تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 9 اولاول ... 23456789 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 81

نام تاپيک: بهترین موسسه برای دریافت مدرک MCITP

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

از دوستان محترم خواهشمندم همدیگر رو نقد نکنید و به جای به چالش کشیدن همدیگر. موسسات آموزشی رو نقد کنید تا باعث پیشرفت اون موسسه یا آموزشگاه بشه. با دونستن این که بعضی ها در این فروم ها تبلیغات میکنن. شما پی گیری نکنید و در سعی برای روشن کردن افکار عمومی باشین. که با تهمت زدن این مسئله روشن نمیشه. وضع آموزشگاههای شبکه در ایران اصلا جالب نیست از دوستانی که می خوان در این راه قدم بردارند خواهش می کنم مراقب باشن تا وقت و هزینشون و تلف نکنن. اولین نکته ای که باید دقت کنین اینه که از آموزشگاهی که میخوان توش ثبت نام کنین درخواست کنین که بصورت آزمایشی سر چند تا کلاس حضور پیدا کنین و از کم کیف قضیه اطمینان حاصل کنین. ممکنه بیشتر آموزشگاه ها این مطلب رو قبول نکنن ولی این رو بدونید که سیستم آموزشی صحیح به این مطلب بها میده و برای نظرات و پیشنهادات شما ارزش قائله. من یه شرکتی رو می شناختم که صندوق انتقادات و پیشنهادات در اتاق رئیسش بود نه تو حیاط دم در ورودی. نکته بعدی اساتید هستند. حتما با استاد آیندتون ملاقات داشته باشین و در این رابطه از شگردانش نیز تحقیق کنین. در ایران اکثر دانش آموزا پاسخ مثبت به شما میدن که این دچار اشتباه شما میشه ولی شما میتونین با سوالات مناسب مثلا سطح تدریس. تند یا کند بودن آموزش. میزان ارزش کلاس برای استاد. سطح سواد و تحصیلات وی (خیلی مراقب این مسئله باشید چون اکثر استاد های حال حاضر ادمین های تجربی شبکه های دولتی هستند که به طرق مختلف مدارکی را کسب و به تدریس می پردازند. حتی اساتیدی هستند که خود را دکتر شبکه می نامند. بدانید به علت نبود یک نظام آموزشی و تعیین سطح جامع در ایران بعلت محدودیت های این علم از طرف صاحبانش مثل آمریکا. این افراد مبادرت به درج چنین عناوینی برای خود میکنند در صورتی که از علم و آگاهی کمی نیز برخوردارند.) به مطالب مفیدی دست پیدا کنید.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    من قصد درام با شروع سال تحصیلی برم تهران کجا میتونم یه اموزشگاه خوب گیربیارم این دوستمون زحمت کشیدند و اسمهاشون رو نوشتند من به قول خودشون دوتا +عصر شبکه رو انتخاب کردم فعلا میخوام از پایه شروع و mcitp رو بخونم هزنه نتورک پلاس و مدرک گفته شده چقدره
    یا میشه سایت هر سه اموزشگا رو بزارید با سپاس

داره خودمونی میشه zinor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Tehran

8 از کجا یادگیری شبکه رو شروع کنیم

این پست رودررابطه با این که تعدادی از دوستان نامه و ... داده بودن که برای یادگیری شبکه از کجا و چطور شروع کنند نوشتم .
    در حالت کلی اگر شما به فیلد شبکه علاقه داشته باشید دو مسیر کلی روبروی شماست :
    1. یادگیری شبکه از طریق پلتفرم های مایکروسافت
    2 . یادگیری از طریق پلتفرم های سیسکو

سوال : حالا چه فرقی دارند ؟
    در یادگیری شبکه از طریق پلتفرم های مایکروسافت شما یاد میگیرید چه جوری کامپیوتر ها رو که دارای سیستم عامل ویندوز هستند با هم شبکه کنید حالا چند تا مثال میارم تا بفهمید اگه این دوره ها رو برید ممکنه چه چیزهایی رو یاد بگیرید از شبکه کردن دو تا کامپیوتر با هم شروع میشه و شبکه کردن یه ساختمان با یه ساختمون دیگه و ... , تعریف نحوه شبکه کردن , تخصیص دامنه , رعایت نکات امنیتی در شبکه , نحوه تعریف فرستادن پکت ها و تمام جزییات دیگه شبکه رو یاد خواهید گرفت . البته از ترم network+ شروع میشه و تا 7 تا ترم ادامه داره .

نکته مهم : در مایکروسافت 99% به مسایل نرم افزاری کار توجه دارید . یعنی شما جایی رو که میخواهید شبکه کنید قبلا یکی اومده و کارهای سخت افزاریشو کرده بعدش شما باید برید کارهای نرم افزاریشو بکنید .

حالا توی این 7 تا ترم یا کتاب یه سری از کتابها می تونه بوسیله شما انتخاب بشه که میتونه باز مرتبط با شبکه باشه یا در ارتباط با بانک داده مایکروسافت که Sql هست و ... باشه .
    قبلا ها دوره های MCSE و MCSA که به ترتیب 7 و 4 ترم بوده وجود داشته که ویندوز اکس پی و ویندوز سرور 2003 رو کار می کردن که الآن منسوخ شده تو اولی که 7 تا ترم بوده شما تا فیها خالدون شبکه رو در میووردید ولی تو دومی کمتر . تو اولی به عنوان مهندس شبکه تربیت می شدید تو دومی به عنوان مدیر شبکه .
    الآن دوره های MCITP با همون دسته بندی 7 و 4 ترمه وجود داره با این تفاوت که با ویندوز 7 و ویندوز سرور 2008 کار می کنند ( البته تو ایران هر آموزشگاهی یه جوری تعداد ترمها و ... رو تفسیر می کنه )
    یادگیری از طریق پلتفرم های سیسکو شما کار شبکه رو به صورت سخت افزاری و نرم افزاری برای دستگاه های سیسکو یاد میگیرید تکرار می کنم برای وسیله های سیسکو یاد میگیرید که از CCNA شروع میشه .

سوال : حالا کدومش بهتره ؟
    این سوال غلطه که کدومشون بهتره چون انگار مثل اینه که بپرسید فتوشاپ یاد بگیرم بهتره یا آفیس !؟ هرکدوم به درد یه کاری می خوره .
    سوال : حالا من که می خوام شبکه یاد بگیرم کدومشون رو برم ؟
    بهترین راه حل اینه که شما اول 7 یا 4 تا ترم شبکه مایکروسافت رو برید بعدش برید سیسکو بخونید .
    Last edited by zinor; 16-10-2011 at 15:13.

4. 2 کاربر از zinor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Tehran

8 ادامش ...

سوال : بازار کار شبکه خوبه ؟
    بستگی به شما داره . هر کار و شغلی خوبه حتی رفتگری (سوپوری) مهم اینه که شما کارتون رو درست بلد باشید اون موقع همیشه دنبالتون هستند . یه فروشنده خوب , یه رفتگر خوب , یه باغبون کاربلد , یه کارگر کاربلد همیشه همیشه خوب پول در میاره و همیشه شرکت ها و آدمهای دیگه دنبالشن تا استخدامش کنند .
    سوال : چه موسسه ای خوبه ؟
    قبلا در این رابطه من بحث کردم و فکر می کنم که کافی بوده . ولی هیچ موقع فراموش نکنید :
    1 . موسسه اسم و رسم دار پیدا کنید ( اگرچه گرون ترند )
    2 . به موسسه زیاد امیدوار نباشید .
    دوستان عزیز موسسه آموزشی فقط مثل یه سکوی پرش برای شما هستند و نه بیشتر تازه اگه موسسه خوبی باشه اگه موسسه بدی باشه که بدبختید !
    شما بایستی از طریق منابع مایکروسافت , اینترنت و کار تجربی و عملی در کنار موسسه رفتن شبکه رو یاد بگیرید .
    3 . مدرک موسسه های شبکه حتی بهترینشون به درد لای جرز دیوار هم نمی خورند و فقط تایید میکنه که شما فلان ترم از دوره های شبکه رو گذروندید شاید هم بعضی هاشون یه سری امتحانهای داخلی بگیرند و نمره بدند ولی اونها هم به درد لای جرز دیوار نمی خورند . اگه مدرک اصلی رو می خواهید بعد از گذروندن دوره های شبکه و دوره سربازی برای آقا پسرا برید ترکیه یا دبی که شده ییلاق قشلاق ایرانی ها امتحان های اصلی مایکروسافت رو بدید که اگه کار کرده باشید زیاد هم سخت نیست اون مدرک تو کل دنیا معتبره که بیل گتس یه امضا میندازه زیرش و براتون پست می کنند .
    سوال : من زبان انگلیسیم خوب نیست چیکار کنم .
    دوست عزیز هم وطن من , هر ایرانی هم فارسیش خوبه هم انگلیسیش با کلاس زبان رفتن فقط یادآوریشون میکنی .
    اینو گفتم که ناامید نباشید و یه غول بزرگی به اسم زبان انگلیسی نسازید ! با رفتن به هر موسسه زبانی چه معروف چه غیر معروف و کار کردن خودتون زبانتون 100 درصد عالی میشه . پس نگران این مورد نباشید .
    کلا شبکه یاد گرفتن ربطی به زبان بلد بودن نداره ولی لامصحاب کارو خیلی پیش میبره . چطوری ؟ حالا میگم
    1. شما کتابهای مایکروسافت رو می خونید و کار رو یاد میگیرید .
    2.تو فروم های مرتبط با شبکه که به زبان انگلیسی هستند کار رو یاد میگیرید . تو فارسی هاش هیچی گیرتون نمیاد .
    ولی اگه زبانتون خوب نیست کار کنید موسسه برید و کتاب مایکروسافت رو هم بخونید چرا ؟
    چون مایکروسافت اینقدر کتاباشو مثل هلو راحت و آسون نوشته که اون عرب ملخ خور هم بفهمه چی میگه چه برسه به ما که ایرانی هستیم . اینو جدا گفتم ها .
    موفق و موید باشید
    Last edited by zinor; 16-10-2011 at 15:36.

6. 2 کاربر از zinor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

راستی اینم یه سایت معتبر مایکروسافت که توش همه ی مدارکشو توضیح داده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

کی آدرس یا شماره ای از موسسه عصر آراد یا دکتر بهوزیان داره ؟؟

آخر فروم باز kourosh_sos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کنار یه عالمه 01001

پيش فرض

از دوستان کسی آموزشگاه عصر شبکه بوده که Screen Cpture هاشو داشته باشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

آدرس و تلفن عصر آراد :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من خودم حدوداْ ۱۰-۱۲ سال پیش دوره A+ Comptia تازه اومده بود میرفتم مجتمع فنی
    دکتر شکراللهی که دکترای الکترونیک داشتن به ما درس A+ میداد بهترین استادی که تو
    عمرم دیدم در زمینه کامپیوتر... اونم تو مجتمع فنی بود الان که معاون اونجاس اگه اشتباه نکنم
    یا شایدم رفته دیگه... کاری ندارم... الان دوره CCNA رو عصر آراد میرم استادمون
    هم آقای اسماعیل پور هست... خوب درس میده ولی تا خودمون نخونیم اگه کاملترین مطالب رو هم
    بگن ! فایدش چیه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

من مدت ها پیش در کهکشان چندین دوره مختلف رو گذروندم و ازش بسیار راضی بودم. به شما هم توصیه می کنم یه سری به اونجا بزنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

یه نکته خیلی خیلی مهم " بپرسید که آیا مدرکی که در پایان دوره مدرکی که به شما میدن تاییده از کجا داره یا اصلا نداره " مثلا سایبر تک پرسیدم گفتن که ما 240 ساعت به شما درس میدیم مدرک خودمون رو هم میدیم . ولی مجتمع فنی گفت مدرکی که به شما میدیم تایید شده از وزارت علوم هست که امتیاز خیلی خوبی داره چون تا اونجایی که من خبر دارم وزارت علوم به دانشگاهها این تاییدیه رو میده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •