لپ تاپ نمیشه برد؟![]()
ایشون میگه 19 تا زیاده. شما میگی یکی دیگه بگیره؟
دوستم صنایع غیر انتفاعی ایوانکی قبول شده. به اون 18 تا دادن.
من هم 5شنبه تازه میرم برای ثبت نام.
ایول... واقعا میشه؟بعضی ها هم هستند میخان معدلشون بالای 17 بشه که بدون کنکور برن ارشد
من نمیدونستم.
همه ی ترم ها بالای 17 باشیم؟
Last edited by Maziar_69; 23-09-2009 at 01:13.
بچه ها لباسهای نو بپوشید....
ولی من 5 سال دانشجو بودم...1 سال دیگه هم میخوام دانشجو بشم!
هرکی سوال داره بپرسه از خودم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راست میگه!باهاش موافقم!
مدرسه که نیست ! همه چی میتونی ببری ! سیگار هم میتونی ببری ! ولی مثلا تو محیط دانشگاه نمیتونی سیگار بکشی ! فقط میشه همراهت باشه !
خود استاد معرفی میکنه . از دانشجویان سال بالایی هم میتونی بپرسی .
سلام بابا بزرگا
من تو دبیرستان معدلم همیشه 18 یا 19 بود . حالا هم دوست دارم معدلم همین قدر بشه
من رشته برق قبول شدم اگه میشه بگید چه کار کنم چطور درس بخونم تا معدلم تو 8 ترم همین قدر بشه
ممون از بابا بزرگا
راستی اگه میشه برای کارشناسی ارشد هم یه راهنمایی کنید که بیشتر جزوه استاد رو بخونیم یا
کتاب .
برای این که برای ارشد اماده شیم از کی باید جزوه هایه پارسه رو بخونم ؟ و از ترم چندم برم کلاس هایه پارسه ؟
اصلا جزوه هایه پارسه به درد می خوره ؟
بچه ها منم چنتا سوال عجیب دارم:
1- تو برنامه ای که به من دادن ، مثلا نوشته فیزیک پیش ،11:30 تا 13:15 بعد زیرش نوشته (هفته فرد ) : 13:30 تا 15:15 ، خوب این یعنی چطوری کلاس برگزار میشه ؟ یعنی یک هفته از 11:30 تا 15:15 هستیم و یک هفته فقط تا 13:15 ویا یعنی یک هفته زمان این یکیه ، هفته بعد اونیکی ؟!
2- آیا صلاح هست که مثلا وقتی ساعت 9 تا 11:30 کلاس داریم و کلاسهای بعدی از ساعت 2 شروع میشن ، تو دانشگاه بمونیم ؟!
3- کارت غذای ما رو از هفته ی سوم میدن ، تا اون زمان چه کنیم ؟!
4- من روز اول چون درس عمومی دارم ، تویه یه دانشکده ی دیگه (انسانی) باید برم ، حالا تابلو نشه ! من نمیدونم تو کدوم کلاس و طبقه برگذار میشه ، از کجا باید بفهمم ؟!![]()
منکه فک نمی کنم این مورد ضروری باشه![]()
1_یعنی 11/30 تا 13/15 رو که هر هفته باید بری.ولی اونی که نوشته هفته ی فرد رو یک هفته درمیون باید بری.
2_از چه لحاظ صلاح باشه؟ بستگی به مسیرت داره که چقدر دور باشه.اگه میخوای میتونی وایستی.
3_ کماکان باید دعا کنید!
4_ساعت درسها + شماره کلاس هارو روی برد میزنن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)