نظرات دوستان جالب بود و تو هر كدومش نكته هاي خوبي وجود داره
يكي از دوستانم نمايندگي ماشينهاي راهسازي دوو(daewoo قديم و doosan جديد)رو داره و با كره اي ها خيلي ارتباط نزديك دارن
مي گفت يكي از اين مهندسين كره اي گفته ال جي اگر حضورش الان يخورده كمرنگ شده براي اينه كه داره به سامسونگ كمك مي كنه
به اين ترتيب كه تو ساخت بعضي قطعات گوشيهاي جديدش داره كمكش مي كنه
واسه همينه كه يكسري مدلهاشون از همه نظر شبيه هم هستن هم قسافه هم امكانات هم قيمت
اينطور كه شنيدم مي گفت اگر بعضي از همين گوشيهاي سامسونگ رو باز كنيد بيشتر قطعاتش ال جي هست
البته خوب اينها همش شنيده هست و من از صحت و سقمش اطلاع درستي ندارم
راست و دروغش با اون مهندس كره اي !
ولي به نظر شخصي من ال جي از قديم گوشي ميزد
يادمه سال 81 كه دانشگاه بوديم مدل g8000 رو معرفي كرد كه اون زمان شايد جزو اولين گوشيهايي بود كه صفحه نمايش رنگي با كيفيت بالا و امكان فيلمبرداري و عكس برداري داشت و زنگهاي پلي فونيك پخش ميكرد
بعد از اون ال جي مدتي آروم بود تا اولين گوشي سري جديدش رو معرفي كرد كه نمي دونم كدوم شكلات بود
بعد از اون ال جي با ارايه مدلهاي بسيار خوب و زيبايي جاي خودشو كم كمم تو بازار باز كرد
به نظرم اگر مدت فعاليت جديدش رو در نظر بگيريم واقعا پيشرفت تحسين كننده اي داشته
الان هم گوشيهاي بسيار خوبي با كيفيتهاي بسيار بالا داره ميزنه
فقط تنها ايرادي كه داره همين گارانتيش هست كه بسيار ضعيفه و باعث ميشه آدم از خريد گوشي ال جي بترسه
مثلا همين گوشي خودم (رنوار)تاچش خراب شده و فعلا تو ايران نيست
نه تهران نه مشهد هيچ جا نداره!
اگر خدمات بعد از فروشش بالا بره و قطعاتش تو بازار زياد بشه بطوريكه مثل ساير گوشيه براي تعميرش مجبور نباشي حتما بري نمايندگي فكر كنم بشه گفت تو ايران به رتبه اول خواهد رسيد
ببخشيد زيادي صحبت كردم
![]()