گاج هم آزمون گذاشته از اول ابتداییتا پیش به نظر من باید مثل کتاب هاش خوب باشه
برو تو سایت گاج نگاه کن
گاج هم آزمون گذاشته از اول ابتداییتا پیش به نظر من باید مثل کتاب هاش خوب باشه
برو تو سایت گاج نگاه کن
اتفاقا به نظر من برو قلمچی..به خاطر اینکه آزموناش بیشتره..ببین تو توی سوم دبیرستان اونقدر کار نداری که بخوای زیادی آزمونا رو بهانه کنی..فقط باید فکر و ذکرت این باشه که تراز هر آزمونت نسبت به 2 هفته قبل بهتر بشه(نه رتبه!!)
تو پیش هم که بری آزمونا ی زیاد کمکت میکنه..
اونایی که گزینه 2 رو پیشنهاد میدن ببین رتبشون چند شده..اونایی که قلمچی رو پیشنهاد میدن ببین چه جوری شدن...
اگه قلمچی نری 2 سال بعد به حرفم میرسی...گول این تبلیغای صدا سیما واسه گزینه 2 رو نخور.چون مال خودشونه..این سنجش آخر و برنامه تابستانی و اینا همش دکان شده واسه گول زدن بچه ها...
واقعا کتاباش خوبه؟؟؟!!! عمومی هاش رو فقط من قبول دارم..ولی اختصتصیاش خوب نیستن..اگه عمومی گاج رو بخونین موفق میشین..من که شدمگاج هم آزمون گذاشته از اول ابتداییتا پیش به نظر من باید مثل کتاب هاش خوب باشه
برو تو سایت گاج نگاه کن![]()
Last edited by majid_potter7; 23-09-2009 at 12:40.
اختصاصی رشته ریاضیش عالیه شک نکن ..برای کسی که سراسری می خونه موفقیتشو تضمین می کنه .( مخصوصا فیزیکش )
ولی خوندنشون انگیزه و از اون مهمتر حوصله می خواد
![]()
ببخشید می تونم رتبه و رشته تون رو بپرسم![]()
رتبه 660...مهندسی پتروشیمی امیر کبیر..اگه 2 رقمی هم میشدم همینو میزدم،خیلی دوسش دارم
من درباره اختصاصیاش نظر خودمو گفتم که 3 سال امتحانشون کردم..اختصاصی رشته ریاضیش عالیه شک نکن ..برای کسی که سراسری می خونه موفقیتشو تضمین می کنه .( مخصوصا فیزیکش )
ولی خوندنشون انگیزه و از اون مهمتر حوصله می خواد
![]()
ولی خوب شما میگی خوبه،حتما واست مفید بوده دیگه..!
خوب پس نتیجه می گیریم هم تخصصیش عالیه هم عمومیش .
فقط خواهشا برای خوندنش وقت و حوصله بزار که یک موقع دلتو نزنه آخه یه خورده سطحشون بالاست و سوالاش سخته
باید چند دفعه بخونیو ودوره کنی![]()
اونطور که من میدونم ، حرف های شما سندیت آن چنانی نداره. گزینه 2 هم آزمون خوبیه. سنجش آخر که مال گاجه اصلا ! فقط قسمت تراز رو درست گفتید
سند حرفای شما کجاس؟!
اول کانون
بقیه شم ازمونای دیگه
بهترین آزمون همون قلم چیه! بعضیا جو منفی هم میدن توجه نکنید!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)