با تشکر از دوست خوبمون اچ ویکی. روشی که گفتم و آموزشش تو تاپیک مربوطه هستش رو دنبال کنید راه ساده تریست!
با تشکر از دوست خوبمون اچ ویکی. روشی که گفتم و آموزشش تو تاپیک مربوطه هستش رو دنبال کنید راه ساده تریست!
درود میخواستم بدونم فایل های نقشه GPS برای 6700 از کجا باید گیر بیارم..
ممنون..
از برنامه map loader نوکیا! یا از کلوپ همسایه مثل موبایل ستان
ممنون..
ولی قبلا هم با map loader سعی کرد ولی نه تو آسیا نه خاورمیانه ایران رو نداره..
تو موبایلستان هم فقط برای سیمبین هست..
من خودم N79 دارم هم نقشه ها رو گرفتم..
هم وقتی با WLAN وصل میشم به اینترنت نقشه هارو میگیره ولی وقتی 6700 با کابل به کامپیوتر متصل میکنم تو قسمت مپ>NokiaOviSuite اصلا ایران رو نداره ولی تو نقشه آنلاین OVI که ایران رو سرچ میکنم میاد ولی امکان دانلود نداره..
ممنون میشم کمکم کنین..![]()
کسی نیست 6700 داشته باشه و GPS نصب داشته باشه..
سلام به همه دوستان
منهم 6700 كلاسيك دارم ولي نخشه كلا پيدا نكردم
هر نقشه اي هم روش گذاشتم جواب نداد حتي سايت نوكيا هم نداره
بعد از يكسال جست وجو به هيچ نتيجه اي نرسيدم حتي براي سنسور { حسگر شتاب سنج } هاشهم هيچي پيدا نكردم
به شما هم توصيه ميكنم كه نگرديد
سلام
من فایلها 6700 را دانلود کردم حالا چکار کنم تا گوشیم فارسی بشه
سلام
کد فارسی سازی 6700 چنده
---------- Post added at 09:21 PM ---------- Previous post was at 09:17 PM ----------
سلام
بابرنامه nssکد تغییر میدم ولی writeوبعدreadکدبه حالت اولش بر میگرده
Last edited by Majid393; 19-12-2011 at 06:46.
آقا این مسیج ریدر گوشیم خاموش نمیشه چه کار کنم؟؟؟؟همیشه باید گوشیمو تو حالت سایلنت بذارم وگرنه مسیج رو بلند بلند میخونه!!!!
![]()
ریست فکتوری ---بعد اقدام به خاموش کردن مسیج ریدر
بک اپ فراموش نشه
خب من الان factory settings رو زدم و به تنظیمات کارخونه برش گردوندم ولی چه جوری باید مسیج ریدر رو آف کنم؟؟؟ همچین گزینه ای نداره!!!!
یه سوال دیگه اینکه وقتی هندزفری رو به گوشیم وصل میکنم یا باید سایلنت باشه همیشه یا اگه جنرال باشه رینگتون از بیرون پخش میشه نه از هندزفری!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)