حمید جون چطوری این کار رو انجام بدم اول مموری بعد گوشی یا اول گوشی بعد مموری ؟یه توضیح مختصر هم اگه بدی که واقعا ممنونت میشم.
حمید جون چطوری این کار رو انجام بدم اول مموری بعد گوشی یا اول گوشی بعد مموری ؟یه توضیح مختصر هم اگه بدی که واقعا ممنونت میشم.
سلامنوشته شده توسط blacksun
ممنون از شما
اگه ميتوني كه يك كپي از برنامه هات در كامپيوترت بگير . . و مموري كارتت رو فرمت كن ..
و بعد از دفترچه تلفنت هم یک کپی بگیر ..
براي ريست و در واقع فرمت كردن خود گوشي :
این کد رو بزن #7370#* ( از چپ به راست ) و بعد yes حالا از شما كد ميخواد كه اگه كد گوشيت رو عوض نكرده باشي در حالت پيش فرض اينه 12345 و بعد ok رو ميزني و گوشيت فرمت ميشه . .
همین . . . !
سلام
مرسي حميد جان از راهنمائيت من اين كارو انجام دادم ولي متاسفانه بازم مشكل ريست شدن به جاي خود باقيه .مموري يكي از رفيقام رو گرفتم و برنامه هامو نصب كردم و ديگه الان مشكلي نداره .ديگه ريست نميشه.حالا ديگه يقين دارم مشكل از مموري كارت منه .مموري من original خود نوكيا بود ولي نميدونم چرا مشكل داره![]()
سلام برنامه فارسي ساز 7610 را نصب كرده ام اما كد ريجستر مي خواد . چيكار كنم ؟
سلام ماهان جان عزيز
شايد 10 بار كرك برنامه Psiloc_irRemote_S602 by SarNet.zip در خواست كردم اما خبري نشد كه نشد
اين ورژن 2.5 ازت خواهش ميكنم برنامش بزاري با كيگنش
از تاپيك جالبتم مممنون
سلام برنامه فارسی ساز 7610 نصب کردم کد رجستری میخواد چکار کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ايولااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااا عالي بود
دستت درد نكنه ولي تكراري بود
ميشه قبل از نظر دادن تاريخ پست ها رو مشاهده كنين؟
خیلی عالی بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)