آره ولي 2261 تغيير زاويه عمودي داره(نه ارتفاع) . سامسونگ و نميدونم كه كلا ثابته يا اونم تغيير زاويه عمودي داره
آره ولي 2261 تغيير زاويه عمودي داره(نه ارتفاع) . سامسونگ و نميدونم كه كلا ثابته يا اونم تغيير زاويه عمودي داره
دوستان 2262TQ چطوره؟ از 2261 بهتره؟ آخه 2261 میگن به علت مشکل فنی از بازار جمع آوری شده
خواهشن یکی اختلاف بین p22500 و p23500 رو توضیح بده!
آیا بجز اندازه اینچ اختلاف دیگه ای دارن؟
مثلا یه تصویر 1080 1920 در p22500اچ دی نیست؟
خیلی ضروریه لطفا کمک کنید
هیچ فرقی ندارن ! فقط سایز ، 21.5 و 23 !
سلام به همگی . من یه مانیتور سامسونگ NW1632 دارم که همه منوهاش به جز picture قفل(lock) هست . لطفا راهنمایی کنید. SAMSUNG_ SyncMaster NW 1632
من بالاخره بعد از چند ماه p23500 رو گرفتم! تصویرش فوق الاده است!!!!! مخصوصن اگه باهاش فیلمای کیفیت بالا بذاری! تیپ ظاهری اش هم حرف نداره! اما من حالا یه مشکل دارم که امیدوارم اساتید محترم کمک کنن. و اون اینکه فونت نوشته ها چشمم رو اذیت میکنه! یعنی لبه فونتها صاف نیست و تیزه! برنامه های مجیک تون، نچرال کالر و هر تنظیمی که فکر کنید رو انجام دادم فایده نداشت! مادربردم p5kpl-am با گرافیک آنبرد که با کابل آنالوگ وصلش کردم و ویندوزم سون 7 هست با رزولوشن 1080*1920 لطفا راهنمایی کنید
مبارکتون باشه ...من بالاخره بعد از چند ماه p23500 رو گرفتم! تصویرش فوق الاده است!!!!! مخصوصن اگه باهاش فیلمای کیفیت بالا بذاری! تیپ ظاهری اش هم حرف نداره! اما من حالا یه مشکل دارم که امیدوارم اساتید محترم کمک کنن. و اون اینکه فونت نوشته ها چشمم رو اذیت میکنه! یعنی لبه فونتها صاف نیست و تیزه! برنامه های مجیک تون، نچرال کالر و هر تنظیمی که فکر کنید رو انجام دادم فایده نداشت! مادربردم p5kpl-am با گرافیک آنبرد که با کابل آنالوگ وصلش کردم و ویندوزم سون 7 هست با رزولوشن 1080*1920 لطفا راهنمایی کنید
از توی تنظیمات Picture قسمت Sharpness رو کم و زیاد کنید ...
ممنون از لطفتون دوست عزیز، الان بهتره!
اما اون شکلی که من میخوام نیست، یعنی مثل مانیتور قبلیم که 17" crt 1798 بود
فول اچ دي همينه ديگه
براي همينه كه ميگن كسايي كه وب گردي مي كنن و زياد تو نت مي گردن مانيتور HD نگيرن
جون فونتا رو كوچيك نشون ميده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)