من 3 تا کماندار اضافی داشتم فرسادمشون برن به یک قبیله حمله کنن تا بمیرن.اضافی بودن.حالا نگاه می کنم می بینم با منابع غارت شده برگشتن!موندم چه جوری نمردن!
من 3 تا کماندار اضافی داشتم فرسادمشون برن به یک قبیله حمله کنن تا بمیرن.اضافی بودن.حالا نگاه می کنم می بینم با منابع غارت شده برگشتن!موندم چه جوری نمردن!
سلام به قبيله ما بياين persian
![]()
پس تو هم تو اون قبیله ای؟؟من تو قبیله ی پارت که دشمن شماست هستم.بهت پیشنهاد می کنم از قبیلتون بیا بیرون.ما همین طوری داریم به اعضای قبیلتون حمله می کنیم.
نیروها برنگشتن
طرف میل زد گفت بازم از این کارا بکنم : دییییییییی
اره من مقامم از اپراتورم بيشترهچون اون هيچ كاري نمي كنه همه كار هام داده به من بعد مي گي بيام بيرون؟
ولي تا اون جايي كه من مي دونم تمام هم قبيله اي ياتون كه نزديك منن دارن با خاك يك سان مي شن چون طرح اتوبانه![]()
سلام.من یه روزه بازی رو شروع کردم.هنوز رنک -0- هستم.
ولی وقتی میخوام تقاضای کماندار کنم ،میگه که اول یه mail برات میدیم و بعد تو هم اون mail رو باز کن تا بهت سرباز بدیم.!!!
این یارو یا حالش خوب نیست یا مارو گرفته؟؟!! از دیروز تا الان 1000 دفعه email چک کردم امممماااا خبری نشده.
فکر کنم سرکارم.
واسه تقویت نیروی زرهی و دهن آسفالت کن ، باید چکار کنم؟؟
میخوام وقتی رنک 3 یا 4 شدم دهن هر چی قوم دیگست رو یکی کنم.
درود بر persian،
پرشین همیشه سرافرازه
قوم های دیگه باید بیان این کارو بکنن
البته سوء تفاهم نشه!!!![]()
Last edited by p_0631; 19-09-2009 at 12:48.
البته اینو هم بگم که مزرعه ، خانه،معدن ،چوب سازی ساخنم و الان هم در حال ساختن آهنگری تشریف دارم.
درود بر persian![]()
Last edited by p_0631; 19-09-2009 at 13:15.
عمو جان : ایمیلتون رفته توی قسمت اسپم
برو اونجا و ایمیل رو اوکی کن
شما چون در ابتدای کاری حرف مشاورت رو گوش کن و برو جلو : بهت هر سری پاداش منابع هم میده
همیشه هم یه 24 ساعت میتونی از رای استفاده کنی برا تقویت منابع
البته بیشتر از 10 روز طول میکشه که همه چیزت کامل و ایده آل بشه برا حمله ی بدون نقص به اطرافیانت
Last edited by MoJtaBa.R; 19-09-2009 at 13:58.
دروق ميگه من از اول شروع بازي بودم 100 كمان دارو كه گرفتي به كسايي كه فكر مي كني سرباز ندارن حمله كن اگه خواستي بيا تو قبيله ما![]()
سلامچرا سایت برای من باز نمیشه،اصلا چیزی نمیاد بالا صفحه سفیده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)