با سلام و عرض خسته نباشید میخواستم بدونم که ایا شما کسی رو میشناسید یا دیدید که 3 ماه یعنی 180 تا این قرص و مصرف کرده باشه ولی مثل من بهتر که نشده هیچ بدتر هم شده باشه ومدام جوش بزنه با تشکر
با سلام و عرض خسته نباشید میخواستم بدونم که ایا شما کسی رو میشناسید یا دیدید که 3 ماه یعنی 180 تا این قرص و مصرف کرده باشه ولی مثل من بهتر که نشده هیچ بدتر هم شده باشه ومدام جوش بزنه با تشکر
با سلام و عرض خسته نباشید میخواستم ببینم ایا شما کسی رو میشناسید یا دیدید که مثل من قرص راکوتان و 3 ماه مصرف کرده باشه و بهتر که نشده هیچ بدتر هم شده باشه و مدام جوش بزنه.با تشکر
Last edited by شیما 15539; 20-01-2010 at 09:37. دليل: اضافه کردن
چرا سوالهای من نشان داده نمیشود
بله
...................
Last edited by S0R3N4; 21-06-2013 at 12:19.
با سلام و خسته نباشید کسی رو میشناسید که مثل من 3 ماه قرص راکوتان و خرده باشه ولی بهتر که نشده هیچ بدتر هم شده باشه
ممنونم من کارمند دفتر هواپیمایی هستم اگر امری داشتید در خدمتم. 09126760410ببخشید خیلی اذیتتون کردم
ببخشید یک سوال دیگه اینکه شما اصلا تو زمینه پزشکی تخصص دارید؟
توي پيغام خصوصي جواب دادم...
سلام من رفتم پیش دکترم دیروز . شما گفتید پست بدم ازمایشهام هم بردم گفت روزی 1 عدد بخورم همراه با اریترومایسین و پردنیزولول تو رو خدا اگر امیدی نیست لا ا قل شما بهم راستشو بگید وضعیت روحیم داغونه.دکترم هم تعجب کرده که چرا تا الان جواب نداده
Last edited by شیما 15539; 27-01-2010 at 15:30.
من نمیدونم چه جوری باید جبران کنم اینقدر مزاحمتون میشم و اذیتتون میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)