من مخابرات شهيد بهشتي كه رفته بودم يارو گفتش بايد آخرين قبض تلفنتو بياري تا ببينيم بدهي نداشته باشي
من مخابرات شهيد بهشتي كه رفته بودم يارو گفتش بايد آخرين قبض تلفنتو بياري تا ببينيم بدهي نداشته باشي
اینترنت مخابرات تمام مرکز راه افتده یه مقدار قطع داشت که گفتن حل میشه محدودیت ترافیک نداره و احتمال داره از ماههای اینده اعمال بشه ولی فعلا خبری نیس...........
برای کانفیگ مدم به غیره مخابرات میتونین جاهای دیگه هم برین........
منم تنظیمات کانفیگ مخابرات رودارم اگه لازم هست آموزش اش رو بگذارم؟
اگه خطتون فیبر باشه مخابرات سرویس میده
اگه بزاری که خیلی خوبه...
منم تنظیمات کانفیگ مخابرات رودارم اگه لازم هست آموزش اش رو بگذارم؟[/QUOTE]
نيكي و پرسش اگه داري بزار احتمالا نيازمند ميشيم. راستي شما خودت هم سرويس گرفتي ? از كدوم مركز كيفيتش چطوره?
سلام دوستان
آقا منم میخوام برم از مخابرات ADSL بگیرم بنظر شما خوبه که این کار رو بکنم یا نه الان پارس آنلاین دارم 128 ماهی 18 تومن سرعت دانلود 30 هستش الان 128 مخابرات سرعت دانلودش چنده ولی دوستان نا گفته نمونه ما دوتا دوست بودیم که رفتیم از پارس آنلاین ADSL گرفتیم الان سرعت اون رفیقم 128 دانلودش 60 هستش ولی مال من که تو همون محله هستم و مرکز مخابراتی مون هم همونه 30هر چه رفتم نمایندگیشون و هر چی زنگ زدم تهران آخرش هیچی سرعت همونه دوستان لطف کنند و یه توضیحاتی در مورد ADSL مخابرات بدید ممنون میشم
بهتره کل مباحث همین تاپیک رو بخونی...
دوستان تا امروز اينترنت رو به خوبي داشتم . ولي از يعد از ظهر به بعد هر كاري ميكنم نمي تونم به شبكه وصل بشم . اصلا Ip رو به صورت اتوماتيك تنظيم نمي كنه و كانكت نميشه !
مودم رو هم خود مخابرات برام كانفينگ كرده بود ولي من وقتي وصل نشد دست كاريش كردم .
از دوستان اي كه تنظيمات كانفينگ مخابرات رو دارم خواهشمنديم كه ما رو هم راهنمايي كنند .
من يك سري عكس ميزارم شايد بيشتر كمك كنه
اين هم عكس از تنظيم كانفينگي كه خودم انجام دادم . اگه مشكلي داره بگيد
البته من مشكلم اينه كه مودمم نميتونه Ip رو به صورت اتوماتيك دريافت كنه .
مشكل رو يافتم ....
از تنظيمات Config بود . خوب من تنظيمات كانفينگ رو به صورت صحيح ميزارم .
تمام تنظيمات مثل عكس پست قبلي هست فقط تنظيم 32 رو بايد كلا پاك كنيد .
ولي تنظيم دومي كه در عكس موجوده فقط بايد در قسمت آخر State رو روي Enable تنظيم كنيد تا مودم به صورت اتوماتيك IP رو دريافت كنه .
بچه ها من 60 هزار تومن بدهی دارم
الان از دابکو اکانت دارم
رفتم مخابرات پرسیدم و فروم هم گرفتم
2 تا فروم بهم داد !!
گفت هر دوتاش پر کن
ولی یادم رفت بپرسم که آیا باید بهدی پاس بشه یا نیازی نیست؟
بچه راهنمایی کنید
مشکل من همین بدهی که به مخابرات دارم
اگر هم شماره تلفن پشتیبانی دارید برام بزارید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)