حالا به نظر شما میصرفه به خاطر دولتی بودن بابل برم اونجا چون دانشگاه ازاد بهم نزدیکتره؟
حالا به نظر شما میصرفه به خاطر دولتی بودن بابل برم اونجا چون دانشگاه ازاد بهم نزدیکتره؟
به نظر من مدرک مهم نیست. مهم اون تجریه و برش هست که هر کی داشته باشه کارم پیدا میکنه.
نمیدونم کدوم یکی از بزرگان گفته!ولی خوب گفته که سعی کن هرجا که هستی حتی تو پایین ترین مقام و مرتبه یا هرچی دیگه...سعی کن تو قسمتی که مربوط به خودت میشه بهترین باشی.
حالا ببخشید که درست نقل قول نکردم ولی شما معنی را دریاب.
امضای این دوستمون حمید خان هم خیلی تاثیر داره.
نمیگم اصلا نه اما تاثیرش کمه . درسته بعضی جاها فرق میزارن اما یادت باشه که این فرق گذاشتن غیر قانونی هست .
دانشگاه آزاد اگه تو شهر خودت هست و مشکلی با هزینه اون نداری خوب می تونه قابل تامل باشه که بیشتر روش فکر کنی ولی دانشگاه بابل هم گزینه خیلی خوبیه ..... در هر صورت خودت باید تصمیم بگیری...
راستی مگه هنوز مهلت ثبت نام داری؟؟؟؟!!!!
آزاد که تا 25 شهریور بود!!
شما یه جای قانونی به ما نشون بده تا ما دانشگاه آزادیها بریم اونجا.
به نظر من هنوزم دولتي بهتره...البته بستگي زيادي به رشته داره و پارامتر مهمي به نام ...پارتي....در هر حال اگه بخواين يه جا استخدام شين اگه بحث پارتي مطرح نباشه و همه يه رشته باشن..دولتي ها شانسشون بيشتره..چون طرف ميگه من كه ميخوام همون حقوقو بدم..پس اوني كه جاي بهتر خونده رو بگيرم..من چند مورد اينجوري ديدم..
عزیزم من که جایی رو دارم
شما بهتره برید رشته مورد علاقه خودتون رو بخونید . فرقی نمیکنه کدوم دانشگاه باشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)