سوال : بازار کار شبکه خوبه ؟
بستگی به شما داره . هر کار و شغلی خوبه حتی رفتگری (سوپوری) مهم اینه که شما کارتون رو درست بلد باشید اون موقع همیشه دنبالتون هستند . یه فروشنده خوب , یه رفتگر خوب , یه باغبون کاربلد , یه کارگر کاربلد همیشه همیشه خوب پول در میاره و همیشه شرکت ها و آدمهای دیگه دنبالشن تا استخدامش کنند .
سوال : چه موسسه ای خوبه ؟
قبلا در این رابطه من بحث کردم و فکر می کنم که کافی بوده . ولی هیچ موقع فراموش نکنید :
1 . موسسه اسم و رسم دار پیدا کنید ( اگرچه گرون ترند )
2 . به موسسه زیاد امیدوار نباشید .
دوستان عزیز موسسه آموزشی فقط مثل یه سکوی پرش برای شما هستند و نه بیشتر تازه اگه موسسه خوبی باشه اگه موسسه بدی باشه که بدبختید !
شما بایستی از طریق منابع مایکروسافت , اینترنت و کار تجربی و عملی در کنار موسسه رفتن شبکه رو یاد بگیرید .
3 . مدرک موسسه های شبکه حتی بهترینشون به درد لای جرز دیوار هم نمی خورند و فقط تایید میکنه که شما فلان ترم از دوره های شبکه رو گذروندید شاید هم بعضی هاشون یه سری امتحانهای داخلی بگیرند و نمره بدند ولی اونها هم به درد لای جرز دیوار نمی خورند . اگه مدرک اصلی رو می خواهید بعد از گذروندن دوره های شبکه و دوره سربازی برای آقا پسرا برید ترکیه یا دبی که شده ییلاق قشلاق ایرانی ها امتحان های اصلی مایکروسافت رو بدید که اگه کار کرده باشید زیاد هم سخت نیست اون مدرک تو کل دنیا معتبره که بیل گتس یه امضا میندازه زیرش و براتون پست می کنند .
سوال : من زبان انگلیسیم خوب نیست چیکار کنم .
دوست عزیز هم وطن من , هر ایرانی هم فارسیش خوبه هم انگلیسیش با کلاس زبان رفتن فقط یادآوریشون میکنی .
اینو گفتم که ناامید نباشید و یه غول بزرگی به اسم زبان انگلیسی نسازید ! با رفتن به هر موسسه زبانی چه معروف چه غیر معروف و کار کردن خودتون زبانتون 100 درصد عالی میشه . پس نگران این مورد نباشید .
کلا شبکه یاد گرفتن ربطی به زبان بلد بودن نداره ولی لامصحاب کارو خیلی پیش میبره . چطوری ؟ حالا میگم
1. شما کتابهای مایکروسافت رو می خونید و کار رو یاد میگیرید .
2.تو فروم های مرتبط با شبکه که به زبان انگلیسی هستند کار رو یاد میگیرید . تو فارسی هاش هیچی گیرتون نمیاد .
ولی اگه زبانتون خوب نیست کار کنید موسسه برید و کتاب مایکروسافت رو هم بخونید چرا ؟
چون مایکروسافت اینقدر کتاباشو مثل هلو راحت و آسون نوشته که اون عرب ملخ خور هم بفهمه چی میگه چه برسه به ما که ایرانی هستیم . اینو جدا گفتم ها .
موفق و موید باشید