تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 14 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 139

نام تاپيک: آيا از روي آي پي مي تونند ما رو رديابي كنند ؟

داره خودمونی میشه سکوت مطلق's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    شهر فرشتگان

پيش فرض

من با دو دستگاه به

adsl وصلم ... آیا ip هر دو دستگاه یکی است؟
    ای پی دو تا سیستم تو یک شبکه نمیتونه یکی باشه معمولا رنج ایپی توی مودم یا سویچ ست میشه
    برای اینکه ببینی ایپیت چیه میتونی تو هر دو دستگاه آدرس زیر ببینی ایپی دستگاه ها رو چی نشون میده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی در کل ای اس پی ها از روی مک آدرس میتونن آدم رو ردیابی کنن چون مک آدرسها و ای پی ها و لاگینها طبق قانون باید ثبت بشه و تا 90 روز حفظ میشه

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

بله
    ایپی ها یکی هستند

3. 2 کاربر از Tornado2800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Danial_4139's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من طرفدار هیچ گروه یا ارگان خاصی نیستم
    اما باید بهتون بگم همون اعضای آویزون هم اعتراف کردند با اینکه از وی پی ان استفاده میکردند گیر افتادند. و خودشون شگفت زده بودند
    حالا من کاری ندارم گندش کردند یا نکردند !
    اما اینکه وی پی ان هایی که شماها استفاده می کنید به راحتی برای دولت قابل ردیابیی و شناسایی هستش
    حتی اینکه کجاها رفتید و چی دارید اطلاعات رد و بدل میکنید
    الا بعد از این پست من خیلی ها میان جنجال میکنند
    ولی قبلش برید از مهندسین شبکه ( ببینید ! گفتم مهندسین شبکه ! نه اینی که میرن کلاس و دانشگاه و... از نظر مردم میشن مهندس ولی دوهزار حالیشون نیست ، اینها نه ! کسی که شبکه تو خونشه )
    این موارد رو بپرسید

وقتی که سرور تو ایرانه ، مدیر تو ایرانه چه دلیلی داره زور بزنند که ایپی فلانی رو پیدا کنند ! میرن راحت از مدیرتش میگیرن طبق قوانین که وضع کردند هم در اختیار مراجع قرار میدن

راستش من خودم چون دنبالش بودم که چطور این موجودات رو گیر انداختن بلخره فیلمی که خودشون ساخته بودن رو دیدم و تو نت هم جریان رو دنبال کردم ، هیچ کدوم از افراذ نه از طریق IP گیر افتاده بودن و نه به صورت ردیابی اینترنتی لو رفته بودن !

جریانش هم از اینجا شروع شده بود که چند نفر تو سایت نفوض کرده بودن و بعد از این که اعتماد چند تا مدیرا رو بدسات آورده بودن خودشون رو دختر معرفی کرده بودن و با مدیرا قرار گذاشتن و ....

اون افرادی هم که گیر افتادن باقی کسایی که میشناختن رو لو دادن تا اینکه تونستن تعدادیشون رو بگیرن ولی خوب از اونجایی که این رژیم عادت داره کاه رو کوه کنه یه فیلم ساختن و اون بدبختا رو وادار کردن اعتراف کنن که جوری گیر افتادن که با همه مخفی کاری ها شناسایی شدن و کار سپاه خیلی امنیتی و پیشرفته بوده در صورتی که این جور نبود در واقع سپاه از ترفند های دهه 60 میلادی استفاده کرد

V-----PN پراکسی نیست که شناسایی بشه در کل سیستمش ارتباطی نه به IP داره و نه پراکسی و امنیتش اینقدر بالاست که من تو یه مقاله خوندم که امنیت V-----PN رو مقایسه کرده بود با اینکه اگر روزی بفهمن یک ایمیل از کجا ارسال شده اون زمان هم میفهمن که شخص استفاده کننده از V---PN کجا ساکن هست .

5. 5 کاربر از Danial_4139 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

V-----PN پراکسی نیست که شناسایی بشه در کل سیستمش ارتباطی نه به IP داره و نه پراکسی و امنیتش اینقدر بالاست که من تو یه مقاله خوندم که امنیت V-----PN رو مقایسه کرده بود با اینکه اگر روزی بفهمن یک ایمیل از کجا ارسال شده اون زمان هم میفهمن که شخص استفاده کننده از V---PN کجا ساکن هست .
    نظری در مورد حرفهای بالا ندارم چون در موردش شنیدم و می تونه هم درست باشه.
    ولی در این این چیزی که نقل قول الا کردم ازت ، بهتره بگم هر وی پی انی امن نیست ! همینطوری که قبلا گفتم من از جنبه های فنیش میگم کاری ندارم سپاه بدونه یا ندونه و یا حرفه ای باشن د ویا نباشن من کاری ندارم اما به این موضوع فکر کنید اگه راهی برای کنترل کردن وجود داشته باشه که من و دوستان در بالا بهش اشاره کردیم ! شک نکنید اینها خیلی زودتر از اینها کارهاشو انجام میدن.
    از جنبه فنی انکریپت هایی که الا همه دارن استفاد می کنند خیلی وقته که کرک شده و اگه بخوان کنترل کنند ، می تونند حتی ببینند شما چه سایتی رفتید و چی توش زدید و کجا رفتید. البته بستگی داره کی باشه که بخوان دنبالش برن ! به هر حال از اینترنت اینا دارید استفاده می کنید ! ( دولت ) و من و تیمی که با بچه های ایتالیایی قبلا تشکیل دادم قبلا این نقش رو بازی کرده ( سرور و کلاینت و.. ) و اطلاعاتی به دست اوردیم که اینجا در اختیارتون گذاشتم
    به جز وی پی ان هایی که شرابط واقعا خاص و ویژه ای دارن که به اندازه ی کافی در تاپیک بحث شده و بعضی دوستان هم به این موضوع اشاره کردند
    Last edited by Tornado2800; 03-10-2009 at 21:25.

7. 2 کاربر از Tornado2800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Cyberlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    MACS0647-JD

پيش فرض

دوستان فکر کنم دیگه ابهامی در این زمینه وجود نداشته باشه و همانطور که Tornado2800 اشاره کرد ، فقط یکسری V-P-N

پیشرفته با شرایط خاص قابلیت پنهان شدن به طور کامل را دارند و اکثر V-P-N ها امن نیستند ، در آخر میخواستم بگم هیچ وقت

سراغ ساخت سایتهای غیراخلاقی و سیاسی نرید ، چون این کارها جز ضرر براتون سودی نداره ، وقت گرانبهای خودتون رو الکی

تلف نکنید، اگر احیانا به سایتی برخوردید و مطلبی در اون سایت خوندید و اعصابتون خرد شد و

خواستید نظری بدید ، بدون هیچ ترسی اینکار رو انجام بدید ، چون به هیچ وجه من الوجوه نمیتونن شما رو شناسایی کنند و فقط

پای مدیران و مسئولان سایت گیره ، البته به هیچ عنوان آدرس ایمیل خودتون رو ندید و هیچ وقت در اون سایتها فعالیت مستمر

نداشته باشید ، علاوه بر این چون اکثر این سایتها هیتلر هستند و شما باید با یک ابزار وارد این سایتها بشید که این ابزارها شامل V-P-N

و P-R-O-X-Y هستند ، به همین خاطر IP شما موقع نظر دادن از طرف یک کشور دیگه ثبت میشه ، بنابراین حداکثر زوری که بزنن

IP یک کشور دیگه رو میجورن ، تازه در این مدت هم IP اصلی شما هزار بار تغییر کرده .
    Last edited by Cyberlife; 14-10-2009 at 14:24.

9. این کاربر از Cyberlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام،
    من یه سوال برام پیش اومده! بعضی از دوستان گفتن که برنامه هایی مثل.U. به دلیل رمز نگاری های پیشرفته ip اصلی رو لو نمیدن ولی چرا بازم قابل شناسایی هستن؟
    من با برنامه u تست زدم . ip ـیم رو آمریکا میگه بعدش میگه ظنین به وجود *پ.رو.ک.سی* !
    بعدش در تست پیشرفته *پ.رو.ک.سی* میگه Detected !
    نگاه کنید :

میگم حالا در این حالت خطری منو تهدید نمیکنه؟ip اصلیم رو که نمیتونن بفهمن ، میتونن ؟

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

از من میپرسید میگم همش مذخرفه.

رد یابی آی پی چیزی نیست که در ایران بخواد اتفاق بیفته. من همیشه از نظر IP خیالم راحت هست. تنها از چیزی که میترسم اینه که یا اسم اصلیم رو تو اینترنت بذارم یا ایمیل, یا یکی از مشخصات اصلی خودم رو. در این صورت احتمالش هست که بتونند پیدا کنند.

چه بسا اگر همین الان, نام کاربری من تو پی سی ورلد رو یه سرچ تو گوگل کنید, اطلاعات خیلی زیادی میتونید پیدا کنید. شاید حتی آدرس محل زندگی من رو هم بتونید پیدا کنید.

به نظر من تنها راهی که بشه از طریق IP شما رو پیدا کنند اینه (البته منظورم تو ایران هست من جاهای دیگه رو نمیدونم):

1: اول از همه IP شما رو بدونند که چی هست (فرض بگیریم IP شما رو شناسایی کردن).
    2: باید پیدا کنند که این IP رو کدوم شرکت ISP استفاده کرده.
    3: میرن همون شرکت, یک log از تعداد کسانی که از اون IP استفاده کردن رو میگیرن + نام کاربری اونها رو (البته منظورم برای شرکت های ارائه دهنده ADSL هست). مثلا میگن در چه ساعتی, این IP به فلان کابر و فلان کاربر با این مشخصات Assign شده.
    4: نام کابری کسی که اون IP حداقل یک بار براش Assign شده رو در بانک اطلاعاتی خود همون شرکت, پیدا میکنند. که مشخصه, آدرس, تلفن, نام حقیقی شخص و ... به دست میاد.
    5: بقیه کارها هم با پلیسه که بفهمه کدوم یک از این اشخاص, اون شخص مورد نظر هست.

پس نتیجه گیری من اینه: اگر شما از دایالاپ و کارت اینترنت برای اتصال به اینترنت استفاده کنید, ردیابی شما غیر ممکن خواهد شد. مگر اینکه یک بار به پشتیبانی اون شرکت زنگ زده باشید (که مثلا بگید این کارت چرا مشکل داره). اون وقت باز هم ممکنه شما رو پیدا کنند.

12. این کاربر از online_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    کارتن خواب

پيش فرض

از روی آی پی شرکتی که ازش فضا گرفتی پیدا میکنند
    بعد از اون شرکت ها ردیابی میکننت بعد میان میگیرنت!!@#!#@!!#@!@!@

کـاربـر بـاسـابـقـه saviss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Far far away

پيش فرض

از من میپرسید میگم همش مذخرفه.

رد یابی آی پی چیزی نیست که در ایران بخواد اتفاق بیفته. من همیشه از نظر IP خیالم راحت هست. تنها از چیزی که میترسم اینه که یا اسم اصلیم رو تو اینترنت بذارم یا ایمیل, یا یکی از مشخصات اصلی خودم رو. در این صورت احتمالش هست که بتونند پیدا کنند.

چه بسا اگر همین الان, نام کاربری من تو پی سی ورلد رو یه سرچ تو گوگل کنید, اطلاعات خیلی زیادی میتونید پیدا کنید. شاید حتی آدرس محل زندگی من رو هم بتونید پیدا کنید.

به نظر من تنها راهی که بشه از طریق IP شما رو پیدا کنند اینه (البته منظورم تو ایران هست من جاهای دیگه رو نمیدونم):

3: میرن همون شرکت, یک log از تعداد کسانی که از اون IP استفاده کردن رو میگیرن + نام کاربری اونها رو (البته منظورم برای شرکت های ارائه دهنده ADSL هست). مثلا میگن در چه ساعتی, این IP به فلان کابر و فلان کاربر با این مشخصات Assign شده.
    4: نام کابری کسی که اون IP حداقل یک بار براش Assign شده رو در بانک اطلاعاتی خود همون شرکت, پیدا میکنند. که مشخصه, آدرس, تلفن, نام حقیقی شخص و ... به دست میاد.
    5: بقیه کارها هم با پلیسه که بفهمه کدوم یک از این اشخاص, اون شخص مورد نظر هست.

پس نتیجه گیری من اینه: اگر شما از دایالاپ و کارت اینترنت برای اتصال به اینترنت استفاده کنید, ردیابی شما غیر ممکن خواهد شد. مگر اینکه یک بار به پشتیبانی اون شرکت زنگ زده باشید (که مثلا بگید این کارت چرا مشکل داره). اون وقت باز هم ممکنه شما رو پیدا کنند.
    می بخشید ....ولی پیداکردن این هاکه خیلی راحته..
    بقیه اش هم مربوط میشه به اون رنج آی پی و logهاش که اون هم توی ISPهای ایران تاسه ماه ودراروپا"طبق قوانین اتحادیه اروپا"تاشش ماه ثبت میشه...
    خلاصه میشه خیلی راحت پیداش کرد...(حالاازبحث شماره تلفن واین حرف ها که بگذریم..)
    نهایتا ازاون رنج IPپنجاه نفراستفاده کردن...
    اینقدر.....تایکی بگه کارمن بوده
    ===
    البته کمترکسی اینقدرحوصله داره...

15. این کاربر از saviss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

می بخشید ....ولی پیداکردن این هاکه خیلی راحته..
    بقیه اش هم مربوط میشه به اون رنج آی پی و logهاش که اون هم توی ISPهای ایران تاسه ماه ودراروپا"طبق قوانین اتحادیه اروپا"تاشش ماه ثبت میشه...
    خلاصه میشه خیلی راحت پیداش کرد...(حالاازبحث شماره تلفن واین حرف ها که بگذریم..)
    نهایتا ازاون رنج IPپنجاه نفراستفاده کردن...
    اینقدر.....تایکی بگه کارمن بوده
    ===
    البته کمترکسی اینقدرحوصله داره...
    من نفهمیدم منظورت چی بود؟ یعنی نفهمیدم چی گفتی

من باز هم تاکید میکنم اگر از دایالاپ استفاده کنید, احتمال اینکه شما رو پیدا کنند غیر ممکنه. مگر اینکه خودت سوتی داده باشی.

یعنی این نظریه وجود یک نقشه IP که از روی اون بشه کسی رو پیدا کرد, به نظر من خیلی خنده داره و چنین چیزی وجود خارجی نداره.

صفحه 6 از 14 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •