دیگه سر قیمت قطعات ال 90 چونه نزنین که خیلی بالاس !
همه هم میدونن
شما یه مقایسه قیمت بکن قطعاتش رو با ریو
ماله ریو هم بیش از 90% قططعات کره ایه،اما قیمت ها خوبه
حتی لامپاش آلمانیه![]()
دیگه سر قیمت قطعات ال 90 چونه نزنین که خیلی بالاس !
همه هم میدونن
شما یه مقایسه قیمت بکن قطعاتش رو با ریو
ماله ریو هم بیش از 90% قططعات کره ایه،اما قیمت ها خوبه
حتی لامپاش آلمانیه![]()
پوریا جان شما قطعه کره ای یا چینی رو با قطعه تولیدی ترکیه یا رومانی داری مقایسه میکنی؟
عزیز برادر تو دیپگه چرا ؟این قطعات ال 90 به خاطر کنترل زیاد و پروسه تولید دقیقشون خیلی گرون در میان ولی خب عمر خوبی هم دارن .
بی خودی رنو پارس تاسیس نشده که .
آقا فرانسه سر جاش ،حرفی هم توش نیست
اما رومانی از کره بهتره ؟
ریوی بدیخت قطعات چینی هم نداره
من هم نگفتم که کیفیت قطعات ال 90 پایینه
اما میگم بازم گرونه،چون شما 12-14 پول ماشین میدی اونوقت بشینی قطعاتش رو حساب کنی میبینی از قیمت ماشین میزنه بالاتر
پاما رومانی از کره بهتره ؟
مطمئن باش بهتره رومانی و داچیا یکی از قدیمترین سایتهای تولید رنو هستن و رنو واسه تولید داچیا لوگان و قطعاتش توی این کشور خیلی سرمایه گذاری کرده .ترکیه هم که خودت میدونی 80درصد قطعات رنو خیلی زا خودروسازهای اروپایی و ژاپنی که توی اروپا سایت تولید دارن رو با کیفیت عالی تولید میکنه
ولی در مورد قیمتشون بهتره ارزش رو در نظر بگیری .
مثلا بگیم پراید قطعاتش ارزون هستن ولی آیا ارزش دارن؟یعنی دوام دارن یا ....
به نظرم تندر یه ماشین با ارزش هستش ریو خودش هم این خصوصیت بزرگ رو داره ولی در مقابل تندر کمی ضعیف هستش یعنی با همه علاقه به هر دو این ماشینا من بین این دو تا تندر رو انتخاب میکنم .
Last edited by rami_hemi; 29-12-2009 at 21:21.
داداش خیلی مخلصیتیمااااا
اما این رو نمیتونم بپذیرم که کیفیت قطعات رومانی بلوک شرق از کره بیشتر باشه
فروختن یه خودرو ربطی به بد بودن یا خوب بودنش نداره عزیزم.206 ماشینیه که همیشه دور بالا کار میکنه از نظر اقتصادی بهینه نیست.این تندر 90 یه اتومبیل اقتصادی و کاملا بهینه هست.این حرف من نیست بلکه حرف کارشناسان فنه.بعدشم شما حاضری توی یه سال 2 بار جلوبندی عوض کنی و هر بار 100 تومن خرج کنی یا بری سالی یه بار جلوبندی و کلا 150 خرج کنی؟؟؟؟؟یه کم فکر کن ببین چی گفتم.![]()
این سالی 2 بار عوض کردن جلوبندی برای 206 بود؟؟
دیگه پا روی حق نذاریم
من دوستم 206 داره و تا الان 34000 تا کارکرده
هیچ مشکلی برای جلوبندیش پیش نیومده
اونم چی! رانندگی که دوست من انجام میده
دست اندازه ها و سرعت گیر ها رو هم اصلا رعایت نمیکنه و تا دلتون هم بخواد به ماشین فشار میاره
تنها سرویسی که داشت عوض کردن دیسک و صفحه متعلقات مجموعه کلاج بود که اونا نابود شده بودن و 100% برمیگشت به نوع رانندگی دوستم
وگرنه دیسک و صفحه هم حالا حالا ها دیسک و صفحه بود!
شما فکر کردی تندر رو باید بعد چند وقت ببری جلو بندی سازی؟؟؟؟؟ببینید تندر یه اتومبیل اقتصادیه که هنوز هم تو بازارهای جهانی فروش داره.پس این نشونه اینه که یه خودروی کاملا اقتصادی و بهینه و به روز هست.حالا کسی با قیافش مشکل داره این دیگه مشکل خودشه.
عزیز پست منو نقل قول کردی و در مورد تندر 90 حرف میزنی؟؟
یعنی مخاطبت منم دیگه؟
من اصلا حرفی در مورد تندر 90 زدم؟
بد نیست یه بار دیگه پست منو بخونید
شما گفتی که 206 رو سالی دوبار باید برد برای تعویض و سرویس جلو بندی که منم گفتم شما در اشتباهید
206 هم اتفاقا یه ماشین اقتصادی محسوب میشه ولی بستگی به این داره که چطور با ماشین رفتار بشه و چه مدت از طول عمر ماشین بگذره که بسته به نوع رفتار با ماشین تندر 90 هم باشه به خرج میفته!
تندر 90 هست ولی تانک که دیگه نیست!
لوگان هم در بازار های جهانی یه پدیده محسوب نمیشه ولی چیزی که مشخصه اینه که خودروی نسبتا مناسبی برای خانواده های ایرانی هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)