي جامعه گوشي بسازه مثلا سري N‌اين گوشي هيچ توفيقي نداشته من هر كسي رو كه ديدم بعد از يك مدت چند روزه ازش زده شده و فروختتش چون به هيچ دردي توي ايران نميخوره و حتي كشورهاي همسايه جالبه بدونين اصلا خريدار نداره گفتم نوكيا فقط به درد همون فنلاند ميخوره و خودش.
    دوم اينكه تا حالا هر ابداعي توي هر وسيله اي شده از طرف ال جي بوده و خوشبختانه اين شركت كره اي آمريكايي تونسته براي اولين ماشين لباسشويي بخارشوي - مايكروويو سرخ كن و جوجه گردان - اولين دوربين مگاپيكسلي - و اولين بلوري Wifi‌رو بسازه و تقريبا توي هر زمينه اي سرآمد بقيه سازنده ها هستش.
    توي بازار ايران هم خوب درخشيده چون مطابق با سليقه هر كشوري داره محصول ميسازه من خودم به شخصه بيش از 20 مدل از لوازم اين سازنده كره اي رو دارم مصرف ميكنم كه حتي يكبار هم نشده خراب بشه و بخوام تعميرش كنم ولي متأسفانه ماركهاي ديگه اولا بصورت كاملا دقيق مصرفي ميسازن يعني سر تايم خاصي گارانتي تموم ميشه و روز بعد اون وسيله دچار مشكل ميشه دوما نميتونن مطابق سليقه مردم هر كشوري چيزي بسازن بخاطر اينكه ابداع ندارن و فقط چيزي رو كه خود شركت دوست داره ميسازه. راستي ميدونستيد اولين شركتي كه تونست توي دنيا بردهاي ديجيتال صدا و تصوير بسازه كي بودش؟///
    حدستون درسته ال جي بوده الان هم داره با ساختن گوشيهاي فوق العاده زيبا و كارآمد و مناسب افراد و سليقه هاي خاص به بيش از فروش چند ميليون گوشي در سال ميرسه كه اين سود سرسام آوره.
    فكر نكنم شركت نوكيا تا حالا يك ميليون گوشي ساخته باشه چون نميتونه بسازه نه تواناييش رو داره نه فكرشو فقط مياد يك سري چيزاشو عوض ميكنه و يه اسم جديد ميزاره روش بعدشم يك تبليغ مسخره آخرشم فروش صفر
    متدسفانه ايرانيها خيلي به نوكيا علاقمندن چون براشون يك شخصيت مياره.
    ولي وقتي دست يك نفر مثلا گوشي ال جي سري جديد ميبينن ميگن عجب چيز شيكي اين ديگه چي بود.
    مثل ديدن مك لارن يا پورشه يا فراري يا لامبورگيني
    در كل با نگاهي به آينده شركت بدون اينكه حتي چيزي از اقتصاد و سرمايه داري بفهميم در مي يابيم كه اين شركت غول كره اي تا چند سال آينده تقريبا توي هر محيطي پيداش ميشه و از خودش ايده و نظري ارائه ميده حتي اگه بدونين توي لوازم آرايشي دنيا و بهداشتي روي دست ال جي چيزي نيومده.
    و حتي لوازم ساختمان مثل پاركت و ديوارپوش و صنايع فلزي و غذايي
    در كل داره توي هر زمينه اي خوش ميدرخشه اميدوارم كه هميشه اينجور باشه
    چون من واقعا محصولاتشو دوست دارم
    مخصوصا ضبط صوت نيمه حرفه اي مدل KR 7400 KSDV
    توليد اروپا
    حتما با يك سيستم چند ميليوني پايونير يا تكنيك بزارين كنار هم هر وقت كم آورد خودش سرشو ميندازه پائين.
    همگي موفق باشين.

4. 4 کاربر از amir3852 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

خب نمیدونم از کی شنیدم اینجا که الجی رتبه ی سوم رو داره در بازار جهانی اما فکر کنم مربوط به سال 2008 باشه - آخرین رتبه بندی (دسامبر 2009) به این صورت هست:

1- نوکیا (52 درصد)
    2- سونی اریکسون (15 درصد)
    3- سامسونگ (8 درصد)
    4- ال جی (3 درصد)
    5- بلک بری (2 درصد)
    6- موتورولا (1 درصد)
    برادر عزیز، من این رده بندی رو کاملا نقض میکنم، دیگه همه میدونن که یه دوسالیه رده بندی اینجوری هست:

نوکیا، سامسونگ، الجی، موتورولا، سونی اریکسون

فقط بعضی مواقع جایه موتو و سونی عوض میشد....سهم بازار ماله کوارتر آخر 2009 به این ترتیب هست (منابع سایت خود شرکت ها هست که از اون مطمئنتر دیگه وجود نداره):

نوکیا: 39 درصد
    سامسونگ: 23 درصد
    الجی: 11.3 درصد
    سونی اریکسون: 5 درصد
    موتورولا: 3.7 درصد
    Last edited by Michael Ropy; 06-02-2010 at 16:12.

6. 2 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

ولي وقتي دست يك نفر مثلا گوشي ال جي سري جديد ميبينن ميگن عجب چيز شيكي اين ديگه چي بود.
    این حرفتو قبول دارم شدید!!! خودم تجربه کردم......هر کی کوکی رو میدید تعجب میکرد، خیلی جذبش مشید، بعد که قیمت رو میپرسید راهی بیمارستان میشد!

8. این کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

lg در لوازم صوتي تصويري هيچ حرفي براي گفتن نداره

آخر فروم باز pooria.rio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آکانت جدید :Pooria-ir

پيش فرض

اگه دقت کرده باشین اینجا بخش موبایل های ال جیه

11. 2 کاربر از pooria.rio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006

12 جواب

lg در لوازم صوتي تصويري هيچ حرفي براي گفتن نداره
    دوست عزيز شما يك لطفي بكنيد به اين مدل KR7400KSDV يك نگاهي بندازين
    بعدش من بهتون ميگم قدرت صداش چيه
    حتما دليلي داشته كه بهتون ميگم ببين من توي يك فضاي 800 متري ويلايي روشنش كردم با صداي XDSS فكر ميكنيد چه اتفاقي افتاد 2 تا پنجره كامل خورد شد.
    اون هم به فاصله تقريبا 100 متري از سيستم
    آره حرفي براي گفتن نداره چون خودش اول و آخر حرفه
    بريد يك سيستم پايونير نميدونم تكنيك يا هر چيز ديگه اي كه فكر ميكنيد حاضرم باهاش كل بزارم توي هر محيطي دلتون خواست
    دوست عزيز آلبوم جديد حميد عسگري رو من رو 4 بيشتر نميتونم گوش كنم چون واقعا صداش وحشتناك ميشه
    يعني باورتون نميشه چندين بار از طرف همسايه ها مورد شكايت قرار گرفتيم
    همسايه ها ميگن وقتي روشنش ميكني ما به شيشه هامون ميچسبيم
    ممنون خدانگهدار

13. 2 کاربر از amir3852 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

من تقريبا با بيشتر نظرها موافقم اول از همه اينكه نوكيا گوشي ساز خوبي فقط براي خودش و خودش همين و بس و نميتونه باري تمام قشرهاي جامعه گوشي بسازه مثلا سري N‌اين گوشي هيچ توفيقي نداشته من هر كسي رو كه ديدم بعد از يك مدت چند روزه ازش زده شده و فروختتش چون به هيچ دردي توي ايران نميخوره و حتي كشورهاي همسايه جالبه بدونين اصلا خريدار نداره گفتم نوكيا فقط به درد همون فنلاند ميخوره و خودش.
    بسی خندیدیم
    نمی دونستم بازار فنلاند اندازه 39% بازار جهانی مشتری داره !

ال جی شرکت بدی نیست چند تا از محصولاتش از جمله لباسشوی اش تو خونه ما هست
    کیفیت و کارایی و امکانات خوبی هم دارن
    ولی تو رده موبایل هنوز خیلی کار داره تا جا بیفته

چند روز پیش یکی از گوشی های سیمبین ال جی برای چند لحظه دستم بود
    چون تقریبا با تمامی گوشی های سیمبین برند های مختلف کار کردم
    میتونم بگم نمایش خوبی برای ال جی بود
    هر چند که واقعا با مشکلاتی که داشت
    علی رغم سیمبین بودنش
    نمیشد اونو یه رقیب جدی واسه گوشی های سیمبین دیگه محسوب کرد(مثلا تو مینمایز بعضی از برنامه ها اون ها رو استاپ میکرد!!!)

نکته ی دیگه که به چشمم اومد نداشتن هویت گوشی بود
    مثلا وقتی یه گوشی سامسونگ یا سونی اریکسون دستت میگیری
    کاملا متوجه میشی که سازنده این گوشی فلان برند هستش
    ولی این هویت تو گوشی های ال جی نیست

15. 2 کاربر از ali racer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوست عزيز هويت گوشيهاي ال جي توي سبك و شيك بودنشه
    هويت نوكيا توي سنگيني و بي خود بودنشه
    هويت سامسونگ توي شيكي و سنگين بودنشه
    هويت بقيه هم كه بي هويت هستند.
    قربون شما
    آخه يكي نيست بگه كدوم كارخانه توليد گوشي در عرض چند سال تونسته بيش از 10 ميليون گوشي توليد كنه
    در حاليكه خود فنلانديها ميرن ال جي ميخرن بعدش ميگن آهان اين شد گوشي
    شركت نوكيا فكر نكنم تا حالا خواب 1 ميليون گوشي رو ديده باشه.
    ممنون

17. 2 کاربر از amir3852 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

علی ریسر جان مثال خوبی نزدی، اتفاقا الجی خیلی پیشرفت داره و خودم خیلی بیشتر از نوکیا قبولش دارم، ولی در مقابل سامسونگ، چرا یه رقیب میشمرم.....

نوکیا کاراش همه تکراریه، سراغ سیمبیان میخای بری باید همون نوکیا بگیری (یا فوقش سامسونگ) الجی اعتراف میکنم واسه سیمبیان خوب نیست و خودمم دوست ندارم بره طرف سیمبیان، چون چیز مالی نیست.....خوشبختانه قرارداشو با مایکروسافت و اینتل بست که گوشی های ویندوز موبایلی بده (+ گوشی های اندروید)....

الجی، کارش گوشی های شیک و زیباست (هم طراحی و هم اینترفیس)....بالاخره هر کی از یه نوع گوشی خوشش میاد.....من باشم، اینو جدا میگم، بهم بگن بین N97 (یا اصلا X6) و آرینا یکی رو انتخاب کن، بی درنگ میرم سراغ آرینا....نه به خاطر الجی بودنش....به خاطر طراحی و زیباییش....شما با اس کلاس کار کن میفهمی چی میگم.....اگه میخوام سیستم عامل دار بگیرم، میرم سراغ ویندوز موبایل و یا اندروید.....

کلا منظورم اینه که هر کسی یه سلیقه ای داره....درست نیست همه برن سیمبیان بزنن (یا هر سیستم عاملی).....شما اگه میخواستی مقایسه کنی، باید یه گوشی جاوا از الجی مقایسه میکردی نه یه سیمبیان (که کار الجی نیست...).

19. این کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •